N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: TÃ¥ger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Wii U-versionen af Watch_Dogs udgives til fuld pris

Skrevet af JOEP - 05-11-2014 11:25

Spillet Watch_Dogs fra Ubisoft udkom tilbage i slutningen af maj måned til de andre konsoller, mens Wii U-versionen blev udskudt på ubestemt tid. Senere kom meldingen, at Wii U-versionen ville udkomme 21. november, hvilket må siges at være lige om hjørnet. Siden da har Ubisoft ikke brugt kræfter på at promovere udgivelsen, men via den amerikanske eShop har vi nu endelig nogle billeder, der muligvis stammer fra Wii U-versionen.

Når jeg skriver muligvis, så skyldes det, at tredjeparts-udgivere nogle gange indsender skærmbilleder fra andre versioner af sine spil, men bedøm selv herunder.








Fra samme kilde ved vi, at US-versionen af spillet fylder 17,7 GB, så vil du downloade det, bliver du næsten nødt til at anskaffe dig en ekstern harddisk til din Wii U. Du kan dog nøjes med en lille én, for Ubisoft udtalte tidligere, at Watch_Dogs til Wii U ikke vil modtage DLC.

Sidst, men ikke mindst, fremgår det, at eShop-prisen vil ligge på niveau med andre nye retail-spil - nemlig på hele $59.99, hvilket normalt svarer til 479 kr. her i Danmark for Nintendos egne udgivelser, mens Ubisofts spil tidligere har kostet helt op til 549 kr.

Hvad siger du til prisen; er den fair? Og hvad med skærmbillederne? Stammer de fra Wii U-versionen, tror du?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Mike JezZ

Level: 18 (Twhomp)

05-11-2014 12:39

Et eller andet sted er det vel fair, da det er et "nyt" spil på Wii U. GTA V koster jo også fuldpris, selvom det er en remaster udgave af sidste års spil.

Det er svært at bedømme billederne, da man ikke kan forstørre dem Smiley

EDIT: Går man ind på kildens historie kan man forstørre dem, og jeg tror det er Wii U versionen. Nogle teksture er nemlig godt slørede på bilederne, og er Wii U virkelig så svag som alle andre mener?

Synd det vidst er det sidste Ubisoft spil til konsollen. Det er en fed maskine der er totalt overset.
0
1ups givet

#2 - julemand101

Level: 4 (Stalkid)

05-11-2014 12:51

En ting er billeder. Noget helt andet er hvordan spillet kører. Ikke fordi jeg har nogen interesse i spillet men hvis spillet kører med en ustabil FPS så hjælper det ikke ligefrem på oplevelsen af produktet som helhed.

Og nej, jeg køber ikke dette spil uanset prisen. Ubisoft bliver nød til at forstå at de ikke bare kan komme så lang tid efter med et spil til Wii U. Jeg tvivler på der er ret mange Wii U ejere der ikke i forvejen ejer en af de platforme som Watch Dog er udkommet på. Og eftersom der ikke er lagt op til nye fantastiske features eksklusivt til Wii U (og heller ikke en lavere pris) så må det forventes at dem der måtte ønske at spille Watch Dog allerede har gjort det.

Watch Dog viste sig ikke at kunne leve op til de forventninger der blev skabt af deres marketingafdelingen og fejlede på så mange områder både teknisk (kørte af røv på de fleste PC'er og stank af at blive udgivet for hurtigt), historisk (hovedpersonen er en af de mest kedelige og ligegyldige længe set) og gameplay (intet lader til at fungere rigtig godt men består af en bladning af elementer der fungerer på et mæh-niveau).

Kære Ubi. Vil i ikke nok se på jeres 2d platformsspil til Wii U og se hvorfor disse sælger? Prøv at tænke lidt over hvornår disse udkommer i forhold til andre platforme...

Jeg forudsiger stadig at Watch Dog vil blive det mindst solgte spil til Wii U (kan være det er dette Ubisoft håber på?)
0
1ups givet

#3 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

05-11-2014 12:54

Det er da bestemt ikke fair. Man kan finde de overlegene versioner til PS4 og Xbox One (og PC) billigere nu.

Watch Dogs har endda tjent sig selv ind, så idet at de har holdt Wii U ejere for nar, som de har, så kunne man godt ledes til at tro, at man så lidt kompensation for den lange ventetid, men det er ikke tilfældet. DLC vil der ikke engang være noget af.

