Nintendo Labo

N-club > Nintendo Switch > Nintendo Labo

Level 50
7092500 XP
Indlæg: 4290
#1:  JOEP -

Nintendo annoncerede i januar Nintendo Labo, et byggesæt af pap, der integrerer Switch med fysiske elementer. Se annonceringstraileren for det her:


Når Nintendo Labo introduceres i Europa vil der i første omgang blive udgivet to forskellige pakker med tilhørende software. Med den første kan du samle fem forskellige former for tilbehør i form af et hus, en fjernstyret bil, en fiskestang, en motorcykel og et klaver, mens du med det andet sæt kan bygge din egen robot. De forskellige former for tilbehør går alle under navnet Toy-Con.

Navnet på første pakke er helt specifikt Variety Kit, og du kan se det, og dets indhold afbilledet herunder.
Den anden pakke går under navnet Robot Kit, og med denne pakke er det altså ligefrem udstyr, som du selv tager på, du kan bygge. Hvordan pakken og indholdet deri ser ud, det fremgår på nedenstående billeder.¨
Foruden de to pakker med tilhørende software udgives også et såkaldt Customisation Set, der tillader dig at sætte dit personlige præg på de forskellige stykker tilbehør. Hvad denne pakke indeholder er vist herunder.


Side: 1Vis alle


Level 50
7092500 XP
Indlæg: 4290
#2:  JOEP -

Der er kommet de første hands-on-indtryk, som er værd at dele:


Level 50
7092500 XP
Indlæg: 4290
#3:  JOEP -

Syv minutters gameplay fra den officielle, japanske hjemmeside.


Level 50
7092500 XP
Indlæg: 4290
#4:  JOEP -

For dem der måtte gå op i det, se menu-ikonerne for de to Labo-spil:Derudover er der ved at komme anmeldelser nu, hvor splllene er ude i USA. og det tegner fint:

The Verge roser produktet

Techradar

Time.com


Side: 1Vis alle


Svar på tråd

Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussionerne.


Log ind
Bliv gratis medlem
Glemt kodeord?