Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Detaljer om Hyrule Warriors: Legends udsendt

Skrevet af KJ85 - 11-02-2016 16:24

Bergsala har her til eftermiddag udsendt en pressemeddelelse for at gøre opmærksom på lanceringen af Hyrule Warriors: Legends til Nintendo 3DS d. 24. marts, og normalt ville vi blot ignorere den, da vi har bragt nyheden om det tidligere. Det slår mig dog, at vi stort set ingen nyheder har skrevet om spillet, og det viser sig, at pressemeddelelsen faktisk bringer nogle fine detaljer om spillet på bordet, og derfor bringer vi den alligevel.

Årsagen til, at vi stort set ingen nyheder har skrevet om spillet, er naturligvis, at Nintendo ikke som med Wii U-versionen har valgt at lokalisere Koei Tecmos japanske trailere for de nye karakterer løbende. Man kan naturligvis kun undre sig over den beslutning, men ikke desto mindre samles der op på informationerne om spillet herunder.

11. februar 2016 – Når Hyrule Warriors: Legends udkommer den 24. marts til Nintendo 3DS, kan vi se frem til et mere indholdsrigt spil end forgængeren. Har du allerede Hyrule Warriors til Wii U, kan du også se frem til en herlig bonus.

I Hyrule Warriors: Legends vil du møde mange fjender fra The Legend of Zelda-serien. Spil så strategisk, som det er dig muligt og skift figur i spillet. Har du spillet Hyrule Warriors til Wii U, ved du allerede, hvor svedigt det kan blive, når hundredvis af fjender kommer løbende imod dig.

I forhold til Wii U-versionen indeholder Hyrule Warriors: Legends yderligere to nye historier, både en fire kapitler lang story baseret på The Legend of Zelda: The Wind Waker og en fem kapitler lang story, der handler om seriens helt nye figur, Linkle. Ud over Linkle møder vi også Toon Link, Tetra og King Daphnes fra The Wind Waker samt Skull Kid fra The Legend of Zelda: Majora’s Mask. En herlig bonus for alle, som har Wii U-spillet Hyrule Warriors, er, at der medfølger en download-kode, hvis du køber Hyrule Warriors: Legends. Med koden kan du downloade de nye figurer til Wii U-versionen af spillet, der da vil være tilgængelige i Adventure Mode og Free Mode. Koden indeholder desuden en bonus til at låse op for et nyt våben til Ganondorf.

En anden nyhed er My Fairy Mode, som indebærer, at du nu kan finde Fairies, når du spiller Adventure Mode. Disse Fairies kan du få glæde af i kampe under alle spilfunktioner, og du kan made og give dem nye klæder for at forbedre deres magi og deres tillid til dig. Via Local Play kan du endda leje dem ud til dine venner i op til 24 timer.

Uanset hvilket Nintendo 3DS-system, du bruger, da er Hyrule Warriors: Legends en indholdsrig oplevelse. Dog vil du opleve visse fordele, hvis du har en New Nintendo 3DS eller New Nintendo 3DS XL. Fx kan du bruge C-pinden til at kontrollere spillets kamera. Du kan også let gøre brug af amiibo fra The Legend of Zelda-serien. Wolf Link amiibo vil fx give Midna eller Twili Midna stærkere våben. Har du ikke et New Nintendo 3DS-system, kan du anskaffe dig tilbehøret NFC Reader/Writer til at indlæse amiibo på dit Nintendo 3DS-system og på den måde få glæde af dine amiibo-figurer i spillet.

Hyrule Warriors: Legends lanceres også som Limited Edition. Denne udgave indeholder ud over spillet et ur, der er udformet som Linkles kompas. Desuden lanceres også en flot New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition den 24. marts, hvortil Hyrule Warriors: Legends dog skal købes separat.


Var der info i denne pressemeddelelse, som var gået din næse forbi, eller vidste du det hele i forvejen? Regner du med at købe spillet til 3DS, eller håber du i stedet på, at de nye historier finder vej til Wii U-udgaven senere?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

11-02-2016 17:56

Jeg køber spillet. Jeg spiller stadig hyrde Warriors i ny og næ til wii U, men det er godt nok sjældent at det ryger på tv-skærmen, så på den måde gør det mig faktisk ikke noget, at jeg kan tage det med míg på 3ds.
0
1ups givet

#2 - Angus101

Level: 13 (Baby Dodongo)

11-02-2016 18:47

Skal helt sikkert have dette til 3ds!
0
1ups givet