18
maj
2017

Tre nye ARMS-kæmpere præsenteret – flere tilføjes med tiden

Skrevet af KJ85

Før nattens præsentation om ARMS var vi blevet præsenteret for syv af spillets kæmpere – med Min Min og Helix som de seneste afsløringer – men yderligere tre blev vist frem i nat. Dermed kommer spillet til at have 10 figurer at vælge mellem fra start, men ligesom vi så det med Splatoon, så har Nintendo i sinde at udgive mere indhold til spillet løbende for at holde det friskt, og dette inkluderer altså ekstra kæmpere.

Den første nye figur fremvist i nat var Kid Cobra, der beskrives som en fan af selfie-stænger og live-streaming.Næste nye kæmper var en duo kaldet Byte & Barq, og her får man altså 2-i-1 med sikkerhedsrobotten og hans robothund, der sammen kan udløse ødelæggende kombinationer.Sidste kæmper på scenen var den populære skuespillerinde, Twintelle, der bruger sin berømmelse til at efterlade modstanderne star-struck, når hun går sin sejrsgang via den røde løber.I præsentationsvideoen, som du kan se her blev hver af disse kæmpere, såvel som Spring Man, Ninjara, Master Mummy, Min Min, Ribbon Girl, Helix og Mechanica fremvist med tre forskellige ARMS, men man kan frit sammensætte disse som man lyster, og er ikke tvunget til at vælge fra et begrænset udvalg. Som man kæmper sig vej gennem spillet vil man i øvrigt optjene valuta, som kan benyttes til at få nye varianter i den såkaldte ARMS Getter, og får man nogle, som man har i forvejen, så kan de altså bruges til opgradering af den pågældende ARMS-variant.

Hver ARMS-variant er unik i forhold til særlige evner og måden de benyttes på, men de har også alle en af syv attributter tilknyttet. Det er dem, der fremgår på nedenstående billede.Sidste ting, som har betydning for den enkelte ARMS-variant, er vægten. Tunge ARMS er langsommere end lette ARMS, men de slår hårdere, og de kan ikke stoppes af et slag fra ARMS i en anden vægtklasse. Således skal man altså blokere for at stoppe ARMS-varianter i den tunge kategori.Ligesom med kæmperne, så udsender Nintendo med tiden nye ARMS-varianter for at gøre spillet spændende i lang tid, og herunder kan du finde karakter-trailere for samtlige af spillets figurer.

Spring Man


Ninjara


Master Mummy


Min Min


Kid Cobra


Ribbon Girl


Helix


Mechanica


Byte & Barq


Twintelle


Hvad siger du til de tre nye kæmpere? Har du fundet din favorit blandt disse, eller er en af de øvrige figurer umiddelbart mere interessant?

Level 50
16578500 XP
#1:  KJ85 - 18. May 2017 02:31

Har tilføjet japanske trailere for hver kæmper, men der er nok ingen der har læst min nyhed endnu på dette tidspunkt Smiley

citer indlæg

Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?