Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Blockbuster-udsalg i gang...

N-club Streams: uge 14

Lanceringstrailer for Wha...

Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Pokémon GO

Spil på vej til Switch

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Åben op for adskillige Yoshi-mønstre i Yoshi’s Woolly World

Skrevet af KJ85 - 12-05-2015 14:34

Wii U-spillet, Yoshi’s Woolly World, med det karakteristiske garn-tema blev annonceret ved sidste års E3, men siden da er det egentlig ikke meget vi har hørt om det kommende spil. I starten af april blev spillets udgivelsesdato lagt fast og Yarn Yoshi-amiibo-figurer blev præsenteret, men nu har vi gennem en farverig reklame og en ny pressemeddelelse fået en smule mere info om spillet.

Bergsala skriver således følgende om spillet:

12. maj 2015 – Tag på eventyr med Yoshi den 26. juni, når Yoshi’s Woolly World udkommer til Wii U! Holder du af hyggelige, farverige og komplet nuttede spil, er dette spillet for dig! At spilverdenen desuden er skabt af garn og nydeligt håndarbejde, gør det absolut ikke mindre bedårende!

Yoshi’s Woolly World udspiller sig på Craft Island, der er en paradisisk ø befolket af Yoshis i alle mulige farver og mønstre. Den fredfulde ø bliver dog mindre behagelig, da den onde troldkarl Kamek dukker op og begynder at kidnappe og forhekse alle Yoshis. Den lykkes den meget grønne og velkendte Yoshi at flygte fra Kameks magi… Og det bliver nu din opgave at hjælpe grønne Yoshi med at redde alle de øvrige Yoshis og genoprette freden på Craft Island!

I dette eventyr spiller du alle baner uden nogen form for tidspres. Er nogen af banerne lidt for svære for dig, kan du desuden skifte til Mellow Mode og spille som en bevinget Yoshi, hvilket gør eventyret betydeligt lettere at gennemføre. Spillet indeholder også multiplayer, hvor du kan spille sammen med en ven.

Yoshi’s Woolly World indeholder mange ting, du kan låse op for såsom stempler til brug i Miiverse. Der er også over 50 Yoshis i forskellige farver og mønstre. Tag et kig på den nye trailer for at få et indblik i Yoshis forunderlige verden af garn.

26. juni lanceres desuden tre amiibo, som forestiller Yoshi som strik. De tre amiibo-figurer kommer i hver sin farve, hhv. grøn, lyserød og lyseblå. Bruger du en af disse amiibo i spillet, kan du spille med to Yoshis samtidigt. Samme dato udkommer desuden bundle med Yoshi’s Woolly World og den grønne amiibo Yoshi.


Nogen af jer mindes sikkert at have hørt om Wonder Wools ved tidligere lejligheder. Dette er særlige garnruller, som der er gemt fem af i hver bane, og læser man beskrivelsen til den nedenstående video, så er der svar på, hvad de skal bruges til.



Det viser sig altså, at Wonder Wools åbner op for en masse forskellige mønstre til Yoshi, og det hænger altså ret godt sammen med den information, der kom frem for nyligt ved nærmere inspektion af den australske emballage til spillets Special Edition – den med den medfølgende amiibo. Se bare billedet herunder.



Er man i besiddelse af en Yarn Yoshi-amiibo, så kan man altså gemme et af disse mønstre på figuren, og det kan man vel at mærke ikke på den almindelige Yoshi-amiibo – de kan dog alle aktivere brug af Double Yoshi. Som pakken viser, så kommer Yoshi’s Woolly World også til at understøtte andre amiibo-figurer, eksempelvis Mario, Luigi og Peach, som hver især vil åbne op for særlige Yoshi-designs baseret på den pågældende figur.

Yoshi’s Woolly World udkommer d. 26. juni, men hvad synes du om alt det her med Yoshi-mønstre? Er det en god måde at gøre spillet mere farverigt på, eller er det mest af alt ligegyldige tilføjelser?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

12-05-2015 14:39

OMG de designs er mega kawaii!!! Jeg skal så meget unlocke dem alle XD
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

12-05-2015 14:43

Pakken med amiibo er for resten tilbage hos FONA, så det er den der linkes til her under nyheden, og prisen er ret god, når man tænker på, at figuren i sig selv koster 200 kr. herhjemme Smiley
0
1ups givet

#3 - Erik Madsen

Level: 19 (Bullet Bill)

12-05-2015 15:06

Det ser bare mere og mere lækkert ud det spil! Det var også rigtig sjovt at spille en demo af. Det er nok den titel jeg ser mest frem til Smiley Mere end Splatoon. Bare at sidde på sofaen og chille rundt i en yarn verden med yoshi. Smiley
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

12-05-2015 15:08

Så kom der også en pressemeddelelse med yderligere info, så den er nu tilføjet til nyheden Smiley
0
1ups givet

#5 - Goomba

Level: 7 (Korok)

12-05-2015 21:50

#2 KJ85: Jeg kan ikke finde pakken hos Fona. Hverken via link eller ved afsøge hjemmesiden.
0
1ups givet

#6 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

12-05-2015 21:55

^Ok, så kunne noget tyde på, at FONAs system fjerner en vare fra siden i tilfælde af, at de når et antal ordrer svarende til dem de har fået lovning på, for den var der til 399,95 kr., da jeg oprettede nyheden..

