N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Project CARS udgives først til Wii U i 2015

Skrevet af KJ85 - 11-07-2014 12:52

Det er præcis, som jeg havde frygtet det, da de seneste trailere for Project CARS har angivet, at spillet lanceres fra november 2014 – for det gør Wii U-versionen nemlig ikke. Mens spillet lanceres planmæssigt på PS4, Xbox One og PC, så udgives det først til Wii U i 2015. Det har Bandai Namco netop offentliggjort på deres Twitter-profil, hvor de skriver følgende.



Dette sker til trods for, at Wii U-versionen er en af dem der har været længst under udvikling, og yderligere forklaring følger der ikke i øjeblikket. Hvad siger du til den negative nyhed? Får det dig til at genoverveje, om det overhovedet bliver værd at samle op til Wii U?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

11-07-2014 13:08

Det er simpelthen så latterligt. Selvom jeg ikke køber spillet, så er jeg sur over det. Hvis de da bare i det mindste ville give en GRUND til det, så kunne man sige "Nå, okay, det er da også fint nok så", men det her er bare latterligt.
0
1ups givet

#2 - Lorvald

Level: 23 (Skree)

11-07-2014 13:18

De gjorde det samme med Watch Dogs. Hvad sker der?!
0
1ups givet

#3 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

11-07-2014 13:21

Lorvald skrev:
De gjorde det samme med Watch Dogs. Hvad sker der?!


Mja, det var Ubisoft. Men ellers rigtigt nok.

Nintendo bør altså også gå ind i disse sager og yde support.

0
1ups givet

#4 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

11-07-2014 14:00

Det er fordi, at det udvikles på siden, så det bør ikke komme som et chok for mange, også selvom det er dårlig stil. Ligegyldig hvad, så vil Wii U versionen være den "dårligste" af de tre, så hvis i ejer de andre maskiner, hvorfor så ikke bare købe til dem? I får alligevel den optimale version.. Samme gælder for Watch Dogs, som vi ved er tættere på last gen... Hvilket eftersigende var horribelt.
0
1ups givet

#5 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

11-07-2014 14:06

JOEP skrev:


Nintendo bør altså også gå ind i disse sager og yde support.



ja gad vide om det er Nintendo, der ikke er god nok til at yde support til 3. part udviklere.

det virker i hvert fald mærkeligt at spil bliver udskud kun på Wii U hver gang, men er endelig ligeglad overvejet at købe det til både PC om Wii U, og nu er det da en god grund til det.

0
1ups givet

#6 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 31 (ChuChu)

11-07-2014 15:06

Smiley
Det var sgu da lige godt FAN-FECKIN'-TASTISK ! !
Smiley

Wii-U versionen har været på banen så'en cirkus lige så længe som PC.
PS4 / XBONE versionerne blev først annonceret ca. halvandet år inde i productionen. . . og nu bli'r Wii-U smidt bagerst i fødekæden endnu engang. . .

.__.

Nintendo burde måske overveje, istedet for at være så øfferen optaget af Hyper Kawaii Hyrule Bewbs Plus, at kaste et par stakater efter de andre enkelte trediepartsfolk (der stadig gider producere til Wii-U), så nintendo versionerne af spil ikke bli'r udskudt så horribelt, at folk falder fra og ligefrem køber de andre konsoller for ikke at være halve til hele år bagefter udgivelserne. . .

...mister mer' og mer' tiltro til gamle Ninty som forretning...
Smiley

0
1ups givet

#7 - Chibi

Level: 12 (Fire Keese)

11-07-2014 16:01

Det er typisk... Jeg hopper nok fra Nintendo snart hvis der ikke sker noget.
0
1ups givet

#8 - DrRoland

Level: 11 (Octorok)

11-07-2014 23:38

Hvis jeg skal være helt ærlig bliver jeg glad bare det kommer. Så lover jeg at købe det. Lover det.
0
1ups givet

#9 - Chibi

Level: 12 (Fire Keese)

12-07-2014 11:40

DrRoland skrev:
Hvis jeg skal være helt ærlig bliver jeg glad bare det kommer. Så lover jeg at købe det. Lover det.



men tror du andre med en wii u som samtidigt har en ps4 vil vente? for i sidste ende at måske få en slacket version som er stripped down i forhold til alt.. jeg håber virkelig de opper sig og får smidt en masse ekstra fede ting med.. men det gør de nok ikke!

