Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Salgsdata for amiibo detaljeret – nye initiativer på vej

Skrevet af KJ85 - 17-02-2015 11:23

Nintendo har i dag afholdt deres finansmøde for regnskabsårets tredje kvartal, og ud over salgsdata for hardware og software blev der selvfølgelig snakket amiibo. Allerede ved udgangen af 2014 var der sendt 5,7 millioner af de små plastfigurer med NFC-chip i handlen, og de sælger tilsyneladende ret godt i især USA, Canada og Australien.

Fordelingen af amiibo-salget på de største markeder blev illustreret med nedenstående graf.



Det er ganske tydeligt, at USA og Canada har taget godt imod figurerne med 63 % af det samlede salg, men kigger man på salg kontra forsendelse, så fører Australien med et salg på 90 % af forsendelsen til det marked. I både Japan, USA og Europa er omkring 70 % af forsendelsen blevet solgt.

Ønsker man at vide, hvilke figurer der sælger bedst på de forskellige markeder, og hvilke figurer der rent faktisk sælger bedst i forholdt til forsendelsen, så findes svarene i de to nedenstående lister.





Nogle af figurerne på listen herover skulle efter sigende være svære at fremskaffe, men det problem lader ikke til at være så stort her i Danmark. Nintendo vil som sagt ikke love, at de bliver ved med at føre alle amiibo-figurer, men sker det, at en figur bliver stort set udsolgt kort efter lanceringen af den, mens den samtidig kan være vigtig i forhold til et specifikt spil, så vil de overveje at producere flere, ligesom de vil gøre det, hvis de skulle modtage mange efterspørgsler fra kunder og forhandlere.

Vedrørende fremtidige planer for amiibo, så kom man endnu engang ind på amiibo i kort-format, hvilket efter planen realiseres allerede i år. På nedenstående slide finder vi dog også et andet interessant punkt.



Det interessante er selvfølgelig, at Nintendo planlægger udgivelsen af en gratis applikation til Wii U, hvori man med sine amiibo-figurer kan åbne op for spilbare NES- og SNES-klassikere. Det drejer sig dog ikke om hele spil, men er derimod udvalgte scener fra spillene, og når man registrerer en ny amiibo, så kan man prøve en anden scene fra spillet. Målet er ganske givet at markedsføre Virtual Console-platformen, men det bliver selvfølgelig spændende at se, hvorvidt det lykkes at drive salget gennem denne applikation.

Er du overrasket over amiibo-figurernes umiddelbare succes? Er der ting ved salgsdataene, der giver anledning til bekymring, og hvad med de nye initiativer? Er det noget du ser frem til at høre mere om?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

17-02-2015 13:14

Card-format Amiibo planned



De driller bare os PKMN TCG fans nu Smiley

1
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

17-02-2015 13:25

^Tror nu der er tale om et alternativ til de allerede eksisterende figurer Bo Smiley
0
1ups givet

#3 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

17-02-2015 16:34

^Mon 'Card-format amiibos' kunne fungere i stil med Disney Infinitys Power Discs til at unlocke nyt (og til at øge samlersalget)? Det er jo nogenlunde det Nintendo gjorde med deres fysiske Yakuza-spillekort i helt gamle dage før de gik over til videospil Smiley

Fedt at salget går så godt - det er jo også lige Nintendos game med deres mange års erfaringer indenfor videospil, Pokemans og spillekort Smiley
1
1ups givet

#4 - BamBamthePyro

Level: 17 (Deku Baba)

18-02-2015 11:07

Der kommer en Guld Mario Amiibo til USA. Smiley
0
1ups givet

#5 - ChampionOfWhat

Level: 17 (Deku Baba)

18-02-2015 19:52

Køber folk dem for at bruge dem til spil eller som samleobjekter? Synes det fleste jeg har set der køber dem simpelthen er til at have stående enten i pakker eller på en hylde.
0
1ups givet

#6 - MortenSkildpadde

Level: 9 (Bob-omb)

20-02-2015 10:21

ChampionOfWhat skrev:
Køber folk dem for at bruge dem til spil eller som samleobjekter? Synes det fleste jeg har set der køber dem simpelthen er til at have stående enten i pakker eller på en hylde.



Jeg købte mine mest for at bruge dem i Smash bros, derudover er det ret fede at have stående Smiley regner dog med, at bruge dem til kommende spil Smiley

0
1ups givet