Nintendo World Championsh...

Endless Ocean Luminous (S...

Nintendo Switch-efterføl...

Salgstal for perioden mar...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Internet-shows

Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

Skrevet 22-10-2012 00:41 - Redigeret 08-03-2013 21:08

Der er allerede en tråd forbeholdt tv-serier, der dog fra tid til anden har overlappet med alt det gode internettet eksklusivt har at byde på. Dog er der mange gode internet-shows med såkaldte "internet celebrities" som værter, der består af jævne strømme af god, lærerig og unik underholdning.

Har I nogle såkaldte internet-shows I kan anbefale?



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Her er mit første og ret åbenlyse eksempel:



The Angry Video Game Nerd er et klasseeksempel og en slags forbillede for den slags internet-shows tror jeg. Hans kortfilm synes jeg oser af en særlig type afslappet stemning, der ikke er bange for at bevæge sig ud i nicheideer eller gå efter de laveste fællesnævnere. Masser af bandeord og små sidehistorier med den velkendte nørd er rammen om de humoristiske og nostalgiske spilanmeldelser.
Personligt må jeg blankt erkende at min bekendtskab med nørden har bidraget en stor del til min historiske gaming-viden: En ting er at læse nogle informationer i punktform på wikipedia om en gammel spillekonsol og en anden ting er at have en karakter man føler sig bekendt og indforstået med bemærke de mindste irritationer og engang i mellem også højdepunkter ved en spillekonsol eller et spil.
Med over 100 episoder og en fanbetalt spillefilm på vej er der masser af gode timer at bruge på The Angry Video Game Nerd.
Samtlige videoer kan ses på linket HER.

Min favoritepisode må nok være Nintendo Power-episoden. Den giver et historisk indblik ikke bare ind i spil og spillemaskiner, men også et meget personligt indblik ind i hvordan de første spæde skridt for gaming-kultur som vi kender den i dag opstod og blev oplevet for den dengang unge nørd. Den oser i øvrigt af nostalgi og random bemærkninger Smiley






[i]Which best describes your opinion about games
I. Mountain Climbing-beyond the hardships lies accomplishment
II. Hiking-the destination can be reached rather comfortably[/i]
O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#31 - Skrevet 16-08-2013 02:15

Jontron er mega underholdende, men har hørt ham snakke om spil, sådan uden for det komiske, og han virker irriterende ubegavet og reserveret... I det hele taget synes jeg mange af de der "internet"-celebrities, især gamere, er super irrterende.

Den eneste jeg "beundrer" (hvis det er det rigtige ord at bruge) må være Athene. Manden er helt ekstremt klog, han dominerer de fleste spil, som han sætter sig for, og så går hans videoer til et godt formål.

Kan bare ikke klare dem (fx Jontron dér), som snakker om hvor "hårdt" det er at lave videoerne, og arbejdet er så krævende, og blablabla - de får i hoved og røv af YouTube med deres partnerskab, og deres job er bare at snakke om spil, og ytre sin mening, hvori de fleste er totalt forudsigelige, og ikke særlig dybdgående - til Jons forsvar, så er han rent faktisk sjov.

Adam Sessler fra Rev3Games er den eneste, som jeg kan holde ud at høre på. Han er en fed spiljournalist, han har altid et interessant eller rationelt synspunkt, og man kan mærke hans viden om industrien går langt ud over den gennemsnitlige "hardcore-kældergamer-som-er-blevet-kendt"-youtuber.

For folk som er interesseret i Nintendo (derp), tjek "thebitblock" - deres anmelder Josh er OK, ikke fantastisk, men okay, og han lavede en god video vedrørende regionsfri konsoller, og hvorfor det ikke vedrører Nintendo, eller ville være til gavn for nogen overhovedet.

Hmmm, ved ikke umiddelbart hvad der ellers er. Der er jo mange...

Uden for YouTube, så synes jeg Kevin VanOrd er en fed anmelder på GameSpot, men har ikke så meget til overs for de sider, da de bliver betalt under bordet. Greg Kasavin var fantastisk, men han formede sit eget firma, som står bag Bastion (fed indie titel).

Tvandlust er en lille kanal med en gut, som hedder Craig. Han er ikke super eller noget, men han har også nogen fede meninger omkring spil, industrien, de individuelle titler osv. Han er lidt grunden til, at jeg begyndte at spille min Wii igen for snart et år siden (og købte titler osv - ham og Xenoblade altså Smiley)

Ellers sølger jeg en Sgcollins, Thunderf00t, John Mayer, Wallimann, Jamtracksessions - men det altsammen for kunst og musik, ikke gaming related, og jeg tjekker ikke nødvendigvis hver video, men det da nogen gange interessant nok Smiley


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#32 - Skrevet 12-10-2013 14:10 - Redigeret 12-10-2013 14:30

Der lige blevet lagt en dokumentarserie af 9 afsnit ud på youtube, der handler om det professionelle Smash-community i USA. Hvis man syntes om Donkey Kong-dokumentaren, "The King of Kong: Fistful og Quarters" og det drama og persongalleri den havde, kan jeg kun anbefale at give den et kig. Titlen på serien er The Smash Brothers.



Dokumentaren belyser både Smash-kulturens overordnede udvikling og de største spillere indenfor den op gennem tiden. Der er foretaget en hel del interviews til skabelsen af dokumentaren, hvilket får den til at virke varieret og velproduceret. Vigtigst af alt er den ud over at være informativ også underholdende, hvilket var en af Donkey Kong-dokumentarens største styrker. Persongalleriet i det super kompetitive miljø ligner til tider næsten karikaturer, lige fra den meget nøgterne og formeltænkende Mew2King, til den meget kompetitive spiller, Ken og den impulsive festabe, Mango.
Jeg satte mig for at se serien uden store forventninger og blev grebet af produktionen og de historier, der blev fortalt om et miljø jeg aldrig rigtig har kendt til udover jeg vidste at det bestod af meget passionerede spillere. Nu er jeg både blevet dét klogere og en underholdende oplevelse rigere.

