20
oct
2016

Må vi præsentere: Nintendo Switch

Skrevet af JOEP

I nat dansk tid blev det annonceret, at Nintendo langt om længe ville præsentere offentligheden for deres næste konsol med kodenavnet NX, og nu er tiden kommet!

VIdeoen starter ud med video om Zelda: Breath of the WIld og zoomer så til konsollen.Hybrid-teorien holdt stik, vi har en normal controller uden skærm, der kan dockes til fjernsynet og tages ud bagefter og dermed blive til en håndholdt maskine, der kan tages med overalt. Der er aftagelige controllere, så du kan spille på den som eneste skærm, og der medfølger også en almindelig controller.Vi ser herefter en montage af forskellige spil, herunder et nyt 3D Mario og nogle sportsspil samt Splatoon - om det er en ny udgave, eller at Switch blot er kompatibel med Wii U-spil vides ikke. Derudover ser vi også Skyrim Remastered og et Mario Kart-spil - der skal nok blive analyseret på disse klip med tiden, så vi kan se, om det er nye udgaver eller ej.Efterfølgende har Nintendo frigivet følgende billede, der viser hvilke tredjeparter, de har fået med om bord, og det må siges at være et imponerende line-up, hvis de alle leverer spil til konsollen:Det var alt, der blev vist i videoen. Hvad synes du om det?

Level 50
1909000 XP
#78:  ThePatrickBay - 21. Oct 2017 18:14
redigeret af ThePatrickBay d. 21. Oct 2017 18:17

Haha, fanboy hjerte er måske så meget sagt. Ja, jeg er glad for Nintendo, men jeg ejer også en PS4 og XONE, da de tilbyder nogle andre ting end Nintendo. Madskimo, du nævnte ikke CoD/BF, men nu var det heller ikke dig, jeg skrev det svar til, så der har du komplet taget fejl af intentionen - og måske endda udstiller din egen snævertsynethed? Det er helt OK, at du ikke er overtalt til at købe en Switch endnu, men det er bestemt ikke fordi, der mangler spil af høj kvalitet, som konsolejerne elsker.

chessr skrev:
75#
Hvad skal det sige?


Tror det skal betyde, at du ofte sætter tingene "på en spids" - at du tit overdriver for at fremme forståelsen. Tror ikke, der er noget ondt ment med det Smiley

citer indlæg

Level 50
1348000 XP
#79:  chessr - 21. Oct 2017 18:17
redigeret af chessr d. 21. Oct 2017 18:18

Jeg har også en PC og en PS4 Smiley
Quake champions er ikke på switch
Det samme med final fantasy xiv

Gran turismo er heller ikke på switch og det samme med NHL Smiley
Men derfor vil jeg da gerne indrømme at Nintendos serier tiltaler mig mere men jeg er ikke snæversynet eller har et blødende fanboy hjerte

#78 det kan man da håbe det ikke er Smiley

citer indlæg

Level 50
1909000 XP
#80:  ThePatrickBay - 21. Oct 2017 18:20

chessr skrev:
Nogle af de bedste spil jeg har spillet i år er slet ikke på switch.


De senere år har jeg skåret gevaldigt ned på, hvor meget jeg gamer, men højt på 2017-listen står et spil som Playerunknown's Battlegrounds (wåååt, en PC-titel, der både er 3rd og 1st person!?!?!? WHAT A NINTENDO FANBOY!)

citer indlæg

Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?