Skyward Sword: HD

N-club > Nintendo Switch > Skyward Sword: HD

Level 35
646500 XP
Indlæg: 425
#1:  Grauling -

Hvad tror i chancen for at Skyward Sword får i en HD udgave til Switchen? Tanken slog mig pludselig da Nintendo ikke virker til at have opgivet Motion Control (Odyssey, Mario Tennis, 1-2 Switch) og Ports og HD rerelease er ved at være standart i gaming industrien.


Side: 1Vis alle


Level 27
389500 XP
Indlæg: 370
#2:  Fawful -

Jeg tror bestemt, at chancen er god. Der kom både HD-versioner af Wind Waker og Twilight Princess 10 år efter deres oprindelige udgivelse. Jeg tror sagtens, vi kan se noget lignende med Skyward Sword, men håber dog ikke, det bliver lige så lang tid efter, da der er længe til 2021.

Jeg kom aldrig særlig langt i det, og synes, grafikken/opløsningen var forfærdelig at se på, men kunne godt lide spillet. Jeg har længe ønsket en HD-udgave, så jeg håber det sker i den nærmeste fremtid. I forhold til motion control, er det perfekt med joy-cons Smiley


Level 35
646500 XP
Indlæg: 425
#3:  Grauling -

Kunne ikke fordrage styringen, men kunne godt forestille mig at motion controls på Switchen måske er bedre? Smiley Problemet med et spil som udelukket er baseret på motion controls er at spillet ikke vil fungere håndholdt.


Level 34
620500 XP
Indlæg: 645
#4:  Kanin -

Får min skyld må Nintendo gerne glemme at SS eksistere i kataloget, ligesom de glemte CD-i spillende.


Level 22
257500 XP
Indlæg: 170
#5:  Krisp -

Jeg håber virkeligt at det kommer. Det er det eneste 3D Zelda spil, som jeg ikke har spillet. Og jeg magter ikke rigtigt at spille det på Wii, selvom jeg har en Wii U stående. Jeg får ondt i armen/hånden hvis jeg skal sidde og vifte med Wii Remoten i +50 timer.


Side: 1Vis alle


Svar på tråd

Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussionerne.


Log ind
Bliv gratis medlem
Glemt kodeord?