27
apr
2012

Iwata: Wii U vil have indholdsrige spil fra start

Skrevet af KJ85

Vi har tidligere hørt det fra Game Trailers Shane Satterfield, som du kan læse det her, og nu hører vi det så fra Nintendos egen Satoru Iwata – Wii U vil blive lanceret med adskillige indholdsrige spil at vælge imellem.

Ovenstående udtalte Iwata i forbindelse med det nyligt afholdte finansmøde, hvor blandt andet Nintendos forventninger til næste årsregnskab blev offentliggjort. Med denne udtalelse tyder alt på at Nintendo ikke har tænkt sig at lave samme fejl som med 3DS’en, hvor de hurtigt i produktets levetid blev nødt til at nedsætte prisen.

Præcis, hvilke spil vi vil se til Wii U fra start må vi nok vente med at få at vide til E3 i juni, men Pikmin 3 samt det Mario-spil, der blev bekræftet tidligere er nok gode bud på to titler fra Nintendo selv, og sandsynligvis også noget tilsvarende Wii Sport, som jeg personligt tror Nintendo er meget længere med, end hvad der gives udtryk for.

Derudover vil der selvfølgelig være en række tredjepartsspil tilgængelige, og som det kan læses på wiiUdaily skulle følgende spil være bekræftet til udgivelse i konsollens lanceringsperiode:

  • Darksiders 2
  • Killer Freaks From Outer Space
  • Assasin’s Creed 3
  • Ghost Recon Online
  • Batman: Arkham City
  • Aliens: Colonial Marines
  • DiRT
  • Tekken


Der vil sandsynligvis komme endnu flere, og alt i alt kan vi forhåbentlig se frem til en udgivelse med masser af kvalitetsspil at vælge imellem. Og Nintendos planer om digitale retail-udgivelser fra dag ét vil gøre det endnu lettere for os alle hurtigt at investere i noget nyt.

Level 46
1111000 XP
#1:  chessr - 27. Apr 2012 12:43

Lanceringsperiode over hvor lang tid ? eller på selve dagen ?

citer indlæg

Level 50
4236500 XP
#2:  Bo130 - 27. Apr 2012 13:05

Det lød på ham til konferencen som om at han lovede mange vigtige titler i udgivelsesperiode (dette plejer som regel at betyde de første 2-3 måneder), men at der vil være et par vigtige titler på selve udgivelsesdagen. Jeg tror mest af alt det skal læses som om at det ikke ligger fast endnu, for jeg tror ret sikkert vi får både store, nye tredjepartstitler (Dragon Quest X, Rayman Legends), porteringer af gamle titler (Batman: Arkham City) og et par titler fra Nintendo selv (Super Mario Bros. Mii, samt en pendent til Wii Sports). Tror den kommer til at blive ret episk.

citer indlæg

Level 42
912000 XP
#3:  kasper88 - 27. Apr 2012 23:04

Bo har ret i, at Wii U har brug for en killer app, hvis det her skal lykkes. Der skal tænkes uden for boksen - ligesom med Wii Sports, Wii Fit, Nintendogs og Brain Training. Og så et Super Mario Bros. 4 vil selvfølgelig også pynte gevaldigt på det.

citer indlæg

Level 34
626000 XP
#4:  0 - 29. Apr 2012 00:18

De skal sgu ikke ud og lave porteringer af katalog titler! Allerede der er det en fuser.

citer indlæg

Level 50
14167000 XP
#5:  KJ85 - 1. May 2012 20:22

Nintendo har i dag offentliggjort en masse spørgsmål og svar fra finansmødet, hvis det skulle have interesse.

Iwata svarer blandt andet på spørgsmål om, hvor han ser 3DS/Wii U i forhold til DS/Wii, hvordan man håndterer download af retail-spil til Wii U mht. downloadtid, hvordan prissætning af digitale spil vil være i forhold til fysiske kopier, hvorvidt Wii U vil have vildt gode spil fra start og hvordan man motiverer tredjepartsudviklere til at støtte Nintendos platforme og deler ud af egen erfaring.

Interessant læsning, men alt for omfattende til, at jeg kan koge en nyhed sammen om det - skulle nogen have evnerne til det, er de mere end velkommen Smiley

citer indlæg

Level 37
733500 XP
#6:  Dennis Suhr - 18. May 2012 10:25

skal i hver fald nok blive en nogen bedre start end med 3DS'en ser ud som om de har lært af det ... super med gode spil fra start og godt der er lidt og vælge i mellem Smiley

citer indlæg

Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?