Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

WayForward udvikler Adventure Time til DS og 3DS

Skrevet af KJ85 - 08-05-2012 23:21

Godt nyt til børn og barnlige sjæle. WayForward, der blandt andet står bag de to Shantae-spil, A Boy And His Blob til Wii og Mighty Switch Force til 3DS, er i fuldt sving med at arbejde på et spil baseret på serien Adventure Time fra Cartoon Network. Spillet udgives af D3Publisher, der i dag har udsendt en pressemeddelelse om det kommende spil, der altså bliver udgivet til både DS og 3DS engang til efteråret.

Spillet får titlen Adventure Time: Hey Ice King! Why'd you steal our garbage?!, og bliver det første videospil baseret på den bemærkelsesværdige kult-serie Adventure Time, der i øjeblikket kører på sin fjerde sæson i USA, og herhjemme går under navnet Eventyrtid.

I spillet følger man seriens to hovedpersoner, den 12 årige dreng Finn og hans mærkværdige hund med magiske kræfter, Jake, der en morgen vågner op og finder ud af, at deres affald er blevet stjålet af Iskongen. Dette er vores to hovedpersoner egentlig fuldstændig ligeglade med, men da de finder ud af, at Iskongen vil bruge det til at bygge sig en prinsesse af skrald begiver de to venner sig ud på et fantastisk action-eventyr for at give ham en lærestreg. Dette bringer Finn og Jake rund i seriens univers ”The Land of Ooo”, hvor de blandt andet vil opdage farefulde grotter og utænkelige skatte.


I tegneserien Eventyrtid ser man den mærkværdige duo redde prinsesser, bekæmpe Iskongen, feste i ”Lumpy Space”, slås i huler og indlede venskaber med mærkværdige karakterer som Prinsesse Sukkermås, Frøken Regnhjørning og vampyrdronningen Marceline. For at bevare så mange af seriens karaktertræk som muligt er seriens skaber, Pendleton Ward, derfor også involveret i udviklingen, og vil blandt andet stå for spillets historie og dets quests.

Af pressemeddelelsen fremgår, at serien er meget populær blandt de 6- til 11-årige, men måske det også er interessant for et ældre publikum. Hvad tror I? Med WayForward som udvikler kan man i hvert fald fristes til at håbe.

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Kylar Saissore

Level: 12 (Fire Keese)

08-05-2012 23:48

Jeg glæer mig til at prøve dette spil da jeg godt kan lide serien og de skøre ider der bliver brugt deri. Håber at spillet kan leve op til den standart som serien sætter for Adventure time universet
0
1ups givet

#2 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

09-05-2012 00:14

Jeg håber ikke at det bliver et platform spil. Serien er nemlig meget inspireret af D&D, så det ligger meget til højrebenet at lave et RPG-spil.
Kan btw. godt anbefale serien (på engelsk!), også for børn som er blevet voksne. Udover at den er virkelig velskrevet og sjovt animeret, så er der tonsvis af referencer og jokes (og ikke bare innuendos som i andre shows) som næppe bliver opfanget af børn.
0
1ups givet

#3 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

09-05-2012 10:32

Jeg håber på et platforming RPG.
Adventure Time ser ud til at være en rimelig sej serie, jeg har dog kun set det første 1.30 min klip der blev uploadet på youtube, før serien begyndte...
Jeg overvejer at se serien Smiley Så jeg vil kige på spillet når udgivelsen kommer lidt nærmere.
0
1ups givet

#4 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

09-05-2012 13:36

Jeg fucking elsker den tegnefilm her. Granted jeg kun har set to-tre afsnit hist og her, men oh min Gud, so much random shit.
2
1ups givet

#5 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

09-05-2012 16:09

Hehe cool nok! Firmaet har jo leveret nogle gode spil før, og var da glad for både "A Boy and his Blob" og "Mighty Switch Force", men har ikke lige set denne her tegnefilm, så ved ikke helt hvad man skal forvente! Men det lyder sjovt Smiley
0
1ups givet

#6 - Bota

Level: 20 (Moblin)

09-05-2012 18:55

Adventure Time er nok den eneste nye tegnefilm på Cartoon Network der er værd at se. Animationerne er max random og minder meget om Flapjack, men humoren er meget bedre i Adventure Time, imo.
0
1ups givet

#7 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

05-10-2012 09:56

Gå ikke glip af Zelda-referencen:


0
1ups givet

#8 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

10-10-2012 01:26

^Kunne blive interessant alene af den grund at de genopliver gameplayet fra Zelda II.
0
1ups givet