16
may
2017

Sidste gameplay-variant i Sonic Forces fremvist

Skrevet af KJ85

Sonic Forces, der til jul udgives på blandt andet Switch, byder som bekendt på tre typer gameplay, og hidtil er vi blevet præsenteret for to af dem i form af klassisk 2D-Sonic og moderne 3D-Sonic. I dag har SEGA og Sonic Team så løftet sløret for den sidste variant, og det er intet mindre end en brugerskabt helt, som du kan tilpasse på forskellig vis.

Se den nye heltefigur blive introduceret i nedenstående trailer.


Som vist i traileren kan man vælge rollen som forskellige dyr, og disse har hver især særlige evner. Ulven tiltrækker automatisk ringe, mens kaninen er uovervindelig i længere tid efter at have taget skade, katten beholder én ring efter at være blevet ramt, og hunden starter med fem ringe, hvis man dør. Dertil kommer bjørnen, som sender fjender væk med sit efterfølgende angreb, fuglen, der flyver højt med sit dobbelthop, og pindsvinet, der samler ringe efter at have taget skade.

Foruden evner specificeret af det valgte dyr vil man som spiller få adgang til forskellige kraftfulde gadgets kaldet Wispons. Disse er en udvikling af Colour Powers fra Sonic Colours, og de har en dobbeltrolle som offensive evner og samtidig et middel til at komme hurtigt gennem banerne. Foruden sin Wispon vil heltekarakteren have adgang til en grappling hook, der kan bruges til at komme hurtigt gennem spillets zoner, og det ser man blandt andet i nedenstående gameplay-segment.


Hvad siger du til muligheden for at skabe din helt egen helt i Sonic Forces? Er det noget som giver dig lyst til at købe spillet?

Diskuter
3
Gå Tilbage
Level 42
935500 XP
#1:  Shajita - 16. May 2017 17:33

Okay, jeg har allerede set en del had imod den her idé online, men holy hell, jeg var flad af grin da jeg så traileren.

Yeah, det er et besynderligt koncept, men det er sgu for dumt til ikke at have det en smule sjovt med det. Desuden ligner gameplayet lidt Sonic Boom: Fire and Ice i dets pacing, hvilket jeg værdsætter da jeg godt kunne lide det spil. Overordnet set er jeg meget tilfreds med hvad jeg ser.

citer indlæg

Level 50
17900500 XP
#2:  KJ85 - 17. May 2017 12:04

Kan ikke huske, hvornår jeg sidst har spillet et Sonic-spil må jeg indrømme. Jeg kunne godt lide de gamle spil på SEGA Master System, men de nyere udgivelser har ikke rigtig formået at fange min interesse, og jeg er ikke sikker på, at dette spil vil kunne fange mig heller.

Sonic Mania, som er lige på trapperne, derimod tror jeg lige er noget for mig, men nu må vi se. Kan være, at det skal gives et skud alligevel Smiley

citer indlæg

Level 50
7273500 XP
#3:  JOEP - 17. May 2017 12:14

Nogen på et andet forum undrede sig over, at SEGA ikke hiver lidt hjem på Sonic Generations og kalder dette for SG 2 i stedet for. SG fik jo ret god kritik i sin tid, og det er da også det nye Sonic-spil, jeg bedst har kunnet lide, og Forces lægger sig ret meget op af det alligevel. Derfor kan jeg godt følge den undren.

Jeg har dog aldrig været en stor Sonic-fan, da jeg føler, det går for hurtigt til at være sjovt. Som det er med så meget. Smiley

citer indlæg

Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?