19
apr
2017

Bliv spilanmelder: The Jackbox Party Pack 3

Skrevet af KJ85

Jackbox Games udgav i torsdags spillet The Jackbox Party Pack 3, på Switch eShop, og det får du nu chancen for at komme til at anmelde. Alt du skal gøre er at melde dig hurtigt på banen i kommentarfeltet til denne nyhed og håbe på, at det bliver netop dig de øvrige brugere på siden stemmer på med deres 1-Ups.

Det tredje spil i denne række af party-spil indeholder fem nye fornufts-smadrende spil!

  1. ) ”Sig hvad som helst-efterfølgeren, Quiplash 2 (3-8 spillere). Spil helt nye spørgsmål eller lav dine egne!

  2. ) Det dødelige quizshow, Trivia Murder Party (1-8 spillere). Match forstand med en trivia-opslugt morder.

  3. ) Det overraskende undersøgelsesspil, Guesspionage (2-8 spillere). Gæt udfaldet af mærkværdige undersøgelsesspørgsmål.

  4. ) T-shirt-kampen, Tee K.O. (3-8 spillere). Kæmp til døden med dine brugerskabte T-skirts!

  5. ) Det snedige fupmagerspil, Fakin’ It (3-6 spillere). En af dine venner har noget at skjule.


Vil du gerne vide yderligere inden du beslutter om det er noget for dig, kan du læse mere om spillet på spillets hjemmeside, og se en trailer lige herunder.Da det er en eShop-udgivelse stilles der intet krav om tidligere forfattede nyheder/anmeldelser ligesom din level er ligegyldig. Alt det kræver, er således, at du ejer en Switch med minimum 1,5 GB ledig plads og har lysten og modet til at kaste dig over det. Der foruden skal du selvfølgelig kunne samle 3-8 spillere med adgang til hver deres enhed med internetbrowser, så spillet kan blive testet ordentligt af. Den der har modtaget flest 1-Ups når klokken bliver 12.00 på lørdag får lov at anmelde det, og skal inden 8 dage indsende sin tekst. Skulle der alternativt gå et døgn fra den første person har meldt sig uden at andre har udvist interesse bliver anmeldereksemplaret overdraget straks.

Diskuter
2
Gå Tilbage
Level 50
2534000 XP
#1:  O-train - 19. Apr 2017 20:31

Kan virkelig anbefale det her spil, hvis man ofte er samme med venner. Quiplash, Tee K.O. og Fakin' It er virkelig sjove

citer indlæg

Level 33
567500 XP
#2:  LinkTheWindWaker - 19. Apr 2017 20:55
redigeret af LinkTheWindWaker d. 19. Apr 2017 20:59

Har haft det mægtig sjovt med 2'eren sammen med gutterne i firmaet (vi er 9 personer). Jeg kunne godt tænke mig at prøve 3'eren, dels for at se de nye spil, dels for at afprøve Jackbox på Switch. Såeh, stem på mig. Tak Smiley

citer indlæg

Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?