N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Opsummering af nattens Nintendo Direct om Super Smash Bros. for Wii U

Skrevet af KJ85 - 24-10-2014 16:49

Opsummering af nattens Nintendo Direct om Super Smash Bros. for Wii U
Nogle af jer så med i nat, mens andre ganske givet har ventet med at se præsentationen til i dag eller stadig har den til gode. Forventningerne var skruet i vejret, og Nintendo leverede varen. Oplysninger på oplysninger blev delt om Super Smash Bros. for Wii U, og her får I et overblik over højdepunkterne, så vi kan få sat gang i klubben.

Har du ikke set præsentationen, så kan du gøre det herunder, men under videoen kan du hurtigt danne dig et overblik over det hele.



8-Player Mode: For første gang i seriens historie kan otte spillere kæmpe samtidigt i lokal multiplayer. Denne mulighed findes kun i Wii U-versionen og lader spillerne kæmpe på specielle baner, der er meget større end de sædvanlige.

amiibo-figurer: Så snart en spiller lader en amiibo-figur berøre NFC-feltet på Wii U GamePad, så vil figuren tilslutte sig spillet som en ”Figure Player.” amiibo-figurerne kan stive i levels for at blive stærkere efterhånden som de samler erfaring gennem kampe og udstyres med udstyr af spilleren. Man kan også lade figurerne kæmpe mod hinanden, og amiibo-figurerne vil bringe dig gaver fra de kampe de deltager i.

Online Multiplayer: Denne gang er det muligt at danne trop med en ven og blandt andet sammen kaste sig ud i online-kampe i ”With Anyone”. I fremtiden vil det blive muligt at oprette brugerdefinerede turneringer, lige så vel som officielle turneringer bliver en del af spillet. Man kan deltage i Voice Chat med sine venner før og efter kamp på henholdsvis Fighter Selection- og Results-skærmene.

Brugerkreerede baner: Touch-skærmen på Wii U GamePad gør det lettere end nogensinde for spillere at udforme deres egne baner – og efter en fremtidig opdatering at dele dem med venner og andre spillere verden over.

Kontrol: Wii U-versionen indeholder flere kontrolmuligheder end noget andet spil i serien – blandt andet kan en GameCube-controller tilsluttes gennem GameCube Controller Adapter til Wii U. Det bliver desuden muligt for dem med 3DS-versionen af spillet, at anvende deres 3DS- eller 2DS-systemer til at kontrollere sin spiller på TV-skærmen i Wii U-versionens Smash Mode.

Import af Fighters: Fans af spillets 3DS-version kan straks få gavn af deres mange timer spenderet i spillet. Spillere kan nemlig importere deres personlige fighters (inklusiv Mii Fighters) til Wii U-versionen af spillet sammen med deres tilpassede udstyr, kostumer og hatte.

Mewtwo: Denne veteran-kæmper bliver gjort tilgængelig som gratis DLC i foråret 2015 til alle, der registrer både Wii U- og 3DS-versionen af spillet hos Club Nintendo i en kampagneperiode.

Game Modes: Wii U-versionen af spillet indeholder mange nye modes og forskellige måder at spille på, som sammen fastholder spilleren til spillet. Disse inkluderer:

- Smash Tour: Et figting party-spil, der ligner et brætspil. Spillerne bruger items, ruller et hjul og avancerer rundt på kortet. Op til fire spillere kan deltage samtidigt, mens de navigerer på brættet og indsamler fighters og power-ups til brug i den afsluttende kamp.

- Special Orders: Jo sværere en ordre fra Master Hand, som du forsøger at udføre i Master Orders, jo bedre gevinst – men du får kun lov at prøve én gang. I Crazy Orders betaler du for at deltage i kampe, som bliver sværere desto længere du overlever. Vil du mon stoppe i tide og tage dig tilfreds med dine gevinster?

- Special Smash Mode: Spillere kan udforme og spille kampe lige som de lyster.

- Coin Battles: Spillere kæmper om at indsamle mønter fra de andre spillere.

- Stamina Matches: Spillere kæmper indtil deres HP når nul.

- Classic Mode: En eller to spiller kæmper sig gennem en række kampe og går videre, så længe de overlever. Mange tilfældige events kan ændre spillets gang, og spillerne kan ændre intensiteten. Desto sværere spil, desto bedre belønninger.

- All-Star Mode: Modsat 3DS-versionen kæmper man her mod spillets figurer i omvendt kronologisk rækkefølge, og to spillere kan deltage samidigt.

- Event Mode: En eller to spillere udfordres i bestemte karakter- og tema-baserede kampe. Når en bane klares, hjælper det spilleren med at se vejen frem.


Materpieces: Denne menu giver spillere et kig på nogle af Super Smash Bros-figurernes fortid. Nogle af deres bedste spil kan kort prøves her.

