Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nye detaljer om Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games til Wii U offentliggjort

Skrevet af KJ85 - 04-05-2016 16:36

Med 3DS-versionen af Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games udsendt i sidste måned, så er Nintendo nu klar til at rette fokus mod Wii U-versionen af spillet. Således har de i dag udsendt en pressemeddelelse omkring spillet, der vil kunne købes på en af de helt store udgivelsesdage for konsollen – nemlig d. 24. juni – og herunder kan I læse den danske version fra Bergsala.

4. maj 2016 – Tid til at dyste om OL-medaljer! Konkurrér i over 17 sportsgrene i Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games, der udkommer til Wii U den 24. juni. Over 30 spilbare figurer fra Marios og Sonics spilserier er repræsenterede. Du kan også vælge at spille som din Mii-figur samt at indsamle mønter og ringe for at låse op for nye dragter til Mario, Sonic og deres venner.

En nyhed er spilfunktionen Duel Event. Rugby, fodbold og beachvolley er de tre sportsgrene med sit eget Duel Event. Og der er drøn på Duel Event, med velkendte genstande som Bullet Bills og Chaos Emeralds kan du regne med at opleve nogle kaotiske multiplayerkampe! I Duel Events anskaffer du dig Duel Points ved at være effektiv på banen. Spiller du fx Rugby, gælder det om at tackle så meget som muligt og føre bolden over mållinjen.

Konkurrér også i boksning, bueskydning og 100 meter løb, hvor du bruger Wii U GamePad til soloplayer eller Wii Remote i multiplayer. Desuden bliver det også muligt at stille op i rytmisk sportsgymnastik i dette spil.

En anden ny spilfunktion er Heroes Showdown, som kan låses op gennem enten at vinde guld individuelt eller som en del af et team i mindst 17 sportsgrene, eller vinde bronze mere end syv gange i turneringer. I Heroes Showdown mode går du med i Team Mario eller Team Sonic og kæmper så mod det andet team. Sportsgrenene udvælges tilfældigt, så det gælder om at være allround her.

Ved at bruge amiibo i dette spil kan du låse op for flere turneringer. Du skal dog have spillet 25 normale turneringer for at kunne låse op for amiibo-relaterede turneringer. Med Sonic amiibo låser du op for The Sonic League, hvor din Mii konkurrerer mod figurer fra Sonics univers – og Mario amiibo giver således adgang til The Mario League. Vinder du i disse særlige turneringer, kan du låse op for hhv. en Sonic- eller Mario-dragt. Du kan også bruge andre amiibo-figurer og så får du enten mønter eller ringe, som du kan bruge med chancen for at låse op for flere dragter.

Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games lanceres til Wii U den 24. juni.


Sammen med den engelske version af pressemeddelelsen udsendte Nintendo i øvrigt hele 64 nye billeder fra spillet, og dem kan I finde via dette link.




Ser du frem til Wii U-versionen af dette års olympiade-spil med Mario, Sonic og alle deres venner?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

04-05-2016 17:29

Har lige tilføjet en video, som Nintendo har smidt ud på Twitter her for lidt siden Smiley
0
1ups givet

#2 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

06-05-2016 09:17

Det er simpelthen SÅ underlig en video med Bowser, der laver gymnastik! Love it! Smiley
0
1ups givet