Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Blockbuster-udsalg i gang...

N-club Streams: uge 14

Lanceringstrailer for Wha...

Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon GO

Spil på vej til Switch

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Bliv spilanmelder: Trine: Enchanted Edition

Skrevet af KJ85 - 25-03-2015 14:37

I denne uge udgiver Frozenbytes spillet, Trine: Enchanted Edition, på Wii U eShop, og nu får du muligheden for at komme til at anmelde det. Alt du skal gøre er at melde dig hurtigt på banen i kommentarfeltet til denne nyhed og håbe på, at det bliver netop dig de øvrige brugere på siden stemmer på med deres 1-Ups.

Trine: Enchanted Edition fortæller den oprindelige historie om de tre usandsynlige helte i Trine; troldmanden, Amadeus, ridderen, Pontius, og tyven, Zoya, men denne gang genskabt med den grafiske motor fra Trine 2 og bragt up-to-date med inkluderingen af online multiplayer. Tryllebundet af magi må heltene slutte sig sammen for at overkomme forhindringer og puzzles i en fysikbaseret verden, hvor de samtidig må kæmpe mod onde magter og deres undersåtter i jagten på at genoprette freden i kongeriget. Således får Wii U-ejere altså nu for første gang mulighed for at se, hvordan eventyret startede i de 15 første baner.

Vil du gerne vide yderligere inden du beslutter om det er noget for dig, kan du læse mere om spillet på spillets hjemmeside, og se en trailer for spillet lige herunder.



Da der er tale om en eShop-udgivelse, stilles der intet krav om tidligere forfattede nyheder/anmeldelser ligesom din level er ligegyldig. Alt det kræver, er således, at du ejer en Wii U med mindst 1,23 GB ledig plads og har lysten og modet til at kaste dig over det. Den der har modtaget flest 1-Ups når klokken bliver 16.00 på fredag får lov at anmelde det, og skal inden 8 dage indsende sin tekst. Skulle der alternativt gå et døgn fra den første person har meldt sig uden at andre har udvist interesse bliver anmeldereksemplaret overdraget straks.

En skabelon til anmeldelser kan findes via dette link.

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

25-03-2015 15:33

Jeg kan kun sige, at det her rent faktisk er et af de spil jeg vildt gerne vil have prøvet, for 2'eren (som var mit første spil til Wii U) var rigtig godt med sjove og udfordrende puzzles. Vil I have endnu en anmeldelse fra undertegnede, så melder jeg mig altså meget gerne Smiley
8
1ups givet

#2 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

25-03-2015 18:29

Jeg prøvede demoen på 2'eren for et par år siden og det faldt godt nok ikke i min smag, så jeg smider en stemme i KJs retning og håber på, at han kan overbevise mig om at købe det Smiley
2
1ups givet