N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Fremtiden for Disney Infinity 3.0 afsløret

Skrevet af KJ85 - 01-03-2016 21:04

Her til aften, dansk tid, var Disney Interactive på banen med den første præsentation i et nyt initiativ, som de kalder Disney Infinity Next. Der er kort fortalt tale om det vi kan sammenligne med Nintendo Direct-præsentationer, og herigennem vil de afsløre fremtiden for Disney Infinity med flere af sin slags i løbet af året.

Du kan se den første af slagsen herunder i sin fulde længde eller alternativt vælge at læse om dagens afsløringer længere nede på siden.



2016 har allerede bragt os nye figurer i form af Judy Hopps og Nick Wilde fra Zootropolis samt Power Discs i samme tema, og her i marts udvides der altså nok engang med udgivelsen af Marvel Battlegrounds Play Set og flere Marvel-figurer, som beskrevet i den tidligere nyhed. Det stopper dog slet ikke der, for der er mere på vej i et år, hvor Disney Interactive i stedet for at udgive endnu en ny version af den interaktive legeplads forlænger levetiden på den nuværende ved at udgive en masse nyt indhold løbende.

En af de nye tilføjelser bliver Baloo fra Junglebogen, som i år lander i en ny filmudgave i biograferne, og i den anledning er man gået tilbage til den klassiske tegnefilm og har skabt en figur baseret derpå. Ud over denne figur, så kan man se frem til, at Black Suit Spider-Man, der oprindeligt kun kunne fås i startpakken til PS Vita-versionen af Disney Infinity 2.0, udgives på ny i en ganske normal figurpakke, hvilket gør den noget lettere at få fat på. Vigtigst af alt, så kunne de dog annoncere, at der i løbet af året udgives yderligere fire Play Set til spillet – et baseret på hver af spillets fire hjørnesten; Disney, Pixar, Marvel og Star Wars.

Den opmærksomme fan opfangede måske også, at der i næste afsnit vil blive kigget nærmere på nogle af deres favorit-fisk og taget et smugkig gennem spejlet, så det tyder stærkt på, at der kommer indhold i forbindelse med Pixar-filmen, Find Dory, der er efterfølgeren til Find Nemo, og ligeledes Disneys filmudgave af Lewiss Carrolls berømte børnebog, Through the Looking Glass, and What Alice Found There, som kommer til at gå i Danmark under navnet, Alice i Eventyrland: Bag Spejlet.

Ser du frem til at høre endnu mere om fremtiden for Disney Infinity 3.0 senere på året, eller er du ganske tilfreds med aftenens afsløringer for nu?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

02-03-2016 20:10

Hvis Disney fortsæter med at sende os alt til det her spil, så kan man vist snakke om det ultimative anmeldereksemplar hva'?
1
1ups givet

#2 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

02-03-2016 22:13

Ja, må man da vist sige. Det er helt vildt overvældende alt det gøgl de har sendt som anmeldereksemplar til dig Smiley
0
1ups givet

#3 - Park_Triolo

Level: 14 (Inkling)

03-03-2016 01:21

Hvis man havde uendelige midler... suk Smiley
0
1ups givet