Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Layton's Mystery Journey: Katrielle and The Millionaires’ Conspiracy udkommer 6. oktober

Skrevet af JOEP - 17-08-2017 16:56

I juli måned udkom Layton's Mystery Journey: Katrielle and The Millionaires’ Conspiracy til smart-enheder og til 3DS i Japan, og det blev annonceret, at vi i Europa får glæde af spillet til oktober. Nu er den præcise udgivelsesdato netop blevet givet, og det er altså den 6. oktober, at du kan få lov til at spille dette spil, der er en spin-off til Professor Layton-spillene.

Bergsala skriver følgende i den danske pressemeddelelse:

17. august 2017 – At løse mysterier må ligge til familien Layton! Professor Layton er åbenbart forsvundet, så i Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy er det hans datter, Katrielle, som må låse opgaverne i sin faders fravær. Spillet udkommer i Europa den 6. oktober i år og er udviklet af LEVEL-5 Inc. med Nintendo som distributør. Denne nye titel markerer desuden den populære series 10 års jubilæum, hvor serien foreløbig har solgt over 8,7 millioner eksemplarer i Europa.

Dette spil indeholder flere gåder og opgaver end noget tidligere spil i serien, og du vil desuden kunne downloade bonusopgaver dagligt gennem et helt år med start på release-datoen. Du får med andre ord tilstrækkelig med udfordringer, hvis du giver dig i kast med Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy.

Spillets story tager udgangspunkt i Katrielles åbning af sit eget detektivbureau på Chancer Lane, hvor hun på denne måde håber at kunne finde flere ledetråde til sin fars forsvinden. Hun kommer snildt omkring i London på sin trofaste cykel, mens hun løser den ene gåde efter den anden, indtil hun støder på noget, der går under navnet ”The Millionaires’ Conspiracy”. Katrielle får desuden assistance af en ung student, Ernest Greeves, og den talende hund, Sherl, som også bliver hendes første klient.

Den intuitive, trykfølsomme skærm på Nintendo 3DS-systemet gør det nemt for alle at spille Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy. Spillet byder på både hjernegymnastik, underholdende story, puslerier og endda indretning af detektivbureauet!

Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy udkommer den 6. oktober til Nintendo 3DS-familien, inklusive det nyeste system på stammen, New Nintendo 2DS XL.


Vi har også fået første syn på det europæiske box-art, som du ser her:


Har du mod på at spille Lady Laytons første 3DS-spil?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

17-08-2017 21:04

Har indsat den danske pressemeddelelse Smiley
0
1ups givet