Havde jeg haft pengene, så havde jeg i hvert fald selv bestilt et eksemplar, men det er der nok andre herinde der har kunne jeg forestille mig.

Jeg skifter linket over til standard-udgaven så..
1
1ups givet

#7 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

12-05-2015 21:56

Er nogen af banerne lidt for svære for dig, kan du desuden skifte til Mellow Mode og spille som en bevinget Yoshi, hvilket gør eventyret betydeligt lettere at gennemføre.

Tsk, tsk... er en bane for svær skal man jo bare prøve igen ind til man klarer den. Jeg bryder mig ikke synderligt om, at man bare kan slå mellow mode til og fra som man har lyst, men jeg kan selvfølgelig bare lade værre med at bruge det.

0
1ups givet

#8 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

12-05-2015 23:26

Samme problem som KJ. Ville gerne ha bestilt både den og splatoon-amiibo pakken, men har ikke haft penge at bruge af til det formål, så nu er chancen der ikke længere. Øv øv Smiley
0
1ups givet

#9 - AND

Level: 35 (Lakitu)

13-05-2015 00:46

Det er lige præcis udmeldinger som denne, som bekymrer mig. Sammenlign med Yoshi's Story fra Nintendo 64: her indeholdt spillet otte Yoshi'er - to skulle man gøre sig fortjent til, ved at finde dem i spillet. Med YWW har man i stedet valgt at tage content, som tidligere ville være puttet i spillet, og reservere det til dem som er villige for at betale for det i form af Amiibos.

En kedelig tendens, som måske nok er i detalje-størrelse her, men som måske på sigt kan ende med halve spil, hvor den fulde oplevelse koster kassen.
0
1ups givet

#10 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

13-05-2015 07:44

^Du kan da stadig samle outfitsne i spillet, sådan som jeg forstår det.
0
1ups givet

#11 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

13-05-2015 09:07

^Tror and hentyder til Double Yoshi. Det er det eneste der er låst bag amiibo foruden de der særlige designs baseret på Mario, Luigi, Peach osv..
0
1ups givet

#12 - AND

Level: 35 (Lakitu)

13-05-2015 10:03

You said it, KaJ - jeg henviser til det der bagside-cover, hvor de forskellige Amiibos unlocker forskellige Yoshi-designs. Nu skal man altid være varsom med glidebane-argumenter, men jeg vil i hvert fald håbe meget, at dette ikke er en trend som udvides fremover.
0
1ups givet

#13 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

13-05-2015 10:14

^Altså, det er jo allerede den trend de kører, og det bliver nok sådan de fortsætter også. Der er efterhånden flere eksempler på, at de bruges til at åbne skins - tag bare Mario Kart 8, Ace Combat: Assault Horizon Legacy+ og nu Yoshi's Woolly World.

Jeg har intet imod, at dem med amiibo kan få adgang til sådanne kosmetiske ændringer, og man skal vel også have et eller andet ud af at bruge penge på de figurer..

Der er flere eksempler fra spil, der kun findes i japan i øjeblikket, men det kan du se på billedet herunder:


0
1ups givet

#14 - Alaniata

Level: 15 (Geega)

13-05-2015 11:00

Det er døgnhedenmig da nuttet! Jeg brugte utroligt lang tid på at unlocke de "hemmelige" farver i Yoshi's Story, især den lilla...som viste sig at være fup -.-

Men nu skal de da holde op med at omtale Yoshi i flertal...der er kun en Yoshi!
0
1ups givet

#15 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

13-05-2015 12:01

Haha, Captain Toad - other mario collection amiibos giver 1Up. Sidst jeg tjekkede min captain toad file (igår aftes) havde jeg maxet mine 1Ups og jeg er bestemt ikke en der er god til at holde på 1Ups Smiley

Hold da op den Usopp Yoshi er da bare perfekt. Min yndlings One Piece Character med en af mine yndlings nintendo characters skin xD

Jeg var iøvrigt ikke lige klar over den der scratch bonus game funktion i Mario Party Smiley
0
1ups givet

#16 - AND

Level: 35 (Lakitu)

13-05-2015 12:05

KaJ skrev:
man skal vel også have et eller andet ud af at bruge penge på de figurer.

Man kunne også vende den om: hvis de funktioner var i spillene fra start (som de vel burde være), så var der ingen grund til at bruge penge på de figurer (wuhuu!).

0
1ups givet

#17 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

26-05-2015 13:15

Ny trailer viser flere kostumer!

0
1ups givet