Endless Ocean Luminous (S...

Nintendo World Championsh...

Nintendo Switch-efterføl...

Salgstal for perioden mar...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Wii U ønskespil

AND
AND

635
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 18-11-2014 17:15

Jeg troede egentlig at vi havde et emne om dette, men kunne ikke finde det, da jeg kiggede forummet igennem, så here goes..

Den her tråd handler om, hvilke spil du aller helst ville ønske kom til Wii U. Er det realistiske bud? Maybe not, men det handler om hvad du aller helst ville se (og nej, O-train; din third party-joke tæller ikke).

Jeg lægger gerne selv ud.

Paper Mario U - jeg ville elske at se et Paper Mario i stil med originalen og The Thousand Year-door. Masser af Mushroom Kingdom og et RPG system som ikke bliver for tungt.

2D Metroid - jeg regner altså lidt med, at Retro allerede er i gang med det næste Prime, men ville elske også at se et 2D Metroid i stil med Fusion og Super Metroid - gerne mere Super end Fusion.

Jeg kunne blive ved - men hva med jer andre? Hvad drømmer I aller mest om til Wii U?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!
AND
AND

635
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#31 - Skrevet 25-11-2014 13:41

Hov, jeg læste det bare som pokemon!


Eagle
Eagle

3
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#32 - Skrevet 25-11-2014 15:18

Folk har sukket efter et Pokémon-spil til Wii U siden 1995?


seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#33 - Skrevet 25-11-2014 15:34

Har et par stykker jeg virkelig ønsker vi får en dag.

Hvis det var for en måned siden, havde jeg nok sagt Majora's Mask remake, men det er jo nu blevet annonceret til 3DS'eren. Havde stadig håbet på det til Wii U'en Smiley

Håber virkelig vi får et Pokémon Snap på et tidspunkt. Har håbet på at få en efterfølger i lang tid, men der har ikke været et bedre tidspunkt, da Wii U gamepad'en kunne fungerer perfekt som kamera.

Kunne virkelig også godt tænke mig et spil som Pokémon Colosseum/XD Gale of Darkness. Ved godt de ikke var den største succes i sin tid, men trods vi nu er ved generation 6, synes jeg ikke at interessen i serien falder, tvært i mod ser det for mig ud som om at fanbasen er vokset en del siden X&Y, så nu hvor Wii U'en kommer til at sælge meget med Smash Bros Wii U, synes jeg godt de kunne begynde at overveje tanken.

Håber også meget på et Super Mario Galaxy 3. De to første en fantastisk smuk oplevelse, både spillemæssigt, men bestemt også grafisk. Det kan kun blive bedre på Wii U'en med hd grafikken.

Et nyt F-Zero ville også være rigtig fedt, men måske lidt usandsynligt, da Mario Kart ser ud til at bevæge sig i en retning noget lignende Smash Bros, så det bør jeg nok ikke sætte næsen op efter.


AND
AND

635
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#34 - Skrevet 25-11-2014 16:00 - Redigeret 25-11-2014 16:01

Eagle skrev:
Folk har sukket efter et Pokémon-spil til Wii U siden 1995?



Jada. Back in '95 der sad jeg da i hvert fald og håbede på det. "AND," sagde jeg til mig selv, "når Ninty nu går touch screen bananas her om et års tid eller sytten, og udgiver deres første højdefinitive konsol, så håber jeg godt nok, at de smider et nyt pokemon-spil med i købet."


BjarkeM
BjarkeM

480
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#35 - Skrevet 25-11-2014 21:04

Eagle skrev:
Folk har sukket efter et Pokémon-spil til Wii U siden 1995?



Det problem havde man slet ikke dengang... man proppede da bare GB spillet i en GB/snes adapter


The ultimate beast
The ultimate beast

2782
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#36 - Skrevet 17-12-2014 17:00

Jeg håber snart på en annoncering af et nyt Animal Crossing til Wii U. New Leaf var jo ganske succesfuldt, så serien ser forhåbentligt ingen ende endnu. Hvis der kommer et til Wii U, så drømmer jeg om local-multiplayer. Det kunne være sjovt at tulle rundt i byen med mine venner/min kæreste, hvor den ene har Gamepadden og den anden sidder ved TV'et.

