Nintendo World Championsh...

Endless Ocean Luminous (S...

Nintendo Switch-efterføl...

Salgstal for perioden mar...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Glæden ved at samle

Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

Skrevet 28-11-2012 19:48 - Redigeret 28-11-2012 21:36



Dead Cheese og jeg har fornyligt diskuteret vores samlinger (hans med videospil og min med tegneserier) og tænkte at vi hellere måtte involvere nogle flere i snakken.

Tråden lægger op til spørgsmål som...

...Hvad samler du på?
...Hvordan ser din samling ud?
...Hvad er din oplevelse af at samle?
...Hvad gør din samling særlig nice?
...Hvilke samleobjekter er på ønskesedlen i øjeblikket?


...og hvad end du selv ønsker at dele om emnet selvfølgelig.

[i]Which best describes your opinion about games
I. Mountain Climbing-beyond the hardships lies accomplishment
II. Hiking-the destination can be reached rather comfortably[/i]
ChronoSousa
ChronoSousa

12
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 02-12-2012 14:14

Kon ud af det!! det koster mange penge den her hobby Smiley
Jeg er mere eller mindre afhængig nu !


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2012
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 02-12-2012 17:02

Det er dyrt, men gør man det godt, behøver man ikke at have mistet penge i forstand af hvad samlingen er værd.
Se engang #8. Jeg vil ikke mene at det er en dårlig gevinst, selv om jeg kunne vinde flere penge på aktier. Derimod kan jeg ikke slutte aktier til mit fjernsyn eller spille på det. De er rimelig kedelige når man ikke lige tjener penge på dem.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 02-12-2012 17:14

@Dead Cheese: Ellers må du købe dig et hus du kan fylde med spil engang Smiley Det kan være du kommer til at leve som vedkommende med samlingen i #1.

@ChronoSousa: Du kommer lidt for sent er jeg bange for...

Jeg har forresten lige en hurtig "samleroplevelse" at dele:
I går modtog jeg endelig 10 Swamp Thing-blade jeg har ventet på og ikke mindst et af mine absolutte yndlingsnumre, som er #50. Det viste sig at være dejligt velholdt, hvilket altid er super. Det første der sker da jeg ivrigt bladrer fra side 1 til side 2 i nummeret er at jeg kommer til at lave en revne i bunden af siden. FFS, mand.


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2012
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 03-12-2012 19:15

Hassus skrev:
@Dead Cheese: Ellers må du købe dig et hus du kan fylde med spil engang Smiley Det kan være du kommer til at leve som vedkommende med samlingen i #1.


Mit fylder mere.

Eller ikke helt Smiley
I øvrigt syntes jeg det er sjovt at når jeg laver en enkelt god handel er værdien af samlingen knap nok steget, men i % af hvad den mulige indtjening er, kan den stige med mange %. Jeg købte i en pæn version af GTA SanAdreas til XBOX, hvor værdien er omkring 200 kr. Samt nogle andre spil med højst 5 kr. mulig indtjening. Men den mulige % indtjening steg fra 57 % til 65 %.
Det er rimelig meget, og viser at man ikke rigtig kan ligge vægt i % indtjeningen. Hvis jeg går ud og køber et enkelt nyt spil til 500 kr., vil det jo falde med næsten 20 %. Til trods for at jeg stadig har mange spil som vil være lønsomme at sælge, dele af samlingen få resten af statistikken til at se dårlig ud.

Nå ja. Det er en statistik man skal tage med et gran salt. I øvrigt bør man tit undersøge ligende tilfælde når man bruger DST.dk , hvis der er nogen som gør det Smiley

Hassus skrev:
Jeg har forresten lige en hurtig "samleroplevelse" at dele:
I går modtog jeg endelig 10 Swamp Thing-blade jeg har ventet på og ikke mindst et af mine absolutte yndlingsnumre, som er #50. Det viste sig at være dejligt velholdt, hvilket altid er super. Det første der sker da jeg ivrigt bladrer fra side 1 til side 2 i nummeret er at jeg kommer til at lave en revne i bunden af siden. FFS, mand.



Din ynglings # 50? Lige kort, hvad gør den til dit ynglings nr.?
Er det det sidste bind i serien?
Jeg ved ikke hvorfor men jeg bryder mig tit ikke om de afsluttende numre i en serie... Tit prøver de at skabe nogle slut problematikker, som de løser, samt alle andre uløste. Det har altid irriteret mig. Åbne slutninger er endnu værre.
Det er så groft ridset op, da der findes mange undtagelser. Fra Alan, som du jo er vild med, kunne jeg rigtig godt lide slutningen til The League of Extraordinary Gentlemen (filmen). Jeg vidste ikke der var en tegneserie, men jeg vil prøve at se nærmere på det. Tak for at nævne det i øvrigt.

