25
apr
2012

Cave Story udgives i ny version på Nintendo eShop

Skrevet af KJ85

Spillet Cave Story har efterhånden været udgivet mange rigtig mange gange til mange forskellige platforme. Senest blev det i august 2011 udgivet som et fuldt retail-spil til Nintendo 3DS under titlen Cave Story 3D, og nu afslører det nye Nintendo Power så, at endnu en version af det populære spil er på vej til udgivelse på Nintendo eShop.

Umiddelbart kunne man tro, at der blot er tale om en digital udgave af Cave Story 3D, men det skulle efter sigende ikke være tilfældet. Den ny version vil i stedet minde om Cave Story+, udgivet til Steam, og vil inkludere den versions ”Boss Rush”- og ”Wind Fortress”-modes, men vil også tilføje widescreen og 3D-effekt. Derudover vil den ny version også indeholde en jukebox-mode, justerbar styrring samt spilmåderne; Curly Story, Hell Time Attack og Nemesis Challenge.


Når den nye version af spillet udgives vil den gamle DSiWare-version blive fjernet, men da denne ikke er udgivet i Europa har det umiddelbart ingen betydning for os.

På nuværende tidspunkt er der ikke noget billed- eller videomateriale tilgængeligt fra den kommende version af spillet og vi må således vente og se til senere, hvor meget Nicalis har ændret i forhold til tidligere versioner. Er du mod forventning ikke allerede bekendt med, hvad Cave Story går ud på kan du herunder se en brugergenereret trailer for spillet, der blandt andet også kan hentes frit til PC.


En udgivelsesdato for Cave Story til Nintendo eShop er endnu ukendt, men er der overhovedet brug for flere versioner synes I?

Level 43
955000 XP
#1:  [8-Bit] MoNkEy - 26. Apr 2012 06:37

HAAAAPSER SNAPSER! Mer' "Doukutsu Monogatari" til aben!
Man kan aldrig... ALDRIG få nok "Cave Story"
@ KJ85
De pløkker altid et eller andet ekstra guff med i alle de forskellige versioner.

citer indlæg

Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?