Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Bliv spilanmelder: Super Mario Galaxy 2

Skrevet af KJ85 - 23-01-2015 22:43

I sidste uge udgav Nintendo Wii-spillet, Super Mario Galaxy 2, på Wii U eShop og nu får du muligheden for at komme til at anmelde det. Alt du skal gøre er at melde dig hurtigt på banen i kommentarfeltet til denne nyhed og håbe på, at det bliver netop dig de øvrige brugere på siden stemmer på med deres 1-Ups.

I Super Mario Galaxy 2 er Mario atter på eventyr, der trodser tyngdeloven, og denne gang får han selskab af Yoshi. Super Mario Galaxy 2 ligner umiddelbart sin forgænger, hvilket i dette tilfælde blot er en glædelig nyhed! Galaksen og planeterne er dog nye. På nogle spilbaner kan Mario finde et æg, knække skallen for herefter at springe op på ryggen af Yoshi, der gemte sig i ægget. Med sin tunge kan Yoshi tage genstande og skyde dem mod fjender, eller gribe fat i særlige punkter og svinge sig af sted. Spillet indeholder også nye Power-Ups, fx et bor, som Mario bruger til at komme gennem en planets overflade og hele vej ud på den anden side; og rutinerede spillere vil kunne samle Comet Metals, der kan låse op for sværere spilniveauer med endnu flere udfordringer. Der er tale om en download-version af Wii-spillet.

Vil du gerne vide yderligere inden du beslutter om det er noget for dig, kan du læse mere om spillet på spillets hjemmeside, og se en trailer for spillet lige herunder.



Da der er tale om en ”Virtual Console”-udgivelse stilles der intet krav om tidligere forfattede nyheder/anmeldelser ligesom din level er ligegyldig. Alt det kræver, er således, at du ejer en Wii U med 1,6 GB ledig plads, ligger inde med Wii Remote og Nunchuk og har lysten og modet til at kaste dig over det. Den der har modtaget flest 1-Ups når klokken bliver 12.00 på søndag får lov at anmelde det, og skal inden 14 dage indsende sin tekst. Skulle der alternativt gå et døgn fra den første person har meldt sig uden at andre har udvist interesse bliver anmeldereksemplaret overdraget straks.

En skabelon til anmeldelser kan findes via dette link.

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

23-01-2015 23:21

Super lækkert vi får disse også! Nogen spoiler om Metroid Prime Trilogy, DKCR og så videre også kommer op som anmeldereksemplarer?

Jeg kunne sagtens lokkes, men har næsten lige gennemført det, så vil hellere give min 1-up til hvis der er nogen som ikke har prøvet det endnu, nu der ikke er de store forskelle fra originalen for at sige det mildt.
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

23-01-2015 23:26

^Desværre ikke nej. Bergsala vil ikke garantere, at de kan skaffe koder til os, men nu fik jeg nogle stykker her, og så må vi jo bevise med anmeldelser, at vi atter har fortjent at modtage spil fra Nintendo Smiley

Det håber jeg folk har mod på, for det kunne godt nok være rart at modtage noget mere fra dem Smiley
2
1ups givet

#3 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

24-01-2015 01:22

Lige et spørgsmål til jer der har spillet. Kan man styre med sin gamepad? Eller skal man bruge de der lorte wiimotes :/
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

24-01-2015 01:47

^Man skal bruge Wii Remote og Nunchuk, og styringen er altså ret god Karina. Ved ikke hvorfor du er så sur på de controllere - personligt ville jeg ønske de blev brugt noget mere på Wii U Smiley
2
1ups givet

#5 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

24-01-2015 06:55

Rockarina: Jeg er en af dem der er størst modstander af Wiimoten. Den fungerer i meget få tilfælde godt og endnu sjældnere så godt at det ikke gik mig på mens jeg spillede, men sammen med Wii Sports, Wii Play og Mario Strikers Charged er Super Mario Galaxy 2 et sted hvor jeg var glad for styringen - på trods af jeg ikke synes det fungerede i Super Mario Galaxy (1) Smiley
1
1ups givet

#6 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

24-01-2015 09:26

Hurtig anmeldelse: Det er awesome! Køb det, hvis du ikke har det! Smiley

Og ja nunchuk og wiimote styring er mega underratet. Elsker at ligge på alle mulige fjollede måder i sofaen og spille Galaxy.....
2
1ups givet

#7 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

24-01-2015 11:40

KJ85 skrev:
Ved ikke hvorfor du er så sur på de controllere - personligt ville jeg ønske de blev brugt noget mere på Wii U Smiley



De controllere var skyld i at jeg ikke kunne fordrage Wii. F.eks da jeg prøvede at spille Mario kart med min bettebror på wii'en. Jeg kunne overhovedet ikke få de biler til at makke ret, og normalt synes jeg da jeg er nogenlunde til mariokart, men den der styreform gjorde mig virkelig gal. Jeg bragede ind i alting, og ud over kanterne fordi jeg ikke kunne dreje skarpt nok. Og min arrighed voksede bare jo mere jeg prøvede.
Jeg kan ikke fordrage at man skal lave alle mulige mærkelige bevægelser, og vifte med arme og ben når man nørder. Jeg vil bare ligge/sidde stille med headset på, uden alle de der damp-børn bevægelser Smiley

1
1ups givet

#8 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

24-01-2015 12:44

^Du ved godt, at der er knapper på controllerne, ikke Smiley

Langt de færreste spil tvinger dig til brug af motion controls, og Mario Kart kan da i hvert fald spilles uden at skulle bruge controlleren som rat..
2
1ups givet

#9 - Badstue

Level: 15 (Geega)

24-01-2015 15:48

Jonezy skrev:
Hurtig anmeldelse: Det er awesome! Køb det, hvis du ikke har det! Smiley



Jeg er helt enig; det er et fantasisk spil! Fik aldrig prøvet det på Wii, så det har været en kærkommen lancering Smiley Ville selvfølgelig være top om det var opdateret med HD-grafik, men det gør nu intet ved selve spilleglæden. Jeg tror også, at Donkey Kong Country Returns skal hentes hjem til WiiU - det fik jo 10/10 i sin tid hos NintendoLife!

1
1ups givet

#10 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

25-01-2015 20:02

Tja, jo, jeg har trods alt haft lyst til at genspille SMG2.

Jeg nupper det gerne, men hvis der er nogen der ikke har prøvet spillet og kunne have lyst til det, så synes jeg vedkommende skal have lov til det.
4
1ups givet

#11 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

25-01-2015 20:58

Fedt Eagle Smiley

Nyheden har været online siden fredag aften, så folk har haft muligheden for at melde sig kan man sige. Du får koden med det samme Smiley
0
1ups givet