Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

OneTake: Nintendo rør på sig?

Skrevet af PixelTV - 22-03-2015 16:29

I OneTake fra Pixel.tv samles der op på ugens spilnyheder på tværs af spilenheder, og vil du vide, hvad der sker generelt – ikke bare på Nintendo-fronten – så er det her, du kan skabe dig det hurtige overblik. Det er som det plejer; 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv i et program, hvor vi tillader os at fordybe os i spiluniverset.




Nintendo rør på sig og vil nu kaste sig ud i et samarbejde omkring spil til de mobile enheder. Der er også rygter om en helt ny konsol?
Læs også: Nintendo NX

Smart PR Stunt for Bloodborne bliver blodigt, men giver mulighed for et gratis spil til PlayStation.
Læs også: Giv blod - få spil.

Legendariske spilfigurer kommer på det store lærred til sommer i filmen Pixels, der er mere end en spoiler i filmens trailer.
Læs også: Sonys mest sete trailer nogensinde

Vi er godt med når det handler om at producerer eSports stjerner i Danmark, der bliver dog langet ud efter dansk erhvervsliv og danske mediehuse, der ikke er fulgt med.
Læs også: Vinderne i Katowich

Nu vil danske Lego kopiere konceptet fra Skylanders, god idé mener værterne og giver et par gode råd med på vejen.

Som altid forholder vi os til kommentarer skrevet af jer, der ser med. Denne gang er der fokus på hvorfor pigerne ikke spiller med i herrernes turneringer og så er der kommentar om at computerspil er spild af tid. Følg med når vi sender direkte: Pixel.tv - Twitch

Der er store spil blandt ugens udgivelser som f.eks.; Battlefield Hardline, Final Fantasy Type 0 og Tales from the Borderlands - Episode 2 . 

God fornøjelse

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Thetof91

Level: 30 (Blooper)

22-03-2015 18:41

Jeg tror ikke vi kommer til at se Nintendo nye konsol allerede ude til næste år.. Højst kommer vi til at se præsentation til E3.. Og så går der 1 eller 2 år nok før den kommer ud der fra Smiley

Ved ikke helt hvad skal synes om Lego forsøg på Skylanders og hvordan de vil gøre det.. Altså jo hvis som i snakker om man lige kunne bygge hvad man vil og så få det ind i spillet vil det være fedt jo.. Men hvis det "bare" er Lego figur med en chip i så skal de godt nok være billig i forhold til Skylanders og Amiibo jo.. Fordi de kan hellere ikke bare lige lave selve figurne større end normal fordi så er det jo ikke Lego med Duplo Smiley
1
1ups givet

#2 - Grauling

Level: 23 (Skree)

22-03-2015 18:48

Pixel TV lever stadig i 2013. Nintendo er ved at dø og det sker det samme som SEGA...Right.
"Er Nintendo ved at vågne op". Haha den udtalelse, 3DSen sælger som varmt brød!..."Vender de 3DS ryggen til"...Åh gud. Ja det er desværre sådan nogle udtalelser der gør jeg ikke kan tage Bense og Co seriøst.
3
1ups givet

#3 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

22-03-2015 18:57

Nu er vi jo mange om fadet og alle er bestemt ikke lige begejstret for Nintendo. Jeg har af samme grunde smidt en Nintendo NX artikel op derinde. Nintendo har stadig en stor plads i mit hjerte og det skal nok sprede sig stille og roligt til andre på redaktionen Smiley
2
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

22-03-2015 19:34

@Zøvnig: Det betvivler vi skam ikke, men nogle gange, så kunne det der bliver sagt i programmet være undgået med nogle få minutters research, og jeg tror det er Asger forsøger at sige med sit indlæg.

DeNA (udtales DNA) er først og fremmest selvfølgelig fra Japan, ligesom Nintendo er det.

Det er rent faktisk alle Nintendos IPs der er i spil, så det bliver helt sikkert blandt andet spil med Mario vi får at se. At det ikke bliver traditionelle Mario-spil, det er en anden sag. Nintendo kommer hovedsageligt til at stå for spiludviklingen, mens DeNA har ekspertisen til opbygning af de bagvedliggende services samt noget erfaring rent udviklingsmæssigt, som de kan give videre til Nintendo. Det er også slået fast, at alle spil vil være nye (ingen ports) og rettet mod mobiler, så de ikke forringer værdien af spillene til 3DS/Wii U. Altså skal Nintendos indtræden på mobilmarkedet opfattes som et forsøg på at skabe brand awareness hos forbrugerne, og dermed få dem hooked på større spiloplevelser, som kun tilbydes på de dedikerede spillekonsoller.

Ville for resten også hjælpe, hvis 3DS'en rent faktisk blev tiltalt sådan, og ikke som "DS'eren" En Nintendo 3DS, 3DS'en, flere 3DS'ere, alle 3DS'erne - hvor kommer det der 'eren fra? Irriterer mig faktisk hver gang Smiley

At der ikke er noget info om NX, det er der jo en god grund til. Den blev udelukkende nævnt for ikke at så tvivl om, at Nintendo har intentioner om at fortsætte med at udvikle dedikerede spillekonsoller og spil til dem. Altså var det kun for at berolige dem, som kunne opfatte samarbejdet med DeNA som om, at Nintendo var på vej til at stoppe med udvikling af egne konsoller.

