KuvertSonic x Shadow Generation...

KuvertPrøv Hollow Knight gansk...

KuvertDemo for The Legend of He...

KuvertNintendo eShop highlights...

KuvertNy trailer for Star Wars ...

KuvertNy trailer for Shin Megam...

KuvertPaper Mario: The Thousand...

KuvertLEGO annoncerer LEGO Lege...

KuvertMinecraft fejrer 15 års ...

KuvertSuika Game får ny multip...

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertYooka-Laylee

KuvertFire Emblem Heroes

KuvertNintendo Switch

KuvertPaper Mario: The Thousand...

KuvertAlternative nyheder

KuvertSwitch 2 - spilrygter og ...

KuvertPokémon Unite

KuvertMario Kart 8 Deluxe

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

PlayStation Cross Buy

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 15-08-2012 03:05

Til aftenens Gamescom-konference kunne fremviste Sony deres Cross Play koncept, som mest af alt minder enormt meget om Wii U-konceptet, hvor man har andre informationer på PlayStation Vita og derfor lægger op til nyt, ikke-symmetrisk gameplay.

Hvad der dog næsten er mere interessant er at de annoncerede konceptet med Cross Buy. Dette betyder at for udvalgte spil (i første omgang Ratchet & Clank QForce, PlayStation All-Stars og Sly 4), vil det være muligt at købe spillet til PlayStation 3 og få PlayStation Vita-udgaven af spillet gratis.

Det minder lidt om det der gøres med DVD + BluRay + Digital Copy på filmfronten, men hvad synes I om denne idé? Er det en genistreg der får flere folk til at købe en Vita fordi man nu alligevel har spillene og kan få mere ud af sine spil ved at have begge udgaver af spillet tilgængeligt, eller ser I det mere som et desperat forsøg på at få folk til at købe en Vita?

    Zalman
    Zalman

    322
    Offline
    Level: 28 (Skeeter)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 15-08-2012 07:14

    Jeg synes, det er et genialt koncept. Det sidste halve år er de blev spurgt konstant angående det her, og om man virkelig skal købe det samme spil to gange for at bruge denne feature. Jeg havde bare regnet med, at man ville få lidt rabat på den ene, hvis man købte begge to... Men jeg troede aldrig, de ville gøre det gratis! Det er ret cool gjort af dem.

    Det vil nok ikke i sig selv få flere til at købe en Vita, men det får sikkert en masse til i det mindste at overveje det. Jeg regner med at skaffe mig en Vita på et eller andet tidspunkt, og det her har kun gjort mig mere spændt. Eksklusiver titler kommer dog først, og dem er der ikke mange af lige nu.


    chessr
    chessr

    341
    Offline
    Level: 31 (ChuChu)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 15-08-2012 09:05

    Det får ikke mig til at købe mere til min PS3 selvom jeg har en VITA også Smiley


    Togbis
    Togbis

    0
    Offline
    Level: 16 (Space Pirate)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 15-08-2012 14:29

    PlayStation All-Stars bliver mulligvis det eneste rigtigt gode spil på Vita. Men hvis man allerede har PS3-versionen, så er det vel næsten ikke nødvendigt at købe en Vita for at spille på farten - også selvom spillet skulle være gratis.


    Zalman
    Zalman

    322
    Offline
    Level: 28 (Skeeter)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 15-08-2012 14:42 - Redigeret 15-08-2012 14:42

    Togbis skrev:
    PlayStation All-Stars bliver mulligvis det eneste rigtigt gode spil på Vita.


    My avatar.


    Togbis
    Togbis

    0
    Offline
    Level: 16 (Space Pirate)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 15-08-2012 14:49

    Nåh ja, der kommer jo også et Bioshock før eller siden. Sorry, min fejl.

    Nogen, der har prøvet vita-spillet 'Frobisher says'? Nok den sjoveste og mest creepy Warioware-klon til dato.


    Michael
    Michael

    5601
    Online
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 15-08-2012 16:27

    Som både Vita og PS3-ejer er jeg i hvert fald MEGET spændt. Særligt fordi All-Stars og Sly 4 er spil jeg efterhånden er helt sikker på jeg skal have fat i. Qforce er jeg lidt afventende med, nu må vi se hvordan det tegner sig.

    Det er en rigtig lækker funktion, og med annonceringen af PSN+ til Vita også er der kun gode ting at sige om Sony disse dage...


    ...

    .. nu mangler vi selvfølgelig bare PS1 spil på Vita... Smiley


    Bo130
    Bo130

    110
    Offline
    Level: 38 (Tatori)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 15-08-2012 16:29

    Det blev også annonceret i går, hvis du ikke ved det ^^ Smiley


    Eagle
    Eagle

    3
    Offline
    Level: 21 (Paragoomba)

    0
    1ups givet

    #8 - Skrevet 15-08-2012 16:32 - Redigeret 15-08-2012 16:33

    Michael skrev:

    .. nu mangler vi selvfølgelig bare PS1 spil på Vita... Smiley



    http://vividgamer.com/2012/08/14/psone-classics-arriving-to-ps-vita-with-new-system-software-update/

    ?

