10
jul
2017

N-cast Juli: E3 Edition

Skrevet af Zone

Så er det blevet tid til anden episode i vores nye podcast-serie her på N-club! I denne juli-udgave af N-cast taler Zone, Pydte og gæsten KristianH næsten udelukkende om E3 2017. KristianH har været i Frankfurt til Post-E3 event, hvor han blandt andet har prøvet Super Mario Odyssey og Mario + Rabbids Kingdom Battle. Vi håber I vil lytte med!

Der er flere måder du kan nyde dette podcast på. Som udgangspunkt kan du høre det eller downloade det på Soundcloud.Alternativt kan du også hente episoden ned via iTunes.

Det blev desværre ikke i dette afsnit at vi fik involveret jer brugere gennem vores retro- og diskussionssegmenter, men det har vi tænkt os at gøre op med næste gang. I kan derfor hoppe over på forummet nu og være med!

Retro-spil: Hop ind på forummet og vær med til at bestemme hvad for et retro-spil vi skal snakke om næste gang. Det kræver blot at du skriver et spilforslag og giver en grund til hvorfor det lige er dét spil vi skal snakke om.

N-cast Diskussion August: I næste afsnit kommer vi også for alvor igang med diskussions-segmentet, hvor vi fremhæver jer brugeres tanker og argumenter. Diskussionsemnet for august måneds afsnit af N-cast kommer til at handle om den måde, du primært bruger din Nintendo Switch til at spille. Hop over i forumindlægget og deltag!

Diskuter
2
Gå Tilbage
Level 50
1731500 XP
#1:  ThePatrickBay - 11. Jul 2017 12:05

Super podcast! Beklager at jeg ikke kunne være med, men resultatet blev da meget godt alligevel Smiley

citer indlæg

Level 17
141000 XP
#2:  Retrolasse - 11. Jul 2017 14:46

Herligt lydspor at have i ørene fra en liggestol i Italien. Det er høj klasse

citer indlæg

Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?