Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Weekend-diskussion: Smash Bros. Tema!

Skrevet af O-train - 12-04-2014 21:01

Surfer man de forskellige internet-forummer, så er det rimelig klart og tydeligt, at folk er edderspændte på at få fingrene i det kommende Smash Bros. Vi deler vist spændingen herinde på N-club!

Sidste Direct gav os et hav af nyt info, men der var også små hints med henblik på indhold, som vi endnu må gætte os frem til, og det er præcis hvad weekendens diskussion skal handle om: Hvad har vi i vente?

Uden at rode for meget rundt i det, vil jeg blot spørge følgende:


  • Så i nogle hints i Nintendos Direct?




  • Hvilke karakterer tror i endnu ikke er afsløret? Og hvilken ønsker i at se (glem rammer og logik)?




  • Sidst men ikke mindst: Tror i Smash Bros. Wii U vil benytte konsollens gamepad på unik vis?






2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

12-04-2014 21:07

1. Man kan vist ikke tage fejl af skyggen til sidst... Hmmm ... Ridley?

2. CAPTAIN FALCON! - og så har der sværmet rygter om Raiden fra Metal Gear serien, hvilket er underligt, men kunne jo godt være, who knows... I don't... Giver ingen mening... Ærlig talt ville jeg ønske at de gav Bayonetta en plads! Dét kunne være skægt!

3. Jeg ved Sakurai vægter balance, men overvej hvis de brugter NFC-figurer ligesom Skylanders Smiley Mit foreslag, for balancen skyld, ville være følgende: man kunne købe figurer, som ligesom i Skylanders gemmer på data. Derfor kunne man jo købe sin favorit figur (spiller ofte som Link, så jeg ville købe en Link figur), og herefter kunne jeg customize og level den her figur, hvori alt data ville gemmes på figuren i stedet for spillet! Det money-grabbing, når det er bedst, og det super ærgerligt når din pyroman-lillebror vælger at smelte din figur med alt data på! Men altså... Så ville det NFC da blive brugt Smiley
0
1ups givet

#2 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

13-04-2014 00:05

^ Jeg kan forestille mig at det legetøj ville stige i pris hvis der skulle hukommelse i hver figur. Det med balance er ikke så slemt dog. For Fun kan have costumized, leveled figurere og For Glory kan bare spille det 100% straight.

Jeg synes at beviserne for Palutena er pænt stærke, når man tager i betrækning at hun ikke længere dukker op under Pit's super, og at de trollede fanbase med Pseudo-Palutena trofæet. Ville heller ikke være helt ved siden af for Sakurai, at fedte lidt for sine egne figurere. Hvis hun er med, håber jeg bare at de bevare hendes personlighed/Voice actor fra Uprising.
0
1ups givet

#3 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 31 (ChuChu)

13-04-2014 02:12

@__@ uhh uhh uuuhhhn...
Jeg vil helt vildt gerne se <~ Popo og Nana ~>


Smiley
1
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

13-04-2014 11:33

Nu ved vi jo ikke så meget om spillets single player-del endnu, men vi må vel formode, at der er en game mode, hvori man kæmper mod en række modstandere og møder forskellige bosser, som The Yellow Devil og Ridley.

Interessant er det så, at disse bosser åbenbart også vil være med når der kæmpes normalt, hvor de kan benyttes aktivt til at uddele skade til modstanderne. Det er vel noget helt nyt for Smash Bros.-spillene?

Jeg kunne virkelig godt forestille mig Wonder Red fra The Wonderful 101. Det spil indeholder allerede så mange forskellige moves, at det burde være en smal sag at overføre dem til Smash. Rent defensivt er der buddingen og fjederen, mens man offensivt har mange forskellige måder at bruge knytnæven på. Der er sågar muligheden for at benytte svæveflyet til noget med at komme op på slagmarken igen.

Har smash brug for at benytte GamePad'en til noget særligt? Jeg tror det ikke, men der kan selvfølgelig godt være nogle minigames eller noget i den stil, hvor de har tænkt sig at lege med det..
0
1ups givet

#5 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

13-04-2014 13:30

Ugh Wonder Red ville være fantastisk.. Eller Wonder Green Smiley
0
1ups givet

#6 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

13-04-2014 13:42

Nærmest hvilken som helst af Wonder-figurerne vil være en god idé..

Har nogen set hvordan de omtalte Smash Bros. i denne uges OneTake hos Pixel.tv? Nogen burde seriøst gå ind og diskutere lidt med dem. Se sektionen efter 8 minutter og 30 sekunder herunder..


0
1ups givet

#7 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

13-04-2014 14:36

:3 har været igang...

Det virkelig pinligt, når de sidder der og snakker Nintendo.. De aner ikke en pind.
0
1ups givet

#8 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

13-04-2014 14:50

Sikke et indlæg Oliver - du gik til den der Smiley

Håber nogen reagerer lidt på det, så du kan banke dem på plads - og henvis da gerne dem der interesseret i en lidt bedre dækning af Nintendo til N-Club Smiley
0
1ups givet

#9 - Bota

Level: 20 (Moblin)

13-04-2014 17:51

Palutena er nok en af de mest oplagte newcomers, og jeg tror ikke der går lang tid før Sakurai afslører hende. Smiley Derudover er Chrom også ret oplagt, spørgsmålet er så bare om han erstatter Ike (og om Lucina kommer med).

Jeg kunne godt tænke mig at se Isaac fra Golden Sun som spilbar, det virker heller ikke helt urealistisk nu når han ikke blev afsløret som Assist Trophy og Dark Dawn udkom efter Brawl.
0
1ups givet

#10 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

13-04-2014 18:50

Palutena sker helt sikkert. Pac-Man er også et godt gæt. Chrom virker rimelig oplagt også, men personligt ville jeg foretrække Lucina. Det sker nok ikke.
0
1ups givet

#11 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

13-04-2014 23:14

@OliverAdam: Du har såmænd fået et længere svar fra Thomas Bense nu inde på Pixel.tv. Til deres forsvar så står det rigtige udgivelsesvindue for spillene i selve klippet, men de får da i hvert fald sagt noget forkert..
0
1ups givet

#12 - Grauling

Level: 23 (Skree)

13-04-2014 23:48

Fik også lige set klippet efter KJ85 snakkede lidt om det mens vi spillede Luigis Mansion og hold kæft hvor er pixel.tv pinlige når de uden at vide noget som helst bare begynder at snakke om ting de slet slet ikke har styr på. "Øhh okay shit det er one take...lad os snakke om hvor sjovt han snakker lololol" Neeej hvor er det bare pineligt. Det er fanme en ommer!
0
1ups givet