Jeg tror tidligst en ny hjemmekonsol vil ramme markedet i november 2017. Så har Wii U haft 5 år på markedet, og da den ikke har været i stand til at konkurrere med de andre maskiner, så kan man jo mene det er rigeligt. Vi skal huske på, at Iwata ikke lovede info om NX i 2016 - han forventede blot, at det vil være tilfældet..
2
1ups givet

#5 - Lennart

Level: 1 (Goomba)

23-03-2015 14:02

Jeg har ikke haft en håndholdt enhed fra Nintendo siden GameBoy Color for laaang tid siden, men har endeligt fået fingrene i en New Nintendo 3DS XL og nøj, hvor er det en blast to the past.

Mit største problem med den er nok skærmen, der har en opløsning som bringer minder frem fra den første iPhone. Det er en skam at de ikke har taget muligheden for at opgradere skærmen.

Den forbedrede 3D fungere fint, men bliver næppe mere end en gimmick for mig.

@Asger Grau "3DSen sælger som varmt brød!"
Det kommer vist an på hvordan man definere varmt brød. Der kan ikke være nogen tvivl om hvor dårligt PS Vita har klaret sig i Danmark, men alligevel har den formået at slå begge nye 3DS udgaver lagt sammen.

(Min kommentar er selvfølgeligt min egen holdning)
0
1ups givet

#6 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

23-03-2015 14:23

@Lennart: Super med endnu en repræsentant fra Pixel.tv på siden - velkommen til Smiley

Nu har du lige fundet en enkelt uge, hvor Vita'en har slået 3DS i Japan, men det er bestemt ikke en generel ting, hvilket du kan se på de nyeste tal. PSV har haft nogle rigtig gode uger her i det nye år, og sammen med PS4 er de rigtig begyndt at tage fat i det japanske marked ser det ud til. Du kan dog også se af tallene, at 3DS'en samlet set har solgt næsten 15 millioner enheder mere end PSV, og ja, Wii U fører såmænd også stadig over PS4 derovre, hvilket man nok kan have lidt svært at forholde sig til her i PlayStation-land (aka Danmark) Smiley
0
1ups givet

#7 - Grauling

Level: 23 (Skree)

23-03-2015 21:52

Hvis du ligger samtlige 3DS udgaver der er ude på marked har 3DS brandet solgt samlet 38.173 (og det er uden hvad 2DSen har solgt) i den uge så det argument må du længere ud på landet med! Smiley
3DSen sælger netop godt fordi der er en udgave til alle typer: 2DS = børn, 3DS/3DS XL "The everyman" og den nye udgave til de hardcore. Så hvordan kan det være at Nintendo ."Vender de 3DS ryggen til" når de har den bedst sælgende konsol overhovedet på marked.
Og hvis vi snakker generelt har Xbox one kune solgt et 2 millioner mere ind Wii U, men Xbox har jo "HARDCORE!!" titler så den er jo jo pisse fed!
Synes eller Pixel.tv virker som en okay cool platform, men den måde de sankker om content kan jeg bare slet slet ikke tage seriøst.
0
1ups givet

#8 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

23-03-2015 22:11

^Ro på Asger - 2DS'en findes ikke i Japan Smiley
0
1ups givet

#9 - Grauling

Level: 23 (Skree)

23-03-2015 22:38

Haha wat? Okay det vidste jeg så ikke :b! Hvordan kan det da være? Japanske børn har laser syn? Smiley
1
1ups givet

#10 - Rasmus A

Level: 19 (Bullet Bill)

23-03-2015 23:15

Forklar mig lige igen hvorfor alle på den her side går så højt op i hvor meget noget sælger i Japan??

Nu kommer jeg en del på div. PlayStation og Xbox sider. Men er KUN her på n-Club man går så højt op i salgstal fra Japan??

Man kan jo ikke sammenligne på nogen måde os danskere med japanere. Så hvad kan det så være?
3
1ups givet

#11 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

24-03-2015 00:31

^Tror nu ikke folk går mere op i salgstal fra Japan her end andre steder. I så fald kommer du da ikke på de store internationale sider, som altid bringer ugens salgstal som nyheder.

Det sagt, så blev specifikke salgstal fra Japan jo bragt på banen af Lennart som modargument til Asgers kommentar om 3DS-salget, og i den her sammenhæng giver det da meget god mening at forholde sig til. Du kan jo ikke komme med dommedagsprofetier baseret på salget på et enkelt marked - der bliver du nødt til at forholde dig til det samlede billede. Ellers så skulle Microsoft da vist til at lukke og slukke for Xbox med det salg de har i Japan, og Sony burde nok også se at finde på noget andet, hvis ikke det var fordi PS er så fandens populær i Europa.

Ingen her på siden vil benægte, at Nintendo (mest Wii U) halter bagefter på det danske/europæiske/amerikanske marked, men det gør det jo ikke til en international fiasko.

Nå, men grunden til man ofte diskuterer de japanske salgstal, det er selvfølgelig at det er det eneste marked, hvor vi direkte får nogle tal uge efter uge. Fra USA kommer der blot nogle estimater en gang om måneden, men ellers er de eneste tal, som vi kan forholde os til fra Nintendo, dem de selv oplyser - bl.a. disse, som senest blev opdateret ved udgangen af 2014 Smiley
0
1ups givet