Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Guitar Hero Live annonceret til Wii U

Skrevet af KJ85 - 14-04-2015 16:46

I går udsendte Activision en mindre teaser, der kraftigt varslede en annoncering af et nyt Guitar Hero i dag, og nu er annonceringen så faldet. Guitar Hero Live hedder det nye kapitel, som skal genoplive serien, og det kommer såmænd også til Wii U dette efterår sammen med de øvrige versioner af spillet, og således får vi altså et af disse rytmespil på Wii U selvom det nye Rock Band ser ud til at springe Nintendos konsol over.

Spillet er udviklet af FreeStyleGames, firmaet bag DJ Hero-spillene, og introducerer to måder at spille på, hvoraf den ene, GH Live, foregår i et førstepersonsperspektiv set fra scenen. Spillet introducerer også GHTV, verdens første netværk af spilbare musikvideoer, der fungerer som en 24-timers mode, hvor der kan spilles til et konstant skiftende udvalg af musikvideoer fra vidt forskellige genrer. Du kan se annonceringsvideoen for spillet herunder.



Guitar Hero Live introducerer foruden nye måder at spille på også en ny guitar-controller med to rækker af tre knapper, og dette skulle sikre, at alle kan være med. Nybegyndere kan nøjes med at bruge nederste række, og har man et middelniveau, så skal man ikke længere bekymre sig om at strække sine fingre langs guitarens hals, men i stedet spille på kombinationer på to rækker, der altid er inden for rækkevide. Udfordringen skulle samtidig være intakt for de erfarne, der kan kaste sig ud i komplekse akkord-lignende former og kombinationer.



I en video udsendt en uge efter offentliggørelsen af spillet, tager skaberne os desuden med en tur bag tæppet og fortæller mere om den kommende re-lancering af serien.



Guitar Hero Live udgives altså til blandt andet Wii U dette efterår. Tror du det blive ligeså populært som det oprindeligt var, og kunne du finde på at kaste dig over dette nye spil i serien?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

14-04-2015 19:41

Tja, spillene er selvfølgelig sjove nok. Men det oversimplificerer godt nok det hele ufattelig meget. Idet mindste var det lidt tættere på realistisk før i tiden, hvor man da skulle flytte hånden for at nå alle knapperne. Det her ender du jo med at kunne spille med tre fingre uden at skulle rykke rundt på hånden.

Nej, jeg skal ikke have det. Jeg foretrækker at spille musik på et rigtigt instrument Smiley
0
1ups givet

#2 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

14-04-2015 19:46

Synes det er sjovt nok med et nyt take på serien, men var egentlig ikke nødvendigt synes jeg. De bør dog køre SingStar-style og bare have én stor sangdatabase og køre med enten Rock Band eller Guitar Hero, tænker jeg.

I forhold til det du siger, Scrapper, tænker jeg Rocksmith lød ret interessant. Har du prøvet det? Smiley
0
1ups givet

#3 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

14-04-2015 20:05

Jeg har hørt om det ja. Det er sikkert meget fedt, men jeg kan ikke se, hvordan det slår at have musikken i en sequencer eller på noder og spille efter det. Desuden er det vist kun for guitarister og så er det jo ikke på nintendos konsoller så vidt jeg ved Smiley
0
1ups givet

#4 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

14-04-2015 20:48

Jeg var meget stor fan af Guitar Hero tilbage da der var overflod af rytmespil. Det har været godt med en pause, men nu er det også på tide, at der kommer en anden generation af den slags spil.

Jeg skal enten have Rock Band 4 eller Guitar Hero Live - ved dog på nuværende tidspunkt ikke, hvilken udgave jeg vil have. Det er godt tænkt med to niveauer af frets - men på den anden side har vi Rock Band, som kører med de velkendte 5 side by side frets.

Når begge spil bliver fremvist mere i dybden til E3, så regner jeg med at blive afklaret med hvilken udgave, der tiltaler mig mest.
0
1ups givet

#5 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

14-04-2015 20:55

Det er selvfølgelig også værd at nævne, at GH kun bliver med Guitar denne gang, hvor Rock Band nok fortsætter med både guitar, trommer, mikrofon og keyboard..
0
1ups givet

#6 - stander

Level: 7 (Korok)

14-04-2015 21:56

Dejligt de også udgiver det på Wii u
0
1ups givet

#7 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

14-04-2015 22:20

Scrapper skrev:
Tja, spillene er selvfølgelig sjove nok. Men det oversimplificerer godt nok det hele ufattelig meget. Idet mindste var det lidt tættere på realistisk før i tiden, hvor man da skulle flytte hånden for at nå alle knapperne. Det her ender du jo med at kunne spille med tre fingre uden at skulle rykke rundt på hånden.

Nej, jeg skal ikke have det. Jeg foretrækker at spille musik på et rigtigt instrument Smiley



Der var da ikke upstrokes eller downstrokes i de gamle - det lader til at være tilfældet nu. Det giver automatisk flere handlinger at holde styr på. Jeg frygter faktisk, at det kan blive forvirrende uden de 5 forskellige farver.

Uanset hvad tror jeg bare, at jeg nøjes med at spille rigtig guitar, det er en tand sjovere Smiley

0
1ups givet

#8 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

14-04-2015 22:24

Haha, ja, det kan der være noget om. Jeg har godt nok ikke rørt de her spil siden det første Guitar Hero, så jeg husker det ikke særlig godt og kan ikke rigtig sige om de har udviklet på det siden Smiley
0
1ups givet

#9 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

21-04-2015 19:09

Activision har udsendt en lille behind the scenes trailer i dag, men synes ikke den var værd at bringe en hel nyhed om, hvorfor den bare lige blev tryllet ind her Smiley
0
1ups givet