26
sep
2017

Spelunker Party! kommer til Europa d. 19. oktober på Switch eShop

Skrevet af KJ85

Tilbage i foråret udgav Square Enix et nyt Spelunker-spil til Switch i Japan under titlen, Minna de Wai Wai! Spelunker, og i dag kom så annonceringen om, at spillet lokaliseres. Her i Europa kommer det til at hedde Spelunker Party!, og der er såmænd ikke længe til, at det udkommer. Det sker nemlig allerede d. 19. oktober på eShop.

I spillet følger vi historien om Spelunkette og hendes venner med muligheden for at tage på eventyr alene eller med op til tre venner i lokal såvel som online multiplayer, og her skal de undgå farefulde huller, dødelige sten og farlