Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Gamescom bringer nyt om Skylanders Imaginators

Skrevet af KJ85 - 17-08-2016 15:24

Den store spilmesse Gamescom hos vore naboer i syd har officielt åbnet dørene for pressen i dag, og inden der åbnes for det almindelige publikum i morgen, så bliver der selvfølgelig delt lidt nyheder. Activision, der havde fravalgt E3 i år, er massivt til stede, og de har masser ting at fortælle om dette års Skylanders-udgivelse, hvor man selv kan skabe sin egen personlige Skylander.

I Skylanders Imaginators bliver det muligt at spille som flere forskellige superskurke, for udover Kaos bliver Crash Bandicoots ærkerival, Dr. Neo Cortex også spilbar – begge som en af de nye Sesnsei-figurer, der også tæller andre skurke fra serien (bl.a. Dr. Krankcase og Hood Sickle).

Med Kaos som spilbar karakter, så tænker I måske på, hvem der vil være skurken denne gang, og det er ikke mindre end Kaos! Ja, der er to Kaos-figurer denne gang, for den Kaos man som spiller kan tage kontrollen over, det er faktisk en klon skabt af den virkelige Kaos til at tage magten i Skylands, men klonen vil også selv herske og har vendt sig mod sin skaber. Dette fokuseres der på i den nye trailer, der kan ses på henholdsvis dansk og engelsk herunder.





Forudbestiller man en Skylanders Imaginators-startpakke hos BR eller Toys’R’Us, så følger Kaos med gratis oven i købet – i hvert fald så længe lager haves.

Hvad angår Dr. Neo Cortex, så vil han som udgangspunkt ligesom Crash Bandicoot kun følge med i startpakkerne til PlayStation-konsoller, men man kan såmænd også komme til at spille som disse figurer på Wii U. Der udgives nemlig en Thumpin’ Wumpa Islands Adventure-pakke, som vil give adgang til en særlig bane inspireret af Crash Bandicoot, og i denne pakke finder man også de to figurer.


Slutteligt, så afsløres det, at man som Portalmester i dette spil vil kunne indsamle Imaginite Mystery Chests, som gemmer på nye skabelses-ting som udstyr, våben og figurdele.

Skyanders Imaginators udgives i Danmark d. 14. oktober. Hvad siger du til denne omgang nyheder, og regner du med at samle dette års toys-to-life-udgivelse fra Activision og Toys for Bob op til din konsol?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Alpha sapphire

Level: 15 (Geega)

19-08-2016 13:01

wow docter n og crash giver mig lyst til at købe spillet
1
1ups givet

#2 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

24-08-2016 15:42

Skal så meget havde det her spil, et Skylanders spil med Crash så bliver det snart ikke bedre Smiley
0
1ups givet

#3 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

25-08-2016 13:26

Ja jeg kommer som sædvanligt heller ikke uden om en ny skylanders udgivelse xD selvom jeg har droslet gevaldigt ned på mit "get them all" gen Smiley håber bare ikke det nye ligner super chargers alt for meget Smiley
0
1ups givet