Baner: Wii U-spillet indeholder flere baner med større variation end noget andet spil i serien. Der findes nu en udvidet version af den originale Battlefield-bane kaldet Big Battlefield. The Great Cave Offensive, baseret på den underjordiske labyrint i Kirby Super Star, indeholder potentielt dødelige danger zones, som bør undgås eller udnyttes ved at kaste sine modstandere ind i dem. Jungle Hijinxs-banen baseret på Donkey Kong Country Returns muliggør kamp i to lag, hvor Blast Barrels kan transportere spillerne mellem forgrund og baggrund. Efter lancering kommen en ny Miiverse-bane, hvor beskeder vil dukke op i spillet og opmuntre de forskellige deltagere.

Musik: Spillet inkluderer hundreder af sange og jingles, der kan lyttes til, og det kan indstilles, hvilke numre man hører under kampene. Spillere tilføjer sange til deres bibliotek gennem indsamling af CD’er, som dukker op under kamp eller efter gennemførte udfordringer.

Film: Når spillere gennemfører Classic eller All-Star Mode, så belønnes de med en kort film med den karakter de anvendte. Hver figur har en film, så det bliver en udfordring at se dem alle. Desuden findes der i spillet HD-versioner af alle de nye kæmperes introduktionsvideoer.

Ridley: Fans har længe råbt højt omkring at få Ridley med i Super Smash Bros., og nu får de deres ønske opfyldt – men Ridley deltager på usædvanlig vis. Spillere kan finde ham i den Metroid-inspirerede Pyroshere-bane, men han gør mere end at genere spillerne. Hvis en spiller angriber Ridley nok, så vil Ridley slutte sig til den spiller og angribe de andre. Spillere (inklusiv Ridleys makker) kan knockoute Ridley for at opnå et point til statistikken. Hvis Ridley konsumerer energien ophobet ved siden af banens afsatser, så bliver han til Meta Ridley og bliver ikke mindst mere frygtindgydende.

Karakterer: Wii U-versionen tilbyder et udvalg af 40 karakterer plus Mii Fighters fra start. Hver karakters moves matcher dem i Super Smash Bros. for 3DS, så spillere der har trænet sine evner i den håndholdte version vil have et forspring i forhold til dem, der udelukkende har konsolversionen.


Hvad var dit personlige højdepunkt i præsentationen, og hvilke ting ser du særligt frem til i Super Smash Bros. for Wii U?

6
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

24-10-2014 17:03

Stærkt arbejde! Har først lige haft tid til at se hele videoen nu, det var sgu en meget god omgang info!

Så kan spillet bare komme an!
1
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

24-10-2014 17:05

Ja, havde håbet på en oversættelse fra Bergsala, men det kom der ikke i denne omgang. Så måtte man jo bare smøge ærmerne op og tage arbejdshandskerne på Smiley
5
1ups givet

#3 - Jogge

Level: 9 (Bob-omb)

26-10-2014 12:16

Spændende med de større baner. Det er da også fedt at man kan være op til otte spillere i lokalt multiplayer. Men jeg synes det var nemmere at finde folk at spille med da jeg var barn Smiley
0
1ups givet

#4 - Fox4Fun

Level: 18 (Twhomp)

26-10-2014 21:22

Jeg gad godt have den dobbelt cd med Super Smash Bros. musikken.

Jeg ser frem til det hele. Bring it on. Im ready to fight Smash style. Smiley
0
1ups givet

#5 - AND

Level: 35 (Lakitu)

27-10-2014 08:23

Spilmusik på CD er liiiige stadiet for stenet, hvis I spørger mig - har godt nok aldrig fået hørt den der Skyward Sword-CD ogYoshi's Peace, Love and Happiness-album, som i sin tid fulgte med hans 64'er eventyr, samler vist også støv et sted.
0
1ups givet

#6 - whuk

Level: 2 (Keese)

27-10-2014 13:58

8 player kan være nice , og ellers er det godt at man kan bruge 3ds som kontrollere
0
1ups givet

#7 - Fox4Fun

Level: 18 (Twhomp)

27-10-2014 23:29

AND skrev:
Spilmusik på CD er liiiige stadiet for stenet, hvis I spørger mig - har godt nok aldrig fået hørt den der Skyward Sword-CD ogYoshi's Peace, Love and Happiness-album, som i sin tid fulgte med hans 64'er eventyr, samler vist også støv et sted.



Spilmusik er da dejligt at lytte til på cd. Jeg lytter tit til den Zelda cd, som du nævner. Smiley

0
1ups givet

#8 - Alpha sapphire

Level: 15 (Geega)

05-11-2014 14:15

fedt at man kan få mewtwo
1
1ups givet