Da serien er nogenlunde kronologisk i sit portræt af Smash-kulturen vil jeg klart synes man skal lægge ud med episode 1, som beskriver fænomenets tidlige skridt og de første mestre indenfor det. Derefter kan jeg kun anbefale at se seriens næste 8 afsnit.






Eagle
Eagle

3
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#33 - Skrevet 12-10-2013 14:17

Hvor fandt du den henne, Hassus? Den har været ret længe undervejs og er lige blevet udgivet i dag, men jeg troede ikke det var en produktion man sådan lige faldt over, medmindre man specifikt ledte efter den.

Den er dog bestemt helt værd at se igennem - jeg så dem alle sammen igen (samlet tid er omkring 4½ time!) i morges, og der var også en masse historie jeg ikke kendte til. Det viser rigtig godt spillets kulturelle og historiske arv, og viser den menneskelige side af mange spillere, som man måske kun kender fra deres gamertags.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#34 - Skrevet 12-10-2013 14:26 - Redigeret 12-10-2013 14:40

Den har heller ikke så mange views endnu, hvilket også er en af grundene til at jeg valgte at give den lidt reklame i tråden her. Jeg faldt over den i en tråd meget tilfældigt på et af mine ret sjældne besøg på NeoGaf (havde aldrig hørt om den før) og lige pludselig var en god del af min lørdag gået med at se den til ende.

Min første plan var egentlig bare at skrive et par linjer, men eftersom en af de linjer ville være en anbefaling til at se den valgte jeg at gribe til min vante formular i tråden og skrive en mellemlang anbefalingssmøre i stedet Smiley

Edit: Jeg var i hvert fald godt underholdt af den så er glad hvis den også præsenterede kulturen nogenlunde objektivt. Det var sjovt at få et indblik i noget af den kultur som du og andre fra tid til anden har repræsenteret her på N-club.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#35 - Skrevet 18-10-2013 12:41

Lidt gammelt nyt, men vil lige opdatere med Jontron's længeventede comeback-video:



Den er vist "den outta den" den der Smiley


Grauling
Grauling

410
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#36 - Skrevet 18-10-2013 12:43

Nice! Har virkelig savnet JonTron Smiley Kan også kun anbefale hans videoer Smiley


8bitGamer
8bitGamer

120
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#37 - Skrevet 18-10-2013 18:30

Har et par stykker her jeg har fulgt i et stykke tid. Go' underholdning hvis man er til lidt retro:

The Game Chasers
Her følger man Billy og Jay på deres jagt efter gamle spil fra deres barndom (hovedsageligt Nintendo nes og snes). Et par rigtig drengerøve Smiley




Retro Liberty
Vennerne Aaron og Ricky kører en serie der hedder The NES Pursuit. Det starter ud med en lille sketch, hvorefter man følger dem på spil jagt ude i marken. Helt nede på jorden og hyggeligt lille show.




Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#38 - Skrevet 06-11-2013 23:28 - Redigeret 28-07-2014 11:46

Jeg har også set et par afsnit af Game Chasers og kan også skrive under på at det kan være ganske hyggelig underholdning, også selv om man ikke selv går dybt op i at samle spil.


Tænkte jeg ville prøve at lave en lille opdatering med hvad jeg oplever sker indenfor Internet-shows i øjeblikket. Her følger lidt nyt om Internet-shows:

Jontrons såkaldte "sæson 2" fortsætter den gode stil efter Hercules-afsnittet fra september med en stor todelt anmeldelse af afsnit fra tv-serien kendt i Danmark som , Gåsehud. Jeg synes Jontron og Gåsehud passer sammen som peanut butter og jelly og set igennem hans karakteristiske præsentation finder jeg det nu meget svært at forstå hvordan noget af det kunne skræmme mig som barn Smiley Det er super at have Jontron tilbage på videovognen.

(2. del)

Angående Nintendo uploadede Nostalgia Critic et ret interessant indslag omkring Super Mario i tegneseriemediet. Tilsyneladende var en gammel Mario-tegneserie fra Nintendo Power et af de mere vellykkede forsøg på at føre Mario-universet ind i et andet medie.
Se videoen på linket her
Nostalgia Critic's nye format fungerer i øvrigt glimrende synes jeg. Før i tiden havde han en ca. 20 minutters nostalgisk filmanmeldelse hver uge. Nu laver han kun store anmeldelser hver anden uge, hvilke dog til gengæld er ekstra store produktioner og der er ikke længere en regel for hvor gammel en anmeldt film skal være. I mellem anmeldelserne udsender han små videoer som den om Mario-tegneserierne. Som med Jontron må jeg nok sige at jeg aldrig har nydt showet mere.

Sidst vil jeg anbefale at man tjekker Saturday Night Live's youtube-kanal. Det er et meget berømt amerikansk sketchshow, som først i de seneste par år er kommet til Danmark, selv om det har kørt i USA i snart 40 år. I de sidste par måneder er youtube-kanalen blevet opdateret med en flod af snart 5000 sketches fra årenes løb. Der er masser at give sig i kast med og kan måske være svært at overskue med alle de videoer. I så fald er her nogle af mine personlige favoritter Smiley





Det er noget af det der har rørt sig i min browser på det seneste.