I øvrigt, har du nogensinde læst Sharman king? Uridelbart vil jeg tro at serien, især ca. 10 bind inde i serien, ville være noget for dig. Overbevisninger, ideologi, rigtig og forkert og morale bliver diskuteret og vurderet og sat op imod hinanden i heftig kamp. Den er lidt twistet i nogle hensigter, til tros for at den følger en historie der vil give mening uanset om man går op i morale, ideologi og eller religion eller ej.
Det er mest af alt diskussionerne og måden det er lavet på, som får mig til at anbefale den til dig. Jeg tror du vil kunne lide den.
Det er en af mine ynglingserier, men samtidig også en af de serier som har skuffet mig mest. Prøv at læse et udsnit af den på internettet eller på biblioteket. Det er klart et kig værd.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 03-12-2012 20:27

Jeg har set The League of Extraordinary Gentlemen-filmen, men har stadig tegneserierne til gode. Som sædvanligt skulle filmen have meget lidt med tegneserien at gøre, men ligesom dig syntes jeg også filmen var helt fin da den kom ud.

Swamp Thing Vol. 2 #50 er intet mindre end kulminationen af plottet i Alan Moore's første ca. 30 hæfter og samtidigt sætter det rammen for historien i de sidste 14 hæfter i Moore's forløb (og de fleste Swamp Thing-historier lige siden). Jeg troede jeg vidste hvor jeg havde serien, men da jeg læste #50 blev jeg helt bogstaveligt mundlam i et stykke tid. Nøgleordet er "verdens ende" - så gør jeg bedst i ikke at sige mere.



Jeg har hørt om Sharman King, men har aldrig givet det en chance. Også et tak for anbefalingen herfra Smiley


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 01-01-2013 11:08

Jeg har lige brugt 500 kr. som jeg har fået i julegave på 12 tegneseriehæfter fra en sælger på ebay:

- 3 af de 8 Alan Moore Swamp Thing-hæfter jeg mangler for at have allesammen.
- De 4 sidste Swamp Thing-hæfter af volume 2 jeg mangler for at have alle 19 hæfter før Moore tog over serien.
- 2 Warrior-tegneserier, hvor Alan Moores kendte V for Vendetta og mindre kendte forløb med Marvelman gjorde deres debut (de er desuden fra før Moore "blev opdaget" af tegneserieindustrien i USA).
- 3 ret obskure "cross-over" tegneserier Swamp Thing har været med i i 70'erne og 80'erne før Moore tog over serien. Det er nok ekstra nørdet også at samle på cross-overs, men da dem der er lavet under og før Moore kan tælles på 2 hænder tænkte jeg at jeg lige så godt kunne springe ud i det.

Det bliver fedt at modtage den pakke!


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 11-01-2013 13:30 - Redigeret 11-01-2013 13:43

Lige en hurtig update angående mit forhold til tegneserier og al den aktivitet jeg er kommet med herinde omkring emnet på det seneste:

Jeg har i øjeblikket på fornemmelsen at min interesse for tegneserier har peaket og at det lige så stille vil begynde at gå nedad bakke m.h.t. den fra nu af. Det skyldes at jeg faktisk føler jeg er ved at have stillet den sult jeg har haft om at få en dybere indsigt i Alan Moores tilgang, det traditionelle tegneseriemedie som helhed og historien om Swamp Thing-karakteren.

Inden jeg i en vis grad vender mediet ryggen er der nok omkring 20 prismæssigt opnålige Swamp Thing-tegneserier jeg kunne være interesseret i at få fat på samt en håndfuld Promethea-tegneserier jeg mangler for at eje og kunne læse alle i serien. Hvis jeg får lyst kan det være jeg derefter søger lidt andet og går i gang med at samle på Tom Strong, men tror det bliver mere en casual interest til den tid end en flammende passion, hehe. Én ting et sikkert: På trods af de penge det har krævet af mit budget har det været en fantastisk rejse som jeg ikke fortryder jeg har vovet mig ud på. Jeg har i årevis været interesseret i hvad det egentlig ville sige at gå op i tegneserier og med min Swamp Thing-samling føler jeg at jeg endelig har fået et hands-on indblik i det særegne medie og dens kultur - mediet der i sin kerne er styret af industrien, udskiftning af forfattere, tegnere, farvelæggere genoptryk når deadlinen er svær at nå, referencer til gamle og andre tegneserier, kronisk underskud af kontinuitet, eksplosiv kreativitet, livlig og tilgængelig udførelse af ideer, stor kreativ dynamik og fans der i mange tilfælde vil se igennem fingre med alle fejlene fordi de får mulighed for at udleve en masse ting igennem de kulørte sider og fordi de elsker mediet...

I stedet for at lade kulturen "æde mig råt" på stedet vil jeg foretrække at gå et skridt tilbage så jeg kan være i stand til at gå ind i mediets mærkværdige univers når jeg selv lyster på samme måde som jeg kan med videospil og andre medier. På den måde håber jeg lidt at min indsigt i tegneserier kan blive en udvidelse af hvem jeg er frem for en afgrænsning og at mit liv vil blive en rigere oplevelse af de erfaringer og køb jeg har gjort mig.

Det blev lidt småsentimentalt og omfattende, men fik lige lyst til at dele mit nuværende ståsted i.f.t. at samle tegneserier. Som sagt tror jeg ikke interessen vil fortsætte med at være så højtflyvende som den har været for mig meget længere og det har jeg det også fint med. Hvis lysten forsvinder er der ingen god grund til at fortsætte som jeg ser det Smiley