30
apr
2012

Paper Mario 3D, Animal Crossing 3D og Luigi's Mansion 2 udkommer i 2012

Skrevet af powerfull499

Vi har vidst længe, at vi ville få et Animal Crossing: Jump Out, Luigi's Mansion 2, og Paper Mario 3D til Nintendo 3DS. Nintendo har i dag bekræftet, at vi får alle spil at se i år 2012, - i hvert fald i Japan. Der er (desværre) kun planer om, at Luigi's Mansion 2 bliver released i vesten i år. Dermed kan der sikkert gå helt til 2013 før vi får de andre titler at se.

Vi får sikkert meget mere information E3, men her er en kort opsummering over, hvad man ved indtil videre:

Alle 3 spil er en eller form for efterfølger af et tidligere spil. Animal Crossing har for eksempel være udgivet til Nintendo 64, GameCube, Nintendo DS, Wii og derfor er det også en selvfølge, at det kommer til 3DS. Animal Crossing blev allerede annonceret, omkring da Nintendo 3DS blev udgivet, og der blev både udgivet trailers i forbindelse med E3 2010 og E3 2011. Spillet har altså været under udvikling længe, og det byder også på en del nye features. Man kan blandt andet efter sigende i denne version blive borgmester (hvad mon der sker med Tortimer?), og man skal sørge for at byen er et godt sted at leve for beboerne. Spillet kommer også til at udnytte Nintendo 3DS'ens forskellige features. Blandt andet "Street Pass" til at udveklse huse.

Trailer fra E3 2011:


Desuden kommer byen i det nye Animal Crossing sandsynligvis til at se nogenlunde sådan her ud:Man ved endnu ikke ret meget om Luigis Mansion 2. Det kommer dog til at minde om GameCube-versionen. Man skal nemlig på eventyr med Luigi ud at jage spøgelser i hjemsøgte slotte. Spillet skulle blive meget puzzle-orienteret end det forrige, og Toad vil blive ens følgesvend.

Trailer fra E3 2011:


Paper Mario 3DS bliver et turnbased spil, når det får sin debut på Nintendo 3DS. Såkaldte "stickers" (klistermærker) får en stor rolle i spillet. Klistermærkerne har den funktion, at give power-ups til Mario, og komme forbi nogle forhindringer.

Trailer fra E3 2011:


Så fik vi det på det rene. Ser I frem til disse titler?

Level 42
945000 XP
#17:  Zalman - 1. May 2012 18:37

Jeg ser frem til alle tre, men mest Paper Mario og Luigi's Mansion. Woohoo.

citer indlæg

Side: 12Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?