Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Pokémon Magikarp Jump er ude nu til iOS og Android

Skrevet af JOEP - 25-05-2017 12:37

For noget tid siden dukkede der pludselig historier om en app op, som gik på, at du skulle træne en Magikarp op til at kunne hoppe højere end alle andre Magikarper i verden, og indenfor den sidste uge er det så gået stærkt. Vi har fået de første videoer og informationer om spillet, og i dag er spillet så endelig blevet sluppet løs for hele verden, inklusive os her i Danmark. Du kan således gå på App Store og Google Play og hente spillet, men inden da, kan du passende se, hvad du går ind til i den nyligt udsendte engelske trailer for spillet:



Kort fortalt skal du altså træne din Magikarp ved at give den mad og lade den udføre fysisk bevægelse, så den kan blive stor og stærk og dermed slå alle konkurrenterne i Magikarp-ligaen. Undervejs får du hjælp af en professor, og der kommer adskillige personer og Pokémon forbi for at hjælpe dig på din færd.

Har du hentet spillet, og hvad synes du om det?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

25-05-2017 15:58

Det er sgu egentlig lidt hyggeligt, dette spil. Har fået trænet min fjerde Magikarp nu, den kan gå til level 14. Fejlede desværre i den anden liga, og måtte gå af med min level 13 Magikarp, der ellers var så fin. Fik en ny, som så blev fanget af en Pidgeotto, da jeg fik mulighed for at hoppe op i luften og hente bær fra et træ. Det var totalt tarveligt! Men den nye her stiger voldsomt hurtigt i level, fordi den får +49 % Exp fra bær, og jeg har opgraderet bærene ret meget nu. Men det kan hurtigt blive super trivielt at gennemføre en liga, når det gælder om at stige i rank for at fange en Magikarp, der kan blive højere level, som så skal trænes til dette level, men alligevel ikke kan klare ligaen, hvorefter en ny Magikap skal fanges, trænes til højeste level osv...

For helvede, nu skete det igen. Det er lidt træls! Hvis I får minigame med et træ, hvor Magikarp kan hoppe op og fange et bær, så lad være! Det er kun spild af tid.
0
1ups givet

#2 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

26-05-2017 06:46

Har hentet spillet og er du gal det er for grinern et koncept. Der er faktisk en challenge ting, hvor man kan få en belønning for art få sine magikarp taget af en pidgeotto. Jeg har også oplevet at miste en til en voltorb Smiley
0
1ups givet

#3 - TheIssing

Level: 5 (Cheep)

26-05-2017 10:03

jeg har lige fået hentet spillet idag. Det er mega hyggeligt. Jeg havde aldrig troet et vi ville få et spil som dette. Jeg har dog endnu ikke oplevet at miste min magikarp, ud over at den gik på pension xD
0
1ups givet

#4 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

26-05-2017 13:35

Nu er jeg Rank 12 og tror, jeg lægger spillet fra mig. Det har været hyggeligt, men det er for ensformigt i længde. Jeg har lige nu brugt tid på at træne en Magikarp til level 21, hvor den så lige nøjagtigt (med Pikachus hjælp) kunne slå den modstander i Heavy League (bane 10), der slog min forrige Magikarp ud. Den næste modstander havde hele 10 JP mere end min (69 vs 79), og der var vist 5 modstandere mere. Dvs. jeg skal træne ca. 4 Magikarper op til max level og lade dem pensionere for at klare den tredje liga, og så kommer der bare flere efter det. Det er for trivielt, må jeg indrømme, selvom det selvfølgelig går hurtigere og hurtigere at træne Magikarp op til et vist niveau.

Det er ærgerligt, at det er så tilfældigt og ensformigt, for jeg tror, de kunne have lavet et ret sjovt spil, hvis der var noget, spilelren egentlig kunne gøre.
0
1ups givet