Jeg ved godt, at for nogle er Animal Crossing serien dødens pølse, men jeg holder personligt meget af den.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

1
1ups givet

#37 - Skrevet 04-08-2015 21:26

Beklager at bringe en gammel tråd frem igen, men jeg har længe haft lyst til at skrive i den og har bare ikke kunnet finde tid til det. Jeg ville elske nye spil i Conker-, Perfect Dark eller Banjo Kazooie-serien, men jeg har holdt dem væk fra mine ønsker, da de virker urealistisk. På samme måde med Super Monkey Ball på grund af Amusement Vision. Resten mener jeg er realistisk i en eller anden grad - skrevet i nogenlunde rækkefølge fra 10 til 1 Smiley

10) DLC til Mario Kart 8 og Super Smash Bros. U.
Jeg vil starte ud med noget så besynderligt som et ønske om at der IKKE udkommer et nyt Mario Kart eller Smash foreløbig, om end det nok ikke er realitisk i forhold til hvis NX udkommer næste år. Men jeg synes DLC-udvidelserne passer rigtig godt til spillene og det skal blot fortsætte for min skyld Smiley

9) Advance Wars U
Jeg elsker serien og ville normalt sige det hørte til på en håndholdt, men jeg synes Wii U er en god nok hybrid til jeg ville elske at spille det på den.

8) Amiibo Universe
Figurerne er da meget fine, selv om der (som med Pokémon) pludselig er uoverskueligt mange på markedet. Jeg har fortsat ikke set en helt god brug af dem, og det synes jeg er synd. Et spil hvor det er i fokus (og nej, Animal Crossing-brætspillet tæller IKKE!) ville være genialt, sælge virkelig godt og faktisk give en ekstra mening til figurerne.

7) F-Zero GX HD
Spillet var genialt. Udgiv det i HD og med online og det er købt dag 1.

6) Eternal Darkness 2
Rigtig godt spil med mange fede idéer, jeg tror dog på ingen måde at potentialet er udfyldt for serien endnu, så kom endelig med en efterfølger til dette Smiley

5) WarioWare U
Efter rigtig mange spil på én gang i serien, så er det pludselig gået lidt dødt efter spillet ved maskinens udgivelse. Vi trænger til et nyt, der går tilbage til standardformularen, gerne inspireret af den geniale multiplayerdel fra GameCube-spillet!

4) Pokémon Snap 2
Et spil med de første 150 Pokémon og DLC pakker for resten, styring ved at føre GamePad rundt. Det er som om Wii U er skabt til dette, jeg fatter ikke det aldrig er blevet annonceret.

3) Pokémon Trading Card Game Online
Jeg fatter seriøst ikke at dette spil ikke er udgivet på Wii U endnu. Det findes på iPad og PC - og for nyligt er Pokémon Shuffle annonceret til iOS. Giv mig det til 3DS eller Wii U, jeg vil bare have det. Eneste grund til jeg ikke har det højere er fordi det kan spilles på andre platforme.

2) Mario Party Minigame Collection
Der er SÅ mange fede minispil i seriens over 10 udgivelser og man spiller primært brætspillene for at dyste i minispillene. Tag de bedste 250 eller noget i den stil, giv dem samme behandling som Wii Party U, hvor man kan stemme på dem og gør det muligt at dyste online, så har I det perfekte party-spil!

1) Pokémon MMORPG
'Nuf said.


AND
AND

635
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#38 - Skrevet 04-08-2015 22:28

Rigtig god liste, Bo - især Eternal Darkness og Pokemon Snap ville være nice. Jeg kunne også rigtig godt tænke mig mere DLC til Mario Kart 8. Købte begge de nuværende pakker så snart de blev tilgængelige. Eventuelt kunne man inkludere noget all-cup ala Double Dashs, i den næste dlc (selvom det nok ville blive et par separate (almost-)all-cups!).