Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ny info om Splatoon frigivet

Skrevet af KJ85 - 24-03-2015 13:00

Hvis nogle af jer følger med på de store internationale sider, så har I måske bemærket, at der dukkede adskillige nye preview-artikler op i går, og Nintendo har altså dermed tilladt pressen at lukke lidt mere info om spillet ud. De har dog også selv udsendt en pressemeddelelse med noget af den info, og jeg vil her prøve at komme ind på nogle af punkterne.

De fleste ved på nuværende tidspunkt, hvad spillet primært handler om; nemlig at dække så meget territorie som muligt med blæk i online multiplayer-kampe 4 mod 4, men der er som afsløret tidligere også en single player-del, som tager spilleren nærmere Splatoons karakterer og unikke verden, og der er mere end det.

Den almindelige online mode kaldes Turf War, og for at spille dette belønnes man med XP og mønter til brug i spillets butikker, der tillader dig at personligøre din Inkling med tøjgenstande (hvoraf nogle giver fordele som at svømme hurtigere i blækket). Forud for en kamp vælger hver spiller et våbensæt bestående af hovedvåben, sub-våben samt specialvåben. Primærvåbnet kan bl.a. være hurtigskydende geværer, rifler til brug på afstand, eller malingruller. Sub-våbnet kan være blæk-bomber eller sprinklere, mens specialvåbnene dækker over de ekstra kraftfulde. Inkzooka og Killer Wail. Vælger man eksempelvis den Uzi-lignende Splattershot Jr. som hovedvåben, så vælger man samtidig Splatter Bombs som sub-våben og et skjold som sin special. Man er således låst til dette våbensæt en hel kamp, og i den nye video herunder kan I se nogle af de baner, der spilles på.



En ny multiplayer mode kaldet Ranked Battle blev også annonceret i går, og her holdes der selvfølgelig styr på spillernes online ranking, men for at få adgang til disse kampe skal du først nå level 10 i de almindelige Turf Wars – der åbnes dog ikke op for det, før nok spillere har nået dette. Under Ranked Battle finder vi blandt andet muligheden for at spille Splat Zones, der i modsætning til Turf War går ud på at kontrollere bestemte zoner på kortet. Når du spiller Ranked Battles vil du have mulighed for at øge din rating fra C- til A+, hvilket dynamisk bedømmes på baggrund af dine præstationer. Det er desuden nu fastlagt, at der ikke vil være mulighed for at kommunikere online i spillet – ej heller med venner.

Om Splatoons single player-del fortæller pressemeddelelsen, at man her udnytter spillets mekanikker til at udforske fjendens undergrundsbase i originale baner, der udfordrer dine evner på forskellige områder. Målet er at bringe den stjålne Zapfish tilbage til Cap’n Cuttlefish, en sær krigsveteran, og for at gøre det bringes vi gennem adskillige baner med et bredt udvalg af finurlige ting, der kun findes i single player-delen – bl.a. platforme af badesvampe, der vokser, når du skyder dem med blæk. Overordnet set er målet med single player-delen dog at undervise spilleren i teknikker, der direkte kan overføres til spillets multiplayer-del.

Splatoon udgives til Wii U i maj. Er den nye info om spillet noget du kan bruge?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

24-03-2015 13:16

Jeg kan ikke vente. Jeg er så glad for at der er en single player mode. Ville dog ønske at der var local multiplayer, så man ikke skal være afhængig af internetudbyderen for at spille spillet.

Jeg synes det lyder lidt dumt, at de først åbner for ranked battle når et højt antal spillere når level 10. Jeg ved med mig selv, at hvis jeg er en af de første der når level 10 og ranked battle derfor ikke er åbnet, så bliver spillet lagt til side fremfor noget andet (med mindre der selvfølgelig er en række unlockables der ikke er klaret endnu).
2
1ups givet

#2 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

24-03-2015 13:41

Jeg har - underligt nok - svært ved at få armene op over dette spil, i hvert fald på trailerniveau. Jeg så en gameplay-video af single player-delen, og det så ikke just interessant ud. Dertil kommer så, at jeg sjældent spiller multiplayer-spil, og slet ikke online, så der rammer spillet også forbi mig.

Jeg tror blot, det er genren der ikke er mig. Jeg gider ikke rigtig spille FPS / TPS, medmindre de har en (god) historie, og multiplayer var sjovt i 90'erne, men så døde det også lidt.

Splatoon skal dog prøves, men det bliver ikke købt.
0
1ups givet

#3 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

25-03-2015 11:56

mangler en anti 1 up knap til JOEP her sorry Smiley
1
1ups givet

#4 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

25-03-2015 13:51

Nå, JOEP har vel lov til ikke at være fan af Splatoon og andre FPS / TPS spil Smiley
0
1ups givet

#5 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

25-03-2015 13:59

Ja self er helt op til ham selv ... så slipper han også for at tabe stor til mig Smiley
3
1ups givet

#6 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

25-03-2015 14:07

Haha, ja det gør han jo. Så må jeg jo tabe stort til dig i stedet Smiley
0
1ups givet

#7 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

26-03-2015 21:25

haha glæder mig til en god kamp Smiley
0
1ups givet

#8 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

26-03-2015 21:31

I lige måde. Jeg skal selvfølgelig gøre mit bedste for at det er dig der taber stort og ikke mig selv Smiley
0
1ups givet