13
jul
2017

Yo-kai Watch 2: Psychic Specters finder vej til Europa til efteråret

Skrevet af KJ85

I foråret og nærmere bestemt april måned kom de to originale versioner af Yo-kai Watch 2 til Europa, og har du endnu ikke samlet et af spillene op til din 3DS, så er her måske gode nyheder. Nintendo har nemlig her til eftermiddag annonceret, at den ultimative tredje udgave af spillet vil finde vej til Europa til efteråret.

Yo-kai Watch 2: Psychic Specters er titlen på spillet, hvis afsløring var akkompagneret af nedenstående billede.Yo-kai Watch 2: Psychic Specters bringer den fulde spiloplevelse med alt indhold fra Bony Spirits- og Fleshy Souls-versionerne, men derudover byder det også på 12 nye quests – bl.a. en der dykker ned i den mystiske Darknyans oprindelse.

Det vil desuden være muligt at blive venner med 15 Wicked Yo-kai, som tidligere kun fungerede som fjender, og der vil være nye områder at udforske – inklusiv det fantastiske Gera-Gera Resort.

Sidst men ikke mindst indeholder denne version af spillet en udvidet version af Yo-kai Watch Blasters med stærke nye bosser, og har man save data fra Bony Spirits og/eller Fleshy Souls, så får man adgang til ekstra dungeons i hovedspillet. Her kan man kæmpe mod særlige bosser og blive venner med eksklusive Yo-kai.

Kunne du være interesseret i Yo-kai Watch 2: Psychic Specters, eller har du fået nok af serien for nu?

Level 29
445000 XP
#1:  The ultimate beast - 13. Jul 2017 17:56

Jeg har endnu ikke spillet etteren, men det ser rigtig hyggeligt ud. Hvis jeg på et tidspunkt spiller det, så vil jeg da klart købe denne udgave. Smiley

citer indlæg

Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?