Jeg mener, vi har altså at gøre med et firma, der var villig til at udskyde Rayman Legends, og så endda introducere det til en virkelig attraktiv pris på de andre konsoller

Samme firma kører nu stik modsat strategi, fordi det er Wii U.
0
1ups givet

#4 - julemand101

Level: 4 (Stalkid)

05-11-2014 12:55

Mike JezZ skrev:

Synd det vidst er det sidste Ubisoft spil til konsollen. Det er en fed maskine der er totalt overset.



Hvis det blot betyder at vi ikke ser AAA spiltitler der allerede findes til andre platforme og som har været udgivet i 1+ år så kan jeg fint undvære dette.

Derimod forventer jeg ikke at Ubisoft dropper at lave deres 2D platformstitler (eller andre titler lavet af mindre teams) eftersom det er disse titler de netop sælger på Wii U platformen (Rayman Legends og Child of Light har næppe været totale katastrofer).

0
1ups givet

#5 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

05-11-2014 13:16

hvis det er billederne køber jeg det nok engang til 100 kr. Ubi får ikke flere af mig med den opførsel.

O-train præcis det samme som EA osv også gør.
Jeg forstår ikke de kan klage over folk ikke køber deres ting når de opfører sig sådan
0
1ups givet

#6 - CandyFace

Level: 13 (Baby Dodongo)

05-11-2014 18:22

Billederne kan næsten ikke være fra Wii U versionen, der er AA (Anti-Aliasing)på de billeder ovenover, jeg ser i hvert fald ingen sharp edges. Jeg mener bestemt heller ikke at det er retfærdigt at udgive spillet til fuld pris, bare fordi de vælger at release det senere... Med mindre det er "The Definitive Edition" hvilke jeg stærkt tvivler på eller at de har lavet andre tydelige ændringer, retfærdiggøre det ikke prisen. Jeg har ikke købt det endnu, så det kan godt være jeg tager et kig på det hvis det er bedre end ps3 og xbox 360 versionerne eller bare kører mere flydende.
0
1ups givet

#7 - Kanin

Level: 23 (Skree)

05-11-2014 18:30

Forventer folk dårligere eller bedre grafik end PS3/360 udgaverne?
0
1ups givet

#8 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

05-11-2014 18:49

Thomas D skrev:
Forventer folk dårligere eller bedre grafik end PS3/360 udgaverne?



Akkurat det samme. Ubisoft har udtalt, at udgaven læner sig mod PS3 og 360, og det tror jeg blot er en pæn måde at sige "det er det samme..." - måske bedre nogen steder, måske bedre andre - who knows.. Wii U kan noget med belysning, men det lader til, at det kun er når Nintendo er involveret, at det viser sig.

Men jeg håber FPS er bedre. God FPS > opløsning. Ingen tvivl.

0
1ups givet

#9 - DrRoland

Level: 11 (Octorok)

05-11-2014 20:29

Sikke dog folk hader Ubisoft. Lad mig lige minde om at selvom der var hele Rayman-balladen og senest Watch Dogs forsinkelsen, så har Ubi altså været der fra starten med ZombiU, to gange Assassins Creed og Rayman Legends - nogle af de bedste spil til maskinen (der ikke er Nintendos in-house produktioner).

Uanset at vi nok sidder nogle stykker her med disse spil i samlingen er faktum at en hel masse Wii U ejere ikke køber spillene, hvilket er en straight up dårlig forretning. Vi skal være tilfredse med overhovedet at få en version.

Da Resident Evil 2 kom til Nintendo 64 var det halvandet år efter Playstation versionen og kostede 600 kr. Ved godt det ikke umiddelbart rigtig kan sammenlignes, men pointen er bare: Hvis du gerne vil spille Watch Dogs på Wii U, så kan du! Hvis ikke, så lad være. Jo flere spil jo bedre.
0
1ups givet

#10 - CandyFace

Level: 13 (Baby Dodongo)

05-11-2014 21:01

^Jeg hader ikke Ubisoft men med så meget erfaring i spil industrien som de har, kan jeg ikke tage let på deres mærkelige grunde til forsinkelser som med for eksempel Rayman og en ligegyldig grund til at udsætte Watch_Dogs og stadig til fuld pris. Det er fint nok med dem som virkelig har ventet inderligt på en Wii U version, og jeg skal da heller ikke stoppe dem for at købe spillet men jeg mener stadig jeg har ret til at beklage mig når der undskyldninger er så lamme og ubrugelige. Assasins Creed spillende har heller aldrig været noget at råbe hurra for på wii u, så der har jeg heller ikke så meget at sige. Rayman serien er god men det kan vi takke Ubisoft Montpellier for, det eneste studio hos Ubisoft jeg mener laver noget ordenligt, det var forresten også dem som gav os ZombieU. At Wii U ejere ikke køber deres spil, er helt og fast deres egen fejl. Da Rayman Legends Endelig kom ud, skulle det konkurrere med GTA V og andre store releases... havde de udgivet det tilbage i februar havde chancen for profit været meget højere.
0
1ups givet

