8
jun
2017

Fysisk version af Axiom Verge på vej til Switch – udgives til august

Skrevet af JOEP

Det er efterhånden noget tid siden, at en fysisk version af Axiom Verge blev annonceret til Wii U, men vi har ved flere lejligheder hørt, at der har været problemer med at få spillet godkendt til udgivelse på Switch. Det er det til gengæld blevet nu, og spillet udgives både digitalt og fysisk på Nintendos nye hybridkonsol.

Den fysiske version af spillet, Axiom Verge: Multiverse Edition, indeholder en række forbedringer og bonusser, og det er da også denne version, der finder vej til Switch så vidt som øvrige platforme til august. Denne udgave af spillet fra BadLand Games og spillets skaber, Thomas Happ Games, indeholder følgende:

  • Fysisk udgave af Axiom Verge

  • En lækker brochure med udviklerens kommentarer og billeder

  • En dobbelt-sidet plakat med et kort over spillets verden på den ene side og våben og andre genstande på den anden

  • En dokumentar om tilblivelsen af spillet

  • En CD med soundtracket (dette gælder kun Switch-versionen – på Wii U får du kun denne ved forudbestilling)


Alle disse ting ser du i traileren, som blev udsendt i forbindelse med annonceringen af Switch-versionen, og den finder du herunder.Prisen på hele denne herlighed er rundt regnet 225 kr. på Wii U, mens Switch-versionen koster omkring 300 kr. Du vil dog formentlig kunne købe den digitale version af spillet billigere, for på Wii U står den til 135 kr. i øjeblikket, og det burde det også komme til at koste på Switch.

Har du ventet på en Switch-version af Axiom Verge, og vil du i så fald gå efter den fysiske eller den digitale version af spillet? Har du allerede spillet det, og vil du anbefale andre at spile det?

Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?