KuvertDonkey Kong Coutnry Retur...

KuvertMario & Luigi: Brothershi...

KuvertNy Nintendo Direct annonc...

KuvertMetroid Prime 4 viser liv...

KuvertNy trailer for Mina the H...

KuvertDLC-udvidelse til Bloodst...

KuvertYacht Club Games Presents...

KuvertLife is Strange: Double E...

KuvertTricky Trials-udvidelse t...

KuvertVind Super Mario Merchand...

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertNintendo Direct

KuvertFortnite

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertE3 2021 - og des lige

KuvertYooka-Laylee

KuvertFire Emblem Heroes

KuvertNintendo Switch

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Er du en nørd?

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 06-04-2012 10:24

Hvordan ser dine venner dig? Går du skjult med at du er interesseret i Nintendo eller fortæller du det til alle og enhver? Bliver du kaldt nørd? Går det dig på? Hvad lægger du selv i udtrykket nørd?

Efter jeg er begyndt at føle mig mere tilpas og har fået flere venner, så er det blevet et mindre og mindre pinligt punkt for mig at jeg spiller spil. Jeg taler stadig kun meget om det modparten faktisk virker interesseret, men generelt har jeg intet imod det.

Dog spiller jeg knap så meget som jeg engang har gjort, og jeg studerer matematik på universitetet, så mere eller mindre alle er nørder, så det ikke længere et problem selv hvis jeg snakkede om det, tror jeg. Jeg kalder mig selv nørd i forhold til flere af mine fritidsinteresser og jeg lægger intet negativt i det længere Smiley

    Kanin
    Kanin

    641
    Offline
    Level: 23 (Skree)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 06-04-2012 10:31

    Haha. Spøjst emne din nørd! Smiley

    Jeg går ikke selv og flager med min involvering i Nintendo communitiet til daglig. Kun når folk har spurgt ind til det har jeg forklaret mig. Samt samlingen af Nintendo maskiner og spil i TV bordet afsløre også en del. Alle har en nørd gemt inderst inde, det er bare et spørgsmål om hvad det er man er nørdet til Smiley

    Nintendo communitiet og Starcraft 2 er hvad jeg bruger min gaming tid på. Fotografi og video filmning er min anden store passion som jeg en dag håber at kunne leve af på en eller anden vis. Folk der kender mig ved allerede dette og har affundet sig med det helt fint, så jeg har det fint med at være nørdet i denne forstand. Haha.



    Grauling
    Grauling

    410
    Offline
    Level: 23 (Skree)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 06-04-2012 10:37

    Jeg ligger ikke noget ondt i ordet nørd Smiley Jeg snakker konstant om spil med mine venner, eller folk jeg måske lige har mødt, hvis jeg finder ud af de godt kan lide at spille. Alle kender mig som ham der gameren og folk kommer tit og spørger om jeg kan anbefale forskellige spil xD Har personlig aldrig oplevet nogle der var negative over at jeg spiller Nintendo, men det er måske noget at gøre med at jeg går på gymnasiet, hvor der er plads til forskellighed Smiley


    AND
    AND

    504
    Offline
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 06-04-2012 12:12

    Jeg deler min Nintendo-interesse med et par af mine venner, men ellers er det ikke noget som jeg bruger meget tid på. Min indstilling er lidt at man skulle have været der, for at forstå det, så hvis du ikke selv er interesseret, så er der ingen grund til at forsøge at forklare. Omvendt så har jeg intet problem med at nævne det, især hvis andre begynder at snakke om computer-spil eller sådan noget - for der er jeg slet ikke med - hehe!


    Kanin
    Kanin

    641
    Offline
    Level: 23 (Skree)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 06-04-2012 12:51

    AND skrev:
    Min indstilling er lidt at man skulle have været der, for at forstå det, så hvis du ikke selv er interesseret, så er der ingen grund til at forsøge at forklare.



    Dette er faktisk lige hvordan jeg selv tænker. Så tak til And for at få det på skrift Smiley


    Optimus Prime
    Optimus Prime

    9
    Offline
    Level: 8 (Pirahna Plant)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 06-04-2012 13:22

    Jeg ligger bestemt heller ikke noget negativt i ordet nørd, og med alle de ting jeg samler på så er jeg nørd med stort N!Smiley
    Jeg tror at min svigerinde er den eneste som ikke kan forstå og acceptere mit samlermani.
    Nintendo og Transformers er det jeg har brugt mest tid på, desværre har jeg ikke så meget tid til mine samlinger mere, da kæresten, arbejdet og bueskydningen optager det meste af min fritid.
    Men lige meget hvordan man vender og drejer det så er jeg stolt af at blive kaldt en NØRDSmiley


    Togbis
    Togbis

    0
    Offline
    Level: 16 (Space Pirate)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 06-04-2012 13:51 - Redigeret 06-04-2012 13:53

    Jeg synes 'nørd' er et enormt negativt-ladet ord.

    Det er et udtryk folk, ofte børn, bruger om andre folk, der interesserer sig meget for noget de ikke selv forstår. Det er sjældent, at det bliver brugt omkring folk, der går meget op i deres familie, job eller sportsgren(alment anderkendt som succesfulde ikke-nørdede aktiviteter). Så det er som udgangspunkt et udtryk, der bliver brugt til at holde andre folk nede, fordi man selv sidder med et mindreværdskompleks, jf. mobning.
    (Dertil så har 'nørd' også altid haft et eller andet slægtskab med autisme(f.eks. Sheldon i Big Bang Theory eller den ellers fantastisk underholdende knaac).)

