N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ny introduktionsvideo til Monster Hunter 4 Ultimate udsendt

Skrevet af KJ85 - 24-02-2015 21:44

Det er snart ved at være to uger siden, at Monster Hunter 4 Ultimate blev sendt på gaden i Europa sammen med New Nintendo 3DS, men Nintendo og Capcom er tilsyneladende slet ikke færdig med at promovere spillet. Over den seneste tid har de pumpet en lind strøm af videoer ud, og i dag er de så klar med en video, der introducerer spillet på fornemste vis. Skulle man på nogen måde være i tvivl om, hvad spillet handler om, så står det helt sikkert klart, når man har set den.



Har du haft problemer med at klare monstrene i demoen af spillet, så er der også blevet udsendt en guide, som viser, hvordan de forskellige monstre kan besejres:







Som man hørte det i den øverste video, så er der mere end 100 monstre i spillet, og mange af dem er gigantiske. Det understregede man i sidste uge med udsendelsen af nedenstående trailer.



At spillet har høstet gode karakterer står selvfølgelig klart på nuværende tidspunkt, og det har da da også valgt at prale lidt med i en video.



Fanger Nintendo og Capcom din interesse for spillet med nogle af disse videoer, eller er du måske allerede i fuld sving med jagten på monstre?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Retrolasse

Level: 14 (Inkling)

24-02-2015 22:21

Ser godt ud. Ville ønske det kom til Wii U.
0
1ups givet

#2 - Navn

Level: 19 (Bullet Bill)

25-02-2015 10:14

Dette er et virkeligt godt spil. Gik i gang med online-delen sammen med Eagle i går. Det er en serie, der i høj grad havde brug for bedre online-funktionalitet. Savner en stor skærm og mere behagelig controller.
1
1ups givet

#3 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

25-02-2015 14:44

Navn skrev:
Dette er et virkeligt godt spil. Gik i gang med online-delen sammen med Eagle i går. Det er en serie, der i høj grad havde brug for bedre online-funktionalitet. Savner en stor skærm og mere behagelig controller.



Jeg håber virkelig inderligt meget på en port til Wii U. Det KAN jo måske godt tænkes, at Capcom vælger at porte det til Wii U og afslører det engang til E3 - jeg mener, 3G Ultimate solgte ikke vitterligt fantastisk, men det var også det eneste spil der udkom i en tid hvor Wii U'en ikke havde noget (marts 2013, hvis jeg husker korrekt) - og 4'eren klarer sig ret godt her i vesten.

En mand kan drømme.

Uanset hvad så glæder jeg mig til at spille det her snart. Sammen med Xenoblade, skal de to nok give mig enormt mange timer med N3DS'en, når jeg får den i hus.

0
1ups givet