Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

De store kanoner kørt i stilling til E3

Skrevet af KJ85 - 28-01-2013 21:42

Nintendo er ikke for fine til at annoncere spil, som de endnu ikke kan/vil fremvise billed- eller videomateriale fra. Det så vi blandt andet ved E3 2011, hvor man annoncerede det kommende Super Smash Bros. til 3DS og Wii U, og i sidste uges Nintendo Direct var man på pletten igen med annonceringer af nye installationer i andre store spilserier.

Satoru Iwata afslørede nemlig, at Nintendo er godt i gang med udviklingen af et nyt 3D Mario såvel som et Mario Kart til Wii U og, at de begge vil blive fremvist i spilbare versioner til E3 2013,der finder sted i Los Angeles d. 11. til 13. juni. Om det er udsigten til eventuelle annonceringer af nye konkurrerende konsoller, der får Nintendo til at melde ud allerede nu må stå hen idet uvisse, men denne gang skal vi i hvert fald ikke vente så længe på at se spillene fremvist, som tilfældet har været det med Super Smash Bros.

EAD Tokyo, der blandt andet har stået for Super Mario Galaxy-spillene til Wii og Super Mario 3D Land til 3DS, står for udviklingen af den første 3D Mario platformer til Wii U, mens en anden afdeling af Nintendo EAD (Entertainment Analysis and Development) står for et Mario Kart til konsollen. Yderligere info var der reelt set ikke om spillene, og det første billedmateriale fra spillene må vi altså spændt vente på.

Dette er imidlertid ikke de eneste nye spil Nintendo har tænkt sig at vise ved dette års E3. Iwata lovede også, at vi ved årets event får det første blik på de to kommende Super Smash Bros.-spil, hvilket senere blev bekræftet af Masahiro Sakurai på Twitter. Begge versioner vil blive fremvist og Sakurai lyder ikke til blot at ville spise os af med en række skærmbilleder, så vi kan forhåbentlig se frem til mere end det.

Det første originale Zelda-spil til Wii U blev også kort omtalt, da Eiji Aonuma for en kort stund overtog præsentationen, og til trods for at dette spil ikke vil blive fremvist ved dette års E3 var det alligevel her vi fandt de mest interessante udtalelser om et spil, der endnu ikke er fremvist. Missionen er klar - man vil ”revurdere Zeldas regler” ved at ændre forskellige aspekter, som måske efterhånden tages for givet ved nye udgivelser i serien:

  • Dungeons gennemføres i en forudbestemt rækkefølge.

  • Man spiller alene.


Disse elementer ønskede Nintendo faktisk allerede at ændre på i Skyward Sword, men de var simpelthen ikke i stand til at lave om på spillets lineære struktur – tiden må vise om det lykkes denne gang.

Personligt ser jeg mest frem til fremvisningen af det kommende 3D Mario. Hvilket spil glæder du dig mest til at se ved dette års E3?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

29-01-2013 15:50

Glæder mig uendeligt meget til E3! Smiley Smiley
0
1ups givet

#2 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

29-01-2013 16:18

Deres Nintendo Direct var lige præcis det, der skulle til. Jeg har tidligere nævnt, at de inden længe burde vise os spil og skabe hype, da Sony og Microsoft muligvis kommer med deres nye konsoller i år. Det ville være en katastrofe, hvis de udkom, og Nintendo stadig ikke havde vist os spillene. Men det har de nu! Det gode er dog, at de stadig har overraskelser liggende til E3 - fx Retros spil. Det bliver uden tvivl en af deres største annonceringer i juni. Jeg ser i hvert fald meget frem til det samt 3D Mario, Mario Kart U og Super Smash Bros. 4.

Salget af Wii U er stadig meget dårligere end Nintendos oprindelige forventninger, men nu ser det meget bedre ud for konsollens fremtid. Jeg blev i hvert fald positivt overrasket over deres show. Med det og Pokémon Directet har de godt nok startet 2013 godt. Dejlig følelse. Smiley
0
1ups givet