N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo Switch Online lanceres til iOS og Android ved udgivelsen af Splatoon 2

Skrevet af KJ85 - 06-07-2017 19:59

Mobilapplikationen, der fra næste år vil være påkrævet at abonnere på, hvis man vil spille online på Switch, lanceres ikke overraskende i forbindelse med udgivelsen af Splatoon 2 d. 21. juli, og det står nu klart, at det kun bliver på iOS og Android. Hvad applikationen kan bruges til varierer fra spil til spil, og vi ved nu, hvad den bruges til i Splatoon 2.

Har man spillet Splatoon på Wii U, så husker man måske, at Nintendo gjorde det muligt gennem SplatNet at tjekke forskellige statistikker for sine kampe og andre praktiske ting på en hjemmeside, og en ny version kaldt SplatNet 2 vil såmænd kunne tilgås gennem den kommende mobilapplikation.



Adgang til SplatNet 2 giver foruden stats mulighed for at se, hvilke baner der er i rotation, og man kan kigge nærmere på det udstyr, som ens modstandere har anvendt. Ja, man kan sågar se, hvor meget blæk man har fordelt i alt i spillet og bestille udstyr til spillets butikker.


Nintendo Switch Online-applikationen gør det som bekendt også muligt at sende spilinvitationer til sine venner på Switch, og man kan starte samtaler med dem igennem den, men denne del kan kun bruges af alle der er 13 år eller ældre. Når en invitation modtages, så vil man på sin mobil modtage en push-notifikation derom.

Specifikt for Spatoon 2 kan man invitere folk til at deltage i Private Battles, Splatfest Battles og de nye League Battles, hvor man som hold kæmper i op til to timer mod forskellige andre hold for at nå til tops.


Man kan indtil starten af 2018 benytte sig af alle funktioner i Nintendo Switch Online ganske gratis, men derefter kommer det altså til at koste 150 kr. årligt at få det fulde udbytte deraf.

Hvad synes du om brugen af Nintendo Switch Online i Splatoon 2, og er det en applikation du ser frem til at komme til at rode med? Har du en telefon, som den kan bruges med, eller skal du først investere i det for at være med?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

07-07-2017 10:56

Nu skal jeg ud og se om jeg kan låne en aflagt telefon, der kun skal benyttes til dette formål. Er så ærgerligt, at man skal straffes for at bruge Windows Phone..
0
1ups givet

#2 - Brocky

Level: 14 (Inkling)

07-07-2017 11:35

Det er helt godnat, at man ikke kan bruge en Windows-telefon. Når det er sagt, forstår jeg ikke den massive strøm af had mod dette koncept online. Man kan selvfølgelig sige, at kunderne altid har ret, men lad os nu lige se, hvordan det bliver.

Det er dog lidt sølle at tænke over, at vi formentligt aldrig kommer til at kunne sende en besked til hinanden på selve konsollen.
0
1ups givet

#3 - Nemy

Level: 27 (Beetle)

07-07-2017 12:07

Fra et forretningsmæssigt synspunkt kan jeg godt forstå de har fravalgt Windows Phone.

Er spændt på at se, hvordan appen kommer til at fungere i praksis. For mig gør det ikke noget at det ikke er på selve konsollen da det tit bliver klodset ved eksempelvis beskeder at skulle gøre det fra en controller. Min største bekymring er ift. batteriet på min telefon.
0
1ups givet

#4 - Brocky

Level: 14 (Inkling)

07-07-2017 12:15

En anden fordel er, at de kan differentiere deres brugergruppe. Konsollens standard online-features er rimelig børnesikrede. Ingen beskeder, personlig info og nemt at slette "venner" igen.

Appen kræver formentlig en aldersgrænse, som så tillader mere direkte kommunikation med det gode og dårlige, der følger. Smiley

Det er også en fin pointe, at det er kluntet at taste tekst ind med en controller.

På den anden side ville skeptikerne bare sige, at alle disse ting kunne stadigvæk have været muligt med et onlinesystem fuldt integreret i konsollen. Parental controls ville nemt kunne forvandle online-features til de begrænsede og børnesikrede muligheder, som der allerede er på konsollen nu. Og Nintendo kunne stadigvæk have en app til mobiler, som man kunne bruge til at interagere med, ligesom PlayStation 4 har det. Det ene bør ikke udelukke det andet.

@Nemy, måske er batteriet på Switchen en endnu større bekymring og netop derfor har de "fjernet" den del og smidt over på en mobil? Det giver vel ok mening.
0
1ups givet

#5 - Fawful

Level: 18 (Twhomp)

07-07-2017 19:47

Jeg synes ofte, også større firmaer, springer Windows over med deres app. Så det overrasker ikke mig.

Jeg er spændt på, hvordan oplevelsen bliver på denne måde. Jeg er enig i, at det er nemmere at skrive fra sin telefon, så den del er jeg glad for.
0
1ups givet

#6 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

19-07-2017 09:58

Den kan nu hentes, men den virker ikke endnu, da serverne ikke er oppe.

Vi ved derfor også, at det kræver Android v.4.4 eller iOS v.9.0 eller højere at bruge applikationen. Så kan folk se, om deres enheder er for gamle til at bruge den..
0
1ups givet

#7 - Jonas_Leifi

Level: 14 (Inkling)

19-07-2017 10:44

Har lige hentet appen. Der var 'over 1 downloads' i Google Play. Smiley
0
1ups givet

#8 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

19-07-2017 11:02

@KJ85, kun 3% af iPhone-ejere er nødt til at skifte deres gamle iPhone ud. Det er tilfældet for 9,5% af Android-brugere. De to OS'er udgør over 90% af den samlede markedsandel for smartphones i øjeblikket.

Der er med andre ord ikke særlig mange, der bliver udelukket fra at bruge app'en.
1
1ups givet

#9 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

19-07-2017 11:07

^Nu har sådan en som mig med Windows-telefon jo så lånt et par aflagte telefoner for at kunne bruge det, og jeg forsøgte først på en Samsung Galaxy SII, der viste sig kun at kunne opdatere til Android v. 4.1.2, så den var jo for gammel.

Ville have været lettest for mig med en Android-telefon, nu når man alligevel har en G-mail, men jeg endte så ud med at køre det fra en iPhone, hvor jeg først måtte til at oprette en konto og sådan for at komme i gang..
0
1ups givet