N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

OneTake - Kritik af DLC og verdens "ondeste" spil?

Skrevet af PixelTV - 03-05-2015 11:59

I OneTake fra Pixel.tv samles der op på ugens spilnyheder på tværs af spilenheder, og vil du vide, hvad der sker generelt – ikke bare på Nintendo-fronten – så er det her, du kan skabe dig det hurtige overblik. Det er OneTake som du kender – 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv, hvor vi går i dybden med ugen der er gået.




Vi har besøgt Polen hvor der blev afviklet VM i "World of Tanks". Fin afvikling, men manglende opbakning?

Se også: Verdensmester - World of Tanks


Spilfirmaer verden over, har forlængst fundet ud af, at der er en masse penge i, at sælge ekstra indhold til spiludgivelser. Konceptet møder kritik fra en af branchens egne. Hvad synes du om muligheden for køb af ekstra indhold?

Verdens "ondeste" spil har fået udgivelsesdato - Både værter og flere af jer, der ser med, har en masse forskellige meninger, blandt andet om hvorfor "Hatred" er mere ubehageligt end for eksempel "GTA".

Se også: Interview med en af folkene bag Hatred


Spil-tjenesten Steam, har haft en kaotisk uge med flere kontroversielle beslutninger, der har medført stor kritik. Vi følger op på begivenhederne.

Læs også: Gabe Newell svarer på kritik


Det kommende Call of Duty: Black Ops 3, ligner alle mulige andre spil, der er dog en chance for, at spillet kan slippe afsted med at være en copycat.

Værterne er mildest talt begejstrede over nyheden om samarbejdet mellem Telltale Games og Marvel, men fuldstændig uenige om hvilken Marvel figur, der skal være omdrejningspunkt - Hvem synes du?

Læs også: Marvel vs. Telltale


Brugeraktivitet: Der er kommet bud på hvilket skateboardspil, der er det bedste, hvad "Ugens OneTake gemik" skal være. Spørgsmål om blandt andet early acces spil og en ny seer i billederammen, skal det være dig næste uge? Så meld dig til i Pixel.tv FB gruppe.

Blandt denne uges udgivelser finder vi; State of decay og Omega Quintet. I "Den Røde Kuffert" en kommende udgivelse, der har været længe undervejs.

Når man stikker snuden frem, må man forvente både ris og ros. I sidste uge kom der en bemærkning om, at værterne var idioter, men også hipsters? Det har den grafiske afdeling naturligvis haft sjov med.

God fornøjelse.

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

03-05-2015 18:22

Er der nogen herinde, som har bare den mindste ide om, hvor det der med, at Sakurai raser over DLC skulle stamme fra? Er det den seneste Famitsu-klumme?

I så fald, så synes jeg da ikke ligefrem han raser, men han lader derimod til at have rigtig mange gode pointer - og det til trods for, at der lige er blevet lavet en 360 i forhold til Smash Bros. og DLC. De havde jo sagt fra start, at der ikke ville komme DLC, men nu kommer det så alligevel, og så kan man jo tage imod det eller lade være.

Det lange af det korte i Sakurais klumme er jo, at han synes det bliver brugt forkert, når udviklere er klar med betalt DLC fra dag et, og det kan man vel næsten ikke andet end at give manden ret i.

Heldigvis er det ikke alle spilfirmaer der er lige grådige på det punkt, så når Capcom sender gratis DLC ud til Monster Hunter 4 Ultimate i adskillige måneder efter spillets udgivelse, og når Nintendo kun kræver 90 kr. for 16 ekstra baner til Mario Kart 8, så sidder man med en god fornemmelse som spiller. Det kunne andre udviklere tage ved lære af, men vi spillere har selv skabt markedet for dem ved at være dumme nok til at betale ved kasse et. Jeg kunne aldrig finde på at betale for kosmetiske ændringer, men så længe nogen vil, så bliver de ved, og grænsen rykkes konstant, så længe spillerne bare accepterer.
0
1ups givet

#2 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

03-05-2015 18:43

^Nope. Jeg kan heller ikke huske at han ligefrem skulle have raset over DLC-konceptet eller rettere, den måde det bliver misbrugt på. Og jeg må også være enig med ham i det, det er virkelig ringe at nogle firmaer udnytter det på den måde.

Men det giver selvfølgelig også meget god mening, at gøre det for at beholde art designers på job, mens de andre fixer tingene, som I sagde i videoen.

Iøvrigt synes jeg det er ret ærgerligt, at formatet for OneTake er så begrænset som det er. De 20 minutter er jo slet ikke nok til at I når meget andet end lige at berøre de mange emner. Enten skal I afsætte mere tid til programmet eller også må I være hårdere i udvælgelsen af emner, således at I kan få lidt mere fat i de enkelte emner Smiley
0
1ups givet

#3 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

04-05-2015 10:10

Jeg har læst det her:

These days, the “DLC scam” has become quite the epidemic, charging customers extra money to complete what was essentially an unfinished product. I completely understand how aggravated players must feel. After all, a game should be 100% at the time of release, and I would be livid if it were split up and sold in pieces.

Why, then, do you think so many titles provide premium DLC on or shortly following a game’s release? It’s because that’s the easiest way to make money.

After all, if you wait too long after a game’s release to distribute additional content, players will already move on to the next title. Even long tail titles–that is, ones that perform consistently well over an extended period of time–make more money the earlier they come out.

Moreover, we decided to release other characters as well because part of the fun of Smash is the anticipation: “Which character will join the fray next!?” If we keep distributing content, we can maintain that excitement, and I think that’s a really great thing.


Link

Men det er - kan jeg se nu - blto et uddrag af det, som KJ linker til. Men som alt andet er dette vel taget ud af kontekst, og så bliver det blæst op. Ganske klassisk.

0
1ups givet