0
1ups givet

#10 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

12-07-2014 16:27

^ Jeg tror ikke man skal forvente mere indhold. Som sagt er den mest logiske grund til, at man har valgt at udskyde udgivelsen simpelthen fordi, at Wii U versionen har været 2. prioritet gennem hele forløbet. Sådan har det været med stort set alle 3rd party spil til konsollen, og jeg var aldrig i et sekund i tvivl om, at vi ville se Project Cars udskudt eller fortyndet - så må man vælge, hvad man synes er bedst. Men som du selv skriver Chibi, så er der en masse mennesker derude med begge konsoller, og hvorfor skulle de dog vælger den version som pr. definition er teknisk svagere end den version som udkom tidligere. Wii U hænges atter ud, og med et spil som Project Cars - en sim-racer - så tror jeg der kommer til at være snak om det største flop hidtil. Jeg tør seriøst påstå, at det her spil vil sælge under 100.000 på Wii U.
2
1ups givet

#11 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

12-07-2014 23:41

O-train skrev:
Jeg tør seriøst påstå, at det her spil vil sælge under 100.000 på Wii U.



Det tror jeg er højt sat.

0
1ups givet

#12 - DrRoland

Level: 11 (Octorok)

13-07-2014 22:59

Chibi skrev:

men tror du andre med en wii u som samtidigt har en ps4 vil vente? for i sidste ende at måske få en slacket version som er stripped down i forhold til alt.. jeg håber virkelig de opper sig og får smidt en masse ekstra fede ting med.. men det gør de nok ikke!



Nej det tro jeg på ingen måde. Hvis jeg selv havde valget ville jeg da stensikkert købe mit simulationsracerspil med fotorealistisk grafik som primære salgsargument til det stærkeste hardware jeg havde adgang til. Men jeg har en Wii U og det er den jeg spiller på og i forhold til at den her type spil i forvejen er ret niche og næppe kommer til at sælge millioner til noget format, er jeg da glad for overhovedet at få mulighed for at spille det. Om det så er et halvt år før eller efter rører mig ærlig talt ikke så meget. Jeg spiller Arkham City for tiden og at det har nogle år på bagen og er en sen port påvirker på ingen måde min oplevelse af et rigtigt godt spil.

Hvis det blev droppet helt til Wii U kunne jeg sagtens blive en lidt mavesur bitter mand (jeg har fulgt Project CARS længe og set frem til det), men lidt ekstra ventetid kan jeg personligt ikke hidse mig op over, selvom jeg godt kan se hvad det gør for Nintendos imageproblemer og yada-yada.

0
1ups givet

#13 - Kukabuksilaks

Level: 4 (Stalkid)

16-07-2014 13:34

Virkeligt til grin, ikke at det bliver udskudt men at det kun U versionen... jeg er backer på project cars og for over et år siden sagde de at det kørte på Wii U'en men de har stadig ikke vist en tøddel fra U udgaven, udover det så anullerede de ps3/360 udgaverne! Så fra de platforme der skaffede dem $5.000.000 til deres kickstarter (pc, ps3, xbox360 og Wii U) har de røvrendt alle andre end PC backerne, det er virkeligt flot! Og en alletiders måde at sikre sig at gode salgstal på Wii U! (Eller ikke!) Det skal nok sælge men overhovedet ikke i nærheden af hvad det kunne gøre hvis det fik en samtidig udgivelse og dem der følger med i industrien på nettet ikke går og føler sig våde op og ned af ryggen...

Og til det med at Wii U udgaven har været 2. priotet gennem hele forløbet er stik imod hvad de selv har meldt ud op til nu! hvilket er hovedårsagen til at jeg føler at jeg på ingen måde kan stole på noget som helst af hvad de siger mere... ville forvente dette fra EA men ikke af et nystartet studie som ikke engang har opbygget en kunde-base endnu...

/galde
1
1ups givet