13
apr
2017

Kirbys 25-års jubilæum fejres med 3DS-udgivelser – hent den første gratis nu

Skrevet af KJ85

Den lille og lyserøde fyr, Kirby, fra HAL Laboratory kan i år fejre sin 25-års fødselsdag, og det lader Nintendo ikke gå ubemærket hen. Til at fejre ham udgiver de således i år hele tre spil med den altslugende helt, og udgivelsesplanerne for dem blev selvfølgelig offentliggjort i nattens Nintendo Direct.

Første spil på dagsordenen var Team Kirby Clash Deluxe, der er en udvidet version af et af minispillene fra Kirby: Planet Robobot. Et eller andet sted har det blot været et spørgsmål om tid, før vi fik denne annoncering, for det var helt klart en rigtig underholdende del af spillet fra sidste år, men på overraskende vis, så kan spillet hentes gratis allerede nu. I spillet kan man dog bruge penge til at købe sig ekstra ting, så der er altså tale om et spil i kategorien ”free-to-start”, og du kan se en trailer for det herunder.


Kirby’s Blowout Blast var næste spil på dagsordenen, og her er der tale om en noget mere tilpasset udgave af Kirby 3D Rumble, som var det andet minispil i Planet Robobot. Det er formentlig det, der gør, at det ikke også bare beholder det oprindelige navn med et Deluxe i enden, men det grundlæggende koncept er altså det samme. Spillet udgives på 3DS eShop til sommer, og du kan høre lidt om det og de andre Kirby-spil i videoen herunder fra nattens præsentation.


Det tredje og sidste Kirby-spil, der udsendes i forbindelse med jubilæet fik vi ikke megen info om. Der er tale om et action-multiplayer-spil til 3DS, men det er til gengæld et lidt større et af slagsen. Dette spil udgives i hvert fald også fysisk i butikkerne, og planen er at udgive spillet til vinter.

Hvad synes du om Nintendos planer for Kirbys 25-års fødselsdag? Har du været inde og hente Team Kirby Clash Deluxe, eller er det ikke noget for dig?

Diskuter
4
Gå Tilbage
Level 50
1965500 XP
#1:  ThePatrickBay - 13. Apr 2017 22:50

Jeg har spillet Kirby, siden jeg fik Kirby's Dream Land på Game Boy som 7-8 årig. Synes ikke at Team Kirby Clash Deluxe er noget for mig, men kunne sagtens se mig selv spille Blowout Blast.

citer indlæg

Level 48
1187000 XP
#2:  [8-Bit] MoNkEy - 13. Apr 2017 23:01
redigeret af [8-Bit] MoNkEy d. 13. Apr 2017 23:03

Tillykke Kirby, din lille vanvitigt dejlige alt-opslugende-løvsuger!!

citer indlæg

Level 46
1129500 XP
#3:  Thetof91 - 14. Apr 2017 11:23

Siger sgu også tilykke til Kirby! Smiley

Elsker sgu Kirby! Smiley


Skal helt sikkert også have det nye spil, og håber også der er et spil på vej til Switch! Smiley Kirby Suck of the Wild!

citer indlæg

Level 50
17900500 XP
#4:  KJ85 - 19. Apr 2017 13:56

Er jeg den eneste, der er gået helt amok i Team Kirby Clash Deluxe? Har man bare en at spille med, så er det vildt så længe man kan spille uden afbrydelse, da man blot kan skiftes til at oprette holdet og bruge sin "stamina". Efter mere end fem timer valgte jeg så godt nok at købe 200 Gem Apples, men til 12,75 kr. var det heller ikke slemt, og det er først efter at have nået credits, at jeg for alvor har brug for flere æbler Smiley

citer indlæg

Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?