    Alligevel er mange selverklærede nørder nu også begyndt at bruge udtrykket om dem selv, i en sådan 'hipster' eller stockholmssyndrom-agtig måde. "Det kan godt være vi ikke er en del af de normale's gruppe, men så er vi bare nørder sammen, haha!" eller som en undskyldning for at deres liv stinker: "det kan godt være at jeg ikke har en kæreste og er i dårlig form, men jeg er jo også en nørd!".

    Med Wii, iPhone og Facebook, så er gaming efterhånden også blevet så mainstream, at man knapt nok kan kalde det nørdet længere. Jeg tror ikke jeg kender nogen længere, der ikke gamer i en eller anden form og lad os være glade for det. Smiley

    Appropos: pige-nørder, der 'hader' at folk dømmer dem, fordi de er piger. Bare folk dog ikke gjorde dem opmærksomme på at de er gurrrl gamers!. Stakkels tøser! Smiley


    Mic
    Mic

    292
    Offline
    Level: 16 (Space Pirate)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 06-04-2012 15:05 - Redigeret 06-04-2012 15:06

    Jeg er aldrig blevet kaldt nørd og har ikke den fornemmelse, at det længere er forbundet med spil. Stortset alle jeg kender spiller videospil - særligt efter Wii er kommet til, er mange piger også blevet hooked.

    Så jeg føler mig egentlig ikke som en nørd, mest fordi jeg føler at det bliver mere og mere almindeligt at spille videospil, for både piger og drenge i alle aldre. Hurra for det!

    EDIT: For mig er ordet "nørd" nok mest forbundet med matematiktyper med langt hår og briller med tykke glas Smiley No offense.


    AND
    AND

    504
    Offline
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #8 - Skrevet 06-04-2012 15:54

    Thomas Dyregaard skrev:

    AND skrev:
    Min indstilling er lidt at man skulle have været der, for at forstå det, så hvis du ikke selv er interesseret, så er der ingen grund til at forsøge at forklare.



    Dette er faktisk lige hvordan jeg selv tænker. Så tak til And for at få det på skrift Smiley



    Så lidt Smiley For mig er det nok også lidt en del af charmen ved NIntendo - netop at man deler nogle oplevelser som godt nok er relateret til et givent spil, men mange af de store Nintendo-spil er jo ikke noget man kender til hvis man spiller computer eller er interesseret i tv-serier - det er noget unikt på Nintendo, altså Zelda-, Mario- og Metroid-serierne bare for at nævne et par stykker Smiley


    M60dk
    M60dk

    0
    Offline
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #9 - Skrevet 06-04-2012 17:03 - Redigeret 06-04-2012 17:31

    Når man interesserer sig for programmering og videospil kan man vel ikke undgå at være lidt en nørd. Jeg synes også AND repræsenterer mine tanker meget godt.
    Det er da også kun sjovt at være nørdet omkring medskyldige Smiley

    @Togbis - Jeg kan godt lide ordet nørd. Jeg har heller ikke hørt det blive brugt negativt i mange år efterhånden.


    Zøvnig
    Zøvnig

    10
    Offline
    Level: 20 (Moblin)

    0
    1ups givet

    #10 - Skrevet 06-04-2012 19:58 - Redigeret 06-04-2012 19:59

    For mig er ordet Nørd ret positivt og beskriver i mine øjne bare en person, som går helt vildt meget op i en eller anden hobby. Jeg er uden tvivl en nørd og det "stempel" bær jeg med glæde. Jeg er Nintendo nørd og jeg spiller samtidig rolle- og brætspil, hvilket også må siges at være pænt nørdet.

    Jeg laver ikke selv musik mere, men de venner jeg stadig har der er aktive producere, kalder også sig selv for musik nørder. Sjovt nok, så går hele denne flok også meget op i konsol og pc spil.

    Jeg tror faktisk, at rigtig mange af os mænd/drenge i bund og grund er teknik nørder i større eller mindre grad. Nogle af os er til spil og gadgets, mens andre er til programmering, film og fotografi, at skrue på knapper i et studie eller bruger tonsvis af time under en bil, for at lire den lidt op.

    Selv da jeg begyndte at gå op i chilier fandt jeg også ud af, at der findes en helt subkultur inden for dette, hvor både mænd og kvinder går så meget op i Deres planter og chiliernes styrker, at der også er taler om super nørder.

    So am i a Nerd?? Hell yeah Smiley


    Sillyyy
    Sillyyy

    3233
    Online
    Level: 17 (Deku Baba)

    0
    1ups givet

    #11 - Skrevet 06-04-2012 20:02

    Jeg ser ikke 'nørd' som værende at negativ betydning, da det jo bare betyder, at man er meget dedikeret indenfor et bestemt område. Fodbold-nørd, PC-nørd, matematik-nørd, musik-nørd og så videre. Men jeg føler mig ikke så dedikeret til gaming mere, som jeg var for nogle år siden, så vil ikke sige at jeg er nørd nu. Hmm, lidt nørd måske. :]

    Det er umiddelbart heller ikke noget, jeg holder tilbage, hvis folk spørger hvad jeg laver. Jeg siger dog ikke, at 'jeg er nørd', men at jeg 'bruger meget tid på spil'. (: