Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo løfter slørret for nye funktioner i The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

Skrevet af KJ85 - 04-02-2016 14:46

I sidste uge udsendte Nintendo historie-traileren for den kommende HD-udgave af The Legend of Zelda: Twilight Princess, og ugen inden da afslørede de amiibo-funktionerne. Denne uge bringer også nyt om spillet, og i en pressemeddelelse fortælles der således om nogle af de ændringer, der er kommet til siden den oprindelige udgivelse på Wii og GameCube.

Bergsala skriver følgende:

4. februar 2016 – Nye som gamle Zelda-fans kan se frem til adskillige opdateringer og forbedringer, når The Legend of Zelda: Twilight Princess HD lanceres til Wii U den 4. marts. Klassiske scener som Link og Epona på vej over Eldin Bridge samt Wolf Link, som hyler mod månen, har fået et fantastisk flot, nyt udtryk i high definition, mens andre tillæg påvirker spillets funktioner, inklusive nyt gameplay og Hero Mode.

Med Wii U GamePad er det nu nemt at holde styr på sine genstande, finde kortet frem samt hurtigt forvandle sig til Wolf Link via den trykfølsomme skærm uden at sætte spillet på pause. Wii U GamePad anvendes også til adgang til Miiverse, ligesom du kan spille off-TV og bare spille via GamePad-skærmen. Indlæg i Miiverse kan dekoreres med mange nye Twilight Princess-stempler, gemt rundt omkring i Hyrule.

Den nye genstand, Ghost Lantern, hjælper Link med at finde Poe Souls. Når Link holder Ghost Lantern, vil den lyse, når den registrerer en Poe i området. Antallet af Tears of Light, som Link skal indsamle forskellige steder i eventyret, er blevet reduceret fra seksten til tolv, så denne opgave er blevet lidt lettere. Endvidere, hvis Link finder Rupees i en skattekiste, mens hans pung er fuld, vil de ikke længere blive returneret til samme kiste. Desuden kan Links pung nu indeholde flere Rupees, så sandsynligheden for at måtte efterlade Rupees er mindsket.

Det er nu muligt at spille i Hero Mode fra start, hvilket er en yderst udfordrende måde at spille på eventyret på. I Hero Mode tager Link imod dobbelt så meget skade som normalt og der findes ingen hjerter omkring til at fylde på Links energi. I de sidste udfordringer vil spilverdenen desuden være spejlvendt. Og for dem, der leder efter den ultimative udfordring, vil brug af Ganondorf amiibo i Hero Mode give Link fire gange skade af normal dosis!

Resten af opdateringerne med videre i The Legend of Zelda: Twilight Princess HD venter bare på at blive opdaget af skarpt iagttagende fans, når eventyret udkommer den 4. marts. The Legend of Zelda: Twilight Princess HD udkommer både som Limited Edition inklusive Wolf Link amiibo og soundtrack-cd samt som solus-udgave. Wolf Link amiibo vil desuden kunne købes separat fra releasen.


Der er også udsendt nedenstående trailer, som fremhiver ændringerne med billeder.



Hvordan lyder disse ændringer i dine ører? Er der noget du ser mere frem til end andet?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

04-02-2016 15:00

Den danske pressemeddelelser er ikke helt så god, synes jeg.

Nogle af de ting, jeg ikke læste mig frem til her er:

- GamePad tilføjer gyro-kontrol til visse våben
- Du kan frit bevæge kameraet på højre stick
- Hero Mode er spejlvendt som Wii-versionen
- Ghost Torch - hjælper dig til at finde Poes; selv om dagen

Om Wolf Link amiibo skrives der desuden:
- put in a record number of your adventure on the figure
- scan on the title screen and skip save data selection and instantly start the game
- some sort of checkpoint system that lets you jump to different parts of the game

Kærkomne ændringer, glæder mig til ikke at opdage dem, fordi det er for længe siden, jeg sidst har spillet det originale. Smiley
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

04-02-2016 15:43

^Det med den spejlvendte verden står der nu, selvom det måske ikke er den bedste oversættelse, og der står ikke mere i den engelske pressemeddelelse. De yderligere informationer må stamme fra previews, for dem er der også blevet løftet for publicering af i dag.

Har tilføjet trailer til nyheden Smiley
0
1ups givet

#3 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

04-02-2016 15:56

Nøjagtig, det er en dårlig oversættelse: "I de sidste udfordringer vil spilverdenen desuden være spejlvendt." Fatter ikke en meter af den linie. Smiley

Kan dog godt være, de kommer fra previews, men synes trods alt det er gode informationer, der uddyber lidt mere, hvad de mener i pressemeddelelsen.
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

04-02-2016 16:03

Hvis du har en kilde, så ser jeg om det er noget, der bør tilføjes. Synes at det meste er ret tydeligt i traileren Smiley

Det om Wolf Link amiibo lyder dog som det info man fejlagtigt gættede sig til inden Famitsu-bladet kom på gaden.

Edit: Har fundet følgende to udsnit i NintendoLifes preview:

"Just like its predecessors, too, aiming with the bow can be done with the stick, gyroscope or a mix of both for extra precision; aiming can be either first- or third-person, depending on your fancy. You can also use the Wii U Pro Controller if you want a slightly more traditional approach, with menu based inventory management and no optional gyrocope controls. The Wii Remote and Nunchuk controls of the Wii version are not included, which isn't a loss as such but is worth bearing in mind."

"As for amiibo, meanwhile, our approach with the preview has been simple - we've largely ignored them. For starters we do not have a Wolf Link figure yet, so couldn't test out the new challenge area, though a neat extra the game told us of is that you can also assign save data to the figure, then use it to quickload your profile."


0
1ups givet

#5 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

04-02-2016 16:34

Så kom de lige med tingen jeg ikke viste, jeg godt ville have xD Ghost Lantern. Yes mand. Størstedelen af mine 100% attempts på det spil er gået i vasken præcis fordi jeg ikke kunne finde den sidste Poe. Formentlig bliver det lidt nemmere med den lanterne Smiley

Og fedt med den spejlvendte verden i hero mode. Det havde jeg nu næsten gættet, men der er jo intet, der er sikkert. Formskiftet fra hylian til ulv har nu aldrig føltes som noget særlig tidskrævende i mine øjne, men fedt at de forkorter det Smiley
0
1ups givet

#6 - Pchan

Level: 10 (Bomchu)

04-02-2016 16:56

Wii U GamePad anvendes også til adgang til Miiverse


Jeg kunne ikke se det i traileren, men er der nogen der ved, hvad det konkret betyder?
Er det blot en genvej til at trykke Home->Miiverse, eller er det mere noget i retning af Tingle Bottle i Wind Waker HD?

0
1ups givet

#7 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

04-02-2016 17:44

Umiddelbart vil jeg tro at det er ligesom Tingle bottle. Der er jo intet særligt i at der er miiverse understøttelse i et wii U spil.
0
1ups givet

#8 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

04-02-2016 18:54

Jeg fandt dette omkring Miiverse

Miiverse stamps
- 50 in total
- consist of Hyrule alphabets and the emotional faces of Link and others
- post directly to Miiverse from in-game


0
1ups givet

#9 - Pchan

Level: 10 (Bomchu)

04-02-2016 21:48

^Jeg håber man også kan se Miiverse inde fra spillet ligesom i Splatoon og Wind Waker HD. Tingle Bottles gjorde det sjovere at spille Wind Waker HD, selv om jeg allerede har spillet det oprindelige spil, og Miiverse giver Splatoon et socialt aspekt, der passer genialt godt ind i universet.
0
1ups givet