Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo viser historien fra The Legend of Zelda: Twilight Princess HD frem i ny trailer

Skrevet af JOEP - 29-01-2016 14:11

Der er nu kun lidt over en måned til, at Legend of Zelda: Twilight Princess HD udkommer, og informationerne om spillet siver stille og roligt frem. Der er blandt andet lavet lidt om i nogle quests, og så er der kommet amiibo-support i spillet. Nu har Nintendo så valgt at fokusere lidt på nye spillere, der ikke rigtigt skulle vide, hvad spillet handler om.

Du kan således se en trailer for spillets historie herunder.



Spillet udkommer 4. marts. Hvad siger du til det? Skal du have genudgivelsen, eller har du allerede originalen?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Retrolasse

Level: 14 (Inkling)

29-01-2016 16:14

Jeg skal have det og har lige solgt min udgave til GC for at finansiere den nye udgave. Jeg ønsker altid at spille den bedst mulige version af mine spil, men springer over det Amiibo pjat til spillet.
0
1ups givet

#2 - TheSonicolas

Level: 23 (Skree)

29-01-2016 21:44

Jeg synes godt, at de kunne opdatere figurerne. På grund af gamecubens og wii'ens ringe opløsning, så kan man ikke se alle hullerne ved figurerne. Hvis de udgiver det i højere opløsning, så må figurernes "character models" også opdateres.
0
1ups givet

#3 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

29-01-2016 23:34

^ Selvom at jeg ville give dig ret, så ville en opdatering af figur modellerne være latterlig dyrt og tage frygtelig lang tid.

Problemet er, at hvis du opdaterer én figur, så er du nødt til at opdatere dem alle. Det er ikke nok at gøre Link lidt skarpere og give ulve-formen noget fur-shading, for så vil Midna, Zelda, Zant, og alle de andre se frygtelig outdated ud. Okay, så opdaterer vi også dem, men hvad så med scener hvor de figurere bevæger sig rundt i Hyrule med NPC'er? Okay, så opdaterer vi også dem. Men hvad så når Link slås med fjender? Okay, så opdaterer vi også dem, og så bliver det hurtigt dyrt og tidskrævende. Og den kan sådan set strække sig endnu længere, for hvad nu hvis en current-gen Goron, kaster med sten der er 2 generationer gamle?

Den sørgelige sandhed med Twilight Princess HD, er at det er et filler spil. Der er ikke voldsomt meget tid og energi lagt i det, fordi at det er en del af Nintendo's overgangsfase til den næste generation. Ligesom med Animal Crossing: Amiibo Festival og Mario Tennis Ultra Smash, så prøver Nintendo bare at fylde skemaet ud, så de kan sige, at de har fyldt skemaet ud. Men det er skræmmende tydeligt, at de fleste af pengene og det meste af talentet, for længst har bevæget sig videre til NX konsollen.
0
1ups givet

#4 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

30-01-2016 11:05

Twilight Princess er mit yndlings Zelda, men min hype er væk nu. Jeg håbede de ville lave et remaster af spillet der ville se flot ud, men det er jo bare en HD-version. ^^
0
1ups givet

#5 - AND

Level: 35 (Lakitu)

30-01-2016 11:12

@Reutzer - vi forventer vel stadig at Zelda U er et Wii U-spil, så mon ikke en del af kræfterne ligger der? Desuden kan retro jo stadig nå at annoncere noget, også. Det er i hvert fald værd at håbe på.
0
1ups givet

#6 - TheSonicolas

Level: 23 (Skree)

30-01-2016 14:11

@Reutzer: Jeg synes, at TP fortjæner det. Desuden synes jeg også bare, at de bare udgiver et spil for at udgive et spil, hvis de ikke gør mere ud af det.
0
1ups givet

#7 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

30-01-2016 15:24

Jeg har aldrig spillet twilight princess før, så for mig bliver det et helt nyt eventyr Smiley
0
1ups givet

#8 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

30-01-2016 15:56

Glæd dig. Jeg skal helt klart have spillet, selvom jeg allerede har kørt det igennem rigtig mange gange.
0
1ups givet

#9 - The ultimate beast

Level: 20 (Moblin)

30-01-2016 16:34

Jeg vil også gerne have det, næsten bare for at have en undskyldning for at spille det igen, på trods af jeg har gennemført det tre gange før. Smiley
Men det er ikke sikkert, at jeg køber det på udgivelsesdatoen. Det må pengepungen lige se på til den tid.
0
1ups givet

#10 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

31-01-2016 00:30

Regner med at ønske mig det i fødselsdagsgave, har fødselsdag et par uger efter. Har nemlig også leget med tanken om at spille det igen, så det passer jo fint.
0
1ups givet

#11 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

31-01-2016 03:38

@AND - Jeg snakker mere Nintendo generelt. Selvfølgelig har Wii U ejere stadig noget at se frem til, som Star Fox Zero, Pokkén, det rygtede Paper Mario, og Zelda U. Og Fire Emblem X Shin Megami Tensei, når Træhuset engang får det oversat.

Jeg vil aldrig udelukke et sidste-sekunds spil fra en anderkendt udvikler, da det er sket før. Men jeg er pænt sikker på, at Retro har valgt ikke at spilde mere tid på en "død" konsol.

@TheSonicolas - Jeg prøver ikke at retfærdiggøre Nintendo's håndtering af det her spil, men at forklare den. Jeg ville elske et top-to-buttom remake, men som vi alle kan se, er det ikke tilfældet. Personligt er grafikken heller ikke mit største selling-point. Jeg glæder mig bare til at se, hvor- og hvordan de strømliner gameplayet. Nogle små men intelligente ændringer gjorde Wind Waker og Ocarina langt mere underholdende at spille, og håber på noget lignende for TP.
1
1ups givet