13
apr
2017

Ubisoft annoncerer Monopoly for Nintendo Switch – udgives til efteråret

Skrevet af KJ85

Kan du ikke få nok af Monopoly, den amerikanske pendant til brætspillet Matador, og ejer du en Switch, så er der gode nyheder. Under Nintendo Direct-præsentationen i nat kom det nemlig frem, at Ubisoft arbejder på en ny digitaliseret udgave af det klassiske brætspil. Monopoly for Nintendo Switch, som det sigende hedder, bliver udgivet til efteråret, og i forbindelse med annonceringen blev nedenstående trailer udsendt. Nederst i nyheden finder du desuden videoen fra Direct-præsentationen.


Kunne du finde på at investere i et spil som dette til din Switch, eller foretrækker du at spille den slags på den gode, gammeldags maner?

Diskuter
3
Gå Tilbage
Level 34
608000 XP
#1:  Mr. Mario - 13. Apr 2017 09:54

Sikke praktisk - fylder mindre end selve brætspillet og man skal ikke døje med alle papir- og paplapperne, men hov - det er jo en del af hyggen ved brætspillet. Så jeg holder mig til brætspillet eller rettere Matador. Smiley

citer indlæg

Level 50
1965500 XP
#2:  ThePatrickBay - 13. Apr 2017 22:59

Ærligt talt, jeg kunne godt finde på at købe det. Jeg har en rejseudgave af Monopoly, som ikke fylder så meget, men hvis jeg kan have det med på min Switch, vil det fylde endnu mindre. Og samtidig kan jeg have alle mulige andre spil med.

citer indlæg

Level 6
16500 XP
#3:  dempup - 20. Apr 2017 09:47

Ser da helt klart spændende ud. Er ikke hoppet på switch vognen endnu, men mon ikke det nok skal komme, når der kommer nogle flere titler til platformen.

citer indlæg

Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?