N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Lanceringstraileren for Nintendo Pocket Football Club er en opvisning i totalfodbold

Skrevet af KJ85 - 19-04-2014 19:19

Nintendo udgiver ikke selv forfærdelige mange eShop-spil, men i torsdags udkom et af slagsen, som de har gjort en del ud af at promovere via Nintendo Direct. Det er selvfølgelig managerspillet, Nintendo Pocket Football Club, og i en ny trailer ser vi demonstreret, hvordan et hold kan fuldstændig dominere sine modstandere med totalfodbold.



Nu går jeg ikke ud fra, at det hold man coacher vil spille så godt som det i traileren fra start – det kræver sikkert flere timers dedikation. Har nogle af jer kastet over spillet, og i så fald, hvad synes I om det?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

20-04-2014 10:22

Jeg købte det med det samme, da det kom på e-shop og har spillet en del de sidste par dage. Det er et spil, som man bliver hurtigt afhængig af og man vil hele tiden lige have en kamp mere.

Man udvikler virkelig en kærlighed til sine spillere når man følger dem så tæt. Jeg har en midtbane spiller, som hedder Saunders, som tit laver de afgørende afleveringer, men han har også en dårlig vane med at miste bolden nogle ret dumme steder og give modstanderne kontra chancer.

Jeg blev to'er i første sæson, så måtte tage en sæson mere i begynder ligaen, som jeg så lige har vundet i anden sæson. Jeg har også købt DLCen, da jeg var nysgerrig over hvad det gik ud på og det giver dig nogle hold, som du kan spille træningskampe mod, som giver dig mange flere training cards.

Training cards er også en sjov feature, hvor man jagter komboer, som giver bedre træning. Jeg opgav dog hurtigt og gik på Gamefaqs for at se flere komboer.

På den negative side er det, at dine strategiske optioner virkelig er begrænset (men det er på en måde også dejligt befriende) og at man er tvunget til at se alle kampe inkl. trænings- og venskabskampe.

Men alt ialt en rigtig god oplevelse der vækker de 'rigtige' Football Manager' minder, hvor man virkelig får et forhold til sine spillere og jubler højlydt over vigtige scoringer, men det er en tidsrøver...

Min Friend Code er 0302-0938-0495, hvis I vil have en af mine spillere. Jeg kan anbefale topscorer Hermann. Han er giftig og har en blæret jubeldans!

Edit: Her er mit hold forresten: http://microsite.nintendo-europe.com/NPFC/enGB/team.php?team_code=DA5B769A7
0
1ups givet

#2 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

20-04-2014 10:24

Dobbelt post spam...

Jeg spillede forresten mod det bedste hold i pokalen i første sæson og de spillede ligesom i traileren. FC Jonezy havde ikke en chance og jeg tabte 9-0!!! Smiley
0
1ups givet