N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Få overblik over Fantasy Life i ny trailer

Skrevet af KJ85 - 18-08-2014 14:18

I forbindelse med E3 blev det annonceret, at Nintendo bringer Level-5s RPG-spil, Fantasy Life, til Europa, og siden da har vi set et par enkelte videoer fra spillet. I dag er de så klar med en ny trailer, der skal give overblik over spillets mange muligheder, og samtidig er der udsendt en pressemeddelelse, som forklarer spillets online-funktioner.

Bergsala skriver følgende:

18. august 2014 – Besøg den åbne verden i Reveria sammen med vennerne og del jeres oplevelser både lokalt og online i RPG-eventyret Fantasy Life fra LEVEL-5, der udkommer i Danmark og resten af Europa den 26. september.

Link Mode er et kommunikationsværktøj online, som bliver tilgængeligt ved at besøge Guild Office i spillet. Guild Office findes i byen Castele og når funktionen er aktiveret her, kan du få kontakt med vennerne og udveksle beskeder og gode tips, når I spiller Fantasy Life samtidigt. I kan også holde hinanden informeret løbende om fremskridt i spillet og sende en hyldest til andre spillere, når visse milepæle er nået.

Som spiller kan du gå sammen med op til to venner med enten lokal trådløs forbindelse eller online multiplayer og udforske Reveria. Via online multiplayer er chatfunktion tilgængelig, så I kan kommunikere fx under en jagt eller når I leder efter vigtige genstande. Uanset om det drejer sig om hjælp til at bekæmpe et monster eller om du leder efter nogen at bytte genstande med via spillets Exchange Box, da kan samarbejdet med venner i spillets co-operative play gøre spiloplevelsen meget større.

Fantasy Life understøtter StreetPass, så hold øje med andre spillere, der kan dukke op som borgere i Reveria efter et StreetPass-møde. Bliver du venner med disse medspillere, kan du endda være heldig at modtage nye genstande. Spillet indeholder desuden Snapshots-funktion, hvor du kan tage screenshots med et tryk på START-knappen – endnu en måde at vise dine eventyroplevelser til andre på!

Du kan se frem til et episk eventyr, der foregår i verden med golde ørkener, sneklædte bjergtoppe, piratbugter og meget mere, når rollespillet Fantasy Life med sine dynamiske ”life simulations”-elementer udkommer i Danmark den 26. september til Nintendo 3DS og Nintendo 2DS. Med lokal og online multiplayer-funktioner eller ved at dele notifikationer i Link Mode kan du udforske Reveria med venner, eller ganske enkelt i dit helt eget tempo.




Er Fantasy Life et spil du ser frem til at spille på din 3DS, og hvis du ikke var interesseret på forhånd, ændrer traileren så på det?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

18-08-2014 15:23

Ret fedt med online multiplayer! Jeg synes bestemt det ser interessant ud! Jeg synes også spillets artstyle er ganske fin, ikke noget super, men dejlig varierende, og det er nok til at holdemig optaget Smiley Skal nok tjekkes lidt nærmere ud, det må jeg indrømme.
0
1ups givet

#2 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

18-08-2014 19:41

Det her spil ser ud, som var det skabt til mig Smiley
Glæder mig til at få fingrene i det Smiley
2
1ups givet

#3 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

19-08-2014 18:42

Er det 26. september nu...? Nu...? Nu...?

Har været hype på det her siden jeg så Treehouse præsentationen under E3.... Årets vinter tidsrøver for mig (jeg er ikke til Smash).
0
1ups givet