    EDIT: Bo var hurtigere


    Michael
    Michael

    5601
    Online
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #9 - Skrevet 15-08-2012 17:07

    Den havde jeg faktisk misset, tak for det!


    Peblisko
    Peblisko

    58
    Offline
    Level: 21 (Paragoomba)

    0
    1ups givet

    #10 - Skrevet 15-08-2012 17:15

    Jeg synes blot at det manglede at gøre det helt samme spil gratis, når man allerede har købt det én gang - noget Nintendo kunne lære af. Jeg ser det som et selvfølge, der bare aldrig bliver taget særlig seriøst.

    Det vil faktisk være ret afgørende for mig. Også selvom der måske ikke er andre eksklusive spil end Gravity Rush, jeg vil have. For hvis jeg blot ved at købe en Vita-maskine, kan tage mine PS3-spil med på farten, ville det betyde enormt meget. Det er ikke altid jeg har tid eller orker at gøre klar og sætte tid af til at game foran fjernsynet. For på trods af at jeg ikke kan spille alle de nye, flotte spil på den, så er det meget nemmere at hive en GameBoy frem; det er instant-sjov i det jeg tænder for den - også selvom fjernsynet er lige inde ved siden af og man ikke nødvendigvis er på farten.

    Det har nok også noget at gøre med strukturen af det enkelte spil. Men om det så er arkade-spil eller historie-drevne spil, så tager det altså langt længere tid at starte lortet op på fjernsynet. En håndholdt er ligesom en bog, blot smartere (selv i mørke) og nemmere at sætte sig ind i. Så hvis man kan, bør man gøre det meste gaming håndholdt. At der så sikkert hele tiden kommer opdateringer til maskinen og den bliver mere kompleks, det gør den selvfølgelig mindre intuitiv end en gammel GameBoy, men det er jo sådan set et problem fra HD-konsollerne, som så følger med, når man skal have alt det andet ekstra lir på en håndholdt. Det eneste kritikpunkt ved håndholdte er hvis styringen ikke er god nok, hvorfor de gamle GB-spil virkede upåklageligt, da spillene kun krævede et simpelt input-layout. Derfor kræver en håndholdt med "stationære" spil også en platform til lige så god styring.

    Jeg synes Vitaen på sin vis er mere hæderlig end 3DS'en, fordi den gør det som den prøver på mere gennemført. Det er som om 3DS'en prøver at efterligne PSP'en, hvorimod Vitaen har lært fra PSP'ens mangler og giver en mere helstøbt oplevelse; stationær gaming med multimedia-funktioner gjort håndholdt.
    Jeg ved godt, at det ikke er det, der sælger, men det er også derfor jeg ikke forstår hvorfor Nintendo ikke har holdt sig på arkadestien, sådan som de er bedst til det. Nintendo flirter med PSP-værdier og sælger nok kun bedre end Vitaen, fordi folk kan huske DS'en som bedre en PSP'en. I dag er det lige fedt, da man ikke rigtig kan se, hvad 3DS'en vil, og der synes jeg Vitaen er mere afklaret fra start af. Hvis Sony havde vidst, at Nintendo var på vej mere i deres retning, så tror jeg ikke de havde lavet en "PSP 2.0", for der er som bekendt ikke penge i det; det er blot hvad Sony kan finde ud af og gør bedst. Havde Vitaen mod al forventning været mere pick-up-and-play, så tror jeg faktisk de ville kunne overhale 3DS'en inden om.

    7: Ligner en vellykket WarioWare-klon.


    KJ85
    KJ85

    21668
    Offline
    Level: 58 (Tektite)

    0
    1ups givet

    #11 - Skrevet 15-08-2012 17:39

    Hold da op - aktiviteten i dette emner overgår jo nærmest allerede den, der har været i de seneste mange Nintendo-relaterede emner/nyheder Smiley

    Et eller andet sted lidt sørgeligt synes jeg, men konkurrenternes tiltag er selvfølgelig også vigtige for, hvordan det kommer til at gå Wii U. Både det her og Microsofts Smart Glass er jo et eller andet sted et angreb på det, der i første omgang skal gøre Wii U unik..


    Bo130
    Bo130

    110
    Offline
    Level: 38 (Tatori)

    0
    1ups givet

    #12 - Skrevet 15-08-2012 17:54

    Det er nu også et ret revolutionerende tiltag og i forhold til Nintendo ikke lader os vide noget udover rygter for tiden, så giver det meget god mening. Jeg tænkte egentlig på om Nintendo 3DS og Wii U kunne have godt af dette - ikke at jeg tror Nintendo overvejer det overhovedet.


    KJ85
    KJ85

    21668
    Offline
    Level: 58 (Tektite)

    0
    1ups givet

    #13 - Skrevet 15-08-2012 18:29

    Jeg ser ikke det revolutionerende i at Sony ikke vil tjene penge..

    Ikke bare øger de deres produktionsomkostninger ved at gøre spillene tilgængelige på to platforme - nej, de giver ligefrem det ene spil væk gratis. Det er da god fanservice, men det er jo direkte dumt..

    Noget andet er, at man efter min mening slet ikke skal udgive de samme spil til både hjemmekonsol og håndholdt. Det er fint det er to seperate markeder.