#11 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

05-11-2014 23:40

det er så klamt ja xD

Eller hvad med EA:

Kom lad os udgive Mass Effect 3 til Wii U til 60 dollars Smiley
GO IDE siger en anden medarbejder
En tredje forslår: HVAD MED om vi udgiver en trilogi til 60 dollars den SAMME dag til Xbox360 og PS3.
Alle i kor: Perfekt. GOD IDE.

Og skulle vi ikke også tage at udgive Fifa 13 til Wii U ?
JO det skal vi da. Men skal vi så ikke også fjerne nogle ting der fra og sælge det til samme pris som de andre og så bare lade være med at udgive det i 2014 men i stedet udgive det på Wii!!
JO OGSÃ… en god ide. Sikker succes!

Efter release:
HVA S**** vi har intet solgt Smiley men vi gjorde jo vores bedste.
De gider jo tydeligvis ikke vores spil!!!
Skal vi ikke stoppe med at lave spil til konsollen så ?
GO IDE siger de i kor
2
1ups givet

#12 - Jogge

Level: 9 (Bob-omb)

06-11-2014 11:23

Jeg ville som pc gamer, være ret træt af at skulle vente på et spil, bare fordi de skal have gjort Wii U udgaven færdig. Jeg tror ikke deres spil havde solgt vanvittigt godt på Wii U uanset hvordan de bar sig ad.

Faktum er at der er et lavt antal af solgte Wii U konsoller. Til gengæld er der rigtig mange PC, PS3, X360 og en del PS4 også.

Det er da helt ok at Wii U versionen kommer bagerst i køen.
0
1ups givet

#13 - CandyFace

Level: 13 (Baby Dodongo)

06-11-2014 11:31

Jogge skrev:
Jeg ville som pc gamer, være ret træt af at skulle vente på et spil, bare fordi de skal have gjort Wii U udgaven færdig. Jeg tror ikke deres spil havde solgt vanvittigt godt på Wii U uanset hvordan de bar sig ad.

Faktum er at der er et lavt antal af solgte Wii U konsoller. Til gengæld er der rigtig mange PC, PS3, X360 og en del PS4 også.

Det er da helt ok at Wii U versionen kommer bagerst i køen.



Spillet har været færdig stort set ligeså længe som resten, Ubisoft valgte bare at udskyde release date på ubestemt tid... Det er ligeså okay for dem at udskyde deres release uden grund som det er at brokke sig senere over dårlige salgstal.

0
1ups givet

#14 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

06-11-2014 11:37

^Ikke helt sandt, for de trak Wii U-udgavens udviklerhold over og hjælpe med de øvrige versioner for ikke at forsinke alle de andre versioner. Den beslutning traf man 3-6 måneder inden udgivelsen i maj, så der har været noget at se til bagefter..
0
1ups givet

#15 - CandyFace

Level: 13 (Baby Dodongo)

06-11-2014 14:05

^Hmm ja okay så giver det måske mere mening, dog skulle de måske alligevel have udskudt de andre istedet fordi det var en ren bug fest da det udkom. Både på PC og konsollerne var ramt af performance problemer og grafiske fejl.
0
1ups givet

#16 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

18-11-2014 23:04

Jeg har lige set nogle billeder udsendt af Ubisoft i forbindelse med Wii U-udgivelsen, og det er præcis de samme som dem i nyheden, så de ser ud til at være rigtige nok..

NintendoLife har også stykket nedenstående video sammen fra spillet:


0
1ups givet

#17 - Park_Triolo

Level: 14 (Inkling)

19-11-2014 23:52

Det ser faktisk rigtig interessant ud. Selvom jeg har mistet stort set alt for Ubisoft, så kunne jeg godt finde på at købe Watchdogs, når det falder i pris... til ca. 150 kr.
0
1ups givet

#18 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

20-11-2014 15:27

Det ligner en udmærket port. Jeg mener, jeg synes ikke Watch Dogs nogensinde så godt ud, men det der ser okay ud ift., hvad jeg forventede. Bare ærgerligt at det blev udgivet til bargain-bins.
0
1ups givet