Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Pokémon GO

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo deler ny information om Miitomo

Skrevet af KJ85 - 03-02-2016 13:34

Efter investormødet i oktober kom det frem, at Nintendos indtræden på app-markedet til mobiler og tablets vil ske gennem en social applikation, Miitomo, hvori man vil være repræsenteret som sin personlige Mii. Spillet, om I vil, lanceres samtidig med My Nintendo i 16 lande, men her er Danmark ikke iblandt. Det skal dog ikke hindre os i, at fortælle lidt mere fra nattens investormøde.

Miitomo beskrives af Nintendo som en underholdningsapplikation, der forvandler kommunikation blandt venner til en form for leg, og de håber at mange efter udgivelsen vil undre sig over, at sådan en applikation ikke har eksisteret tidligere.

De fleste har helt sikkert haft fornøjelsen af, at en ven opfordrer dig til at snakke om emner, som normalt ikke tages op i daglige samtaler. I Miitomo optræder du som din Mii-look-alike eller dit alternative jeg, om du vil, og her fremhæves netop denne form for social interaktion. Til forskel fra andre kommunikationsapplikationer, hvor du proaktivt skal sende beskeder, så sørger din Mii i Miitomo for, at der automatisk kommer gang i unikke samtaler med venner om tilfældige, sjove og muntre emner.



Der er allerede skabt mere end 200 millioner Mii-karakterer globalt, og de sættes pris på af mange forskellige folk, da de er unikke figurer på en meget Nintendo-agtig facon.

I Miitomo vil der også være en funktion kaldet Miifoto, og gennem den bliver det muligt at skabe og dele forskellige billeder med Mii-figurer. Billederne kan gemmes lokalt på din spartphone/tablet, men de kan også deles gennem forskellige sociale netværk, så de kan bruges uden for spilsammenhæng. Man ser allerede i dag mange bruge deres Mii til at repræsentere sig på forskellige sider, så Nintendo håber, at dette tiltag også vil blive taget godt imod.



Man kan fra d. 17. februar forud-registrere sig i de lande, hvor applikationen i første omgang udgives, men her er Danmark altså ikke iblandt. Forud-registreringen kræver, at man først har oprettet sig en Nintendo Account, og for at registrere sig vil man modtage Platinum Points på sin My Nintendo-konto. Uden for Japan forventes Miitomo lanceret på iOS- og Android-enheder inden udgangen af marts.

Miitomo bliver som bekendt blot den første applikation fra Nintendo, og der er store planer om at udvide tilgængeligheden af Nintendo IPs. Dette skal først og fremmest ske gennem antallet af My Nintendo-medlemmer, og her er Miitomo et vigtigt skridt på vejen. Det er hverken nødvendigt at oprette en Nintendo Account eller et My Nintendo-medlemskab for at benytte applikationen, men man vil opfordre til det, og ved udgivelsen af fremtidige applikationer vil der være fordele ved at blive medlem af disse services.



Første mål bliver at få 100 millioner My Nintendo-medlemmer, og det vil man satse på at opnå så hurtigt som muligt.

Synes du planerne omkring Miitomo lyder spændende? Er du skuffet over, at det ikke kommer til Danmark fra start, eller rør det dig ikke?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Pchan

Level: 10 (Bomchu)

03-02-2016 21:30

Det er spændende at se, hvordan Miitomo bliver modtaget. Det gør mig ikke så meget, at det ikke er i Danmark fra start, men hvis det viser sig at holde, håber jeg da, at vi ikke skal vente for længe!
0
1ups givet

#2 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

04-02-2016 02:57

Så det er ligesom Facebook eller Twitter, men du svarer ikke selv, fordi din Mii gør det for dig? Ligeledes kan man starte samtaler med sine venner, men de svarer ikke direkte?

Why?
1
1ups givet

#3 - kartoffelporresuppe

Level: 11 (Octorok)

08-02-2016 21:57

Jeg kommer til at hente det, men ikke til at bruge det.
0
1ups givet

#4 - kartoffelporresuppe

Level: 11 (Octorok)

08-02-2016 21:57

Jeg kommer til at hente det, men ikke til at bruge det.
0
1ups givet

#5 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

17-03-2016 14:26

Ved ikke lige, hvor jeg ellers skal smide den. Men launch trailer for Miitomo!


0
1ups givet

#6 - Park_Triolo

Level: 14 (Inkling)

18-03-2016 03:32

3nd og 4nd apps???? Smiley
1
1ups givet

#7 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

29-03-2016 14:14




Udkommer på torsdag i de lande, hvor Nintendo Account virker. Ikke Danmark i første omgang, men mon ikke Android-mobiler kan tweakes til at virke med app'en.
0
1ups givet