Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Blockbuster-udsalg i gang...

N-club Streams: uge 14

Lanceringstrailer for Wha...

Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Pokémon GO

Spil på vej til Switch

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Splatoon 2 Switch-bundle og -tilbehør på vej

Skrevet af KJ85 - 18-05-2017 00:58

Efter at have vist den nye trailer for Splatoon 2 blev nattens præsentation sluttet af med at fremvise en række Splatoon-produkter, som sendes på markedet i forbindelse med eller efter lanceringen af spillet, og der er først og fremmest en Switch-bundle på vej med det farverige skydespil. Det stopper dog ikke der, men det kommer vi tilbage til.

Ligesom Splatoon 2 sendes Switch-bundlen, som indeholder en Switch med neonrød og neonblå Joy-Con på gaden den 21. juli, og med i pakken får man en downloadkode til spillet, som det fremgår af æsken.



En Pro Controller med Neongrøn og Neonpink håndtag udgives samme dag, og forsiden af denne særlige controller er naturligvis også prydet med nogle Splatoon-dekorationer.



Sidste produkt, som Nintendo udgiver d. 21. juli er en Splatoon 2-udgave af deres transporttaske med medfølgende skærmbeskyttelse. Den ser man herunder.



Når det bliver efterår, så lanceres i øvrigt et sæt Joy-Cons i samme farvepalet som de øvrige produkter, og de blev selvfølgelig også vist frem.



Hvis du ikke har købt en Switch endnu, skal du så have fat på denne bundle? Hvad med tilbehøret? Er der noget, som du bare må eje?

4
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

18-05-2017 02:48

Jappa-dappa-dooo! Lige præcis den farve kombi joy-cons jeg har ønsket mig fra start af Smiley endnu et ønske til listen, tjek Smiley
1
1ups givet

#2 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

18-05-2017 07:32

Synes det er lidt tamt at der intet specielt er ved det bundle. Især når de samtidig annoncerer en række andre splatoon-relaterede ting, som de passende kunne smide i.
Specielt de nye farver joy-cons er jo oplagte at smide med i i stedet for de almindelige...
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

18-05-2017 09:45

^Netop det gør de også i Japan, men de har formentlig ment, at de kun kan opfylde efterspørgslen på det japanske marked i første omgang. I deres bundle følger også klistermærker med, og jeg tror endda de får spillet fysisk..


1
1ups givet

#4 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

18-05-2017 13:09

Japan får altid det bedste Smiley
0
1ups givet

#5 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

18-05-2017 13:15

Det er jo ret interessant, at man helt sikkert har satset "all-in" nu, på, at theming-systemet på Switch, simpelthen er de her "flourescerende"-type af farver --

Jeg satser selv på, at det skyldes, at det simpelthen næsten er nødvendigt, at farverne er skrigende: De fylder jo i virkeligheden en brøkdel af konsollens område, og når helheden af "enorm sort rektankel" og "små accenter i siden, der er stærkt farvede", så bliver lagt sammen til én helhed - ender det jo så med, at det faktisk ser ret balanceret ud.

Jeg blev selv meget positivt overrasket over, hvor godt, at neon red/blue-farverne, i virkeligheden fungerede, da jeg så dem til Switch-arrangementet - så er spændt på, om hypotesen her, bliver ved med at fungere, med disse her. Er nok især lidt spændt på, hvordan en dual pink-opsætning her, så vil se ud i virkeligheden. Smiley
0
1ups givet

#6 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

03-07-2017 18:03

Den her pakke kommer alligevel til Europa i juli:



Det bliver bare først d. 28. og dermed en uge efter udgivelsen af Splatoon 2. Synes ikke det var nok til en nyhed om det..
1
1ups givet

#7 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

03-07-2017 18:43

Yay Smiley
Ved man om de også kommer i modsat farvekombination ? Sådan så man både kan få en højre og venstre joy-con i hver farve Smiley
0
1ups givet