Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Bayonetta og Corrin bliver de sidste figurer til Super Smash Bros. for Wii U / 3DS

Skrevet af JOEP - 16-12-2015 08:03

Gårsdagens Direct var den sidste, der var dedikeret til Super Smash Bros. for Wii U / 3DS, og man må sige, at Sakurai sluttede af med et brag. Han startede videoen med at præsentere Corrin, hovedpersonen fra det kommende Fire Emblem Fates. Corrin har den unikke evne, at han kan forvandle sig til en drage, så selvom han bærer rundt på et sværd (med motorsavsklinge!), så bruger han hovedsagelig drage-angreb.

Se introduktionsvideoen for Corrin her:



Corrin bliver gjort tilgængelig i februar 2016.

Den næste store afsløring blev, at Bayonetta vil være spilbar, også fra februar 2016! Hun rangerede som den mest ønskede figur på verdensplan i den afstemning, der blev afholdt i år ang. nye figurer, så der bør være en del, der er tilfredse med hendes optræden i Smash Bros.



Vi vidste godt, at Cloud fra Fire Emblem VII ville komme, men det var uvist hvornår. Sakurai kunne bekræfte, at Cloud ville være til at hente til spillet allerede nu. Cloud er dog den eneste af de nye figurer, der også får en ny bane i form af Midgar, en bane baseret på det oprindelige Final Fantasy VII. Her vil være en kugle, som en spiller kan tage, hvorefter der udløses et superangreb fra banen.

Alle figurerne står til en pris på 30 kr. pr. konsol, eller 47,50 kr. for begge konsoller. Du kan købe Cloud + Midgar-banen for 45 kr. pr. konsol eller 52,50 for begge.

Udover disse figurer blev flere kostumer til Mii Fighters også fremvist, de kommer i to omgange, til en pris på 6 kr. pr. konsol pr. kostume, eller 9 kr. for kostumerne til begge konsoller:





Som en lille bonus har Sakurai arrangeret tre gange concept art for de nye figurer:






Hvad synes du om inklusionen af de to nye figurer? Var det en overraskelse?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Alaniata

Level: 15 (Geega)

16-12-2015 08:33

Det bliver en interessant aldersrating der skal på Smash nu, hvis altså Bayonetta får lov at bruge al sin "mana" i et angreb, eller hvis hun rent faktisk får nogle af sine fetish-angreb med over O.o (Bayonetta 3 hype?)
0
1ups givet

#2 - Grauling

Level: 23 (Skree)

16-12-2015 08:49

Fuck hvor lækkert med Bayonetta Smiley
1
1ups givet

#3 - BamBamthePyro

Level: 17 (Deku Baba)

16-12-2015 09:01

My body isn't ready.
0
1ups givet

#4 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

16-12-2015 09:54

Bayonetta 100& ! Fantastisk!
1
1ups givet

#5 - AND

Level: 35 (Lakitu)

16-12-2015 10:05

Bayonetta passer da overhoved ikke ind i Nintendos univers.
0
1ups givet

#6 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

16-12-2015 17:16

AND skrev:
Bayonetta passer da overhoved ikke ind i Nintendos univers.



Men hun er en del af det, så det kan du ikke løbe fra. Du må gerne uddybe din mening. Jeg er dog meget uenig, især fordi Smash NETOP er det spil, hvor figurer kan komme fra alle IP's, uden at det har betydning. Der er ikke meget Nintendo over Sonic, Pac-Man og Mega Man, udover at de har optrådt på Nintendo konsoller, men så kvalificerer Bayonetta sig også.

Og når nu du snakker om univers...

Der er da i forvejen langt fra Mario og Donkey Kong til Zelda og Metroid, men det kan vel undskyldes på baggrund af, at alle de serier har været en del af Nintendo i så lang tid? Hvad så med eksempelvis Fire Emblem? Det er en relativ niche serie, og der er ikke meget "Nintendo" over det, udover det mærkat som indikerer udgiveren bag spillene..

Bayonetta er bogstavelig talt hovedpersonen i et ekslusivt Wii U hack 'n slash (som i øvrigt var formidabelt - en ting som ikke kan siges om andre optrædende karakterer og deres spil på Wii U - hvis de overhovedet har haft nogen spil ude på Wii U endnu... )

Hun er et oplagt valg, hvis du spørger mig.

2
1ups givet

#7 - AND

Level: 35 (Lakitu)

16-12-2015 18:23

O-train skrev:
Der er ikke meget Nintendo over Sonic, Pac-Man og Mega Man, udover at de har optrådt på Nintendo konsoller, men så kvalificerer Bayonetta sig også.


Både i design og stil (altså de enkelte spils verden, historie, osv.) ligner de jo langt mere Mario og Donkey Kong, end Bayonetta.

O-train skrev:
Der er da i forvejen langt fra Mario og Donkey Kong til Zelda og Metroid, men det kan vel undskyldes på baggrund af, at alle de serier har været en del af Nintendo i så lang tid?


Præcis, men du har selvfølgelig stadig en pointe i, at det er en anden stil; Star Fox ville være et andet oplagt eksempel.

O-train skrev:
Hvad så med eksempelvis Fire Emblem? Det er en relativ niche serie, og der er ikke meget "Nintendo" over det, udover det mærkat som indikerer udgiveren bag spillene..


Enig.

Der hvor Bayonetta måske adskiller sig endnu mere markant, er vel primært i det der småsjofle træk, i et par af de inkluderede skins og de der kommentarer, som hun fyrer af i introvideoen (jeg ved ikke om de er inkluderede i Smash?).
Det er vel en smagssag, men personligt synes jeg, at Bayonettas præsentation er plat.

0
1ups givet

#8 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

16-12-2015 18:31

^ Jeg forstår godt, hvorfor man ikke umiddelbart ville forbinde Bayonetta med Smash. Grunden til at jeg synes, at det er lidt fjollet at udelukke hende er, at vi har set optrædende karakterer i Smash, som overhovedet ikke relevans for spiluniverset har. Jeg føler, at Bayonettas kommercielle fiasko (lad os være ærlige) er et tab, når man nu kigger på kvaliteten af gameplay. Præsentation er enorm plat, men der er ikke mere perverst bs end i fx. Metal Gear Solid - jeg synes det er cool, at Nintendo åbner op for sådan en karakter, for om vi vil indrømme det eller ej, så er det altså den slags som hitter hos majoriteten. Desværre er Bayonetta 2 et klasseeksempel på et spil som er fængslet bag en platform få folk gider købe, og derfor er det samtidig ekstremt lækkert for én som mig, at se og føle, at der værnes om IP'en trods alt. Jeg stemte på Bayonetta til Smash Ballot afstemningen, og jeg går jo og er glad nu. Jeg kan ikke engang spille Smash lige nu, men når jeg kommer til det, ved jeg, hvem der skal være min main Smiley
0
1ups givet

#9 - Park_Triolo

Level: 14 (Inkling)

17-12-2015 18:31

Hold da op... har ellers ikke spillet Smash i lang tid, men når nu Bayonetta er med, skal jeg da lige i gang igen. Smiley
0
1ups givet

#10 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

17-12-2015 20:16

Har opdateret med de rigtige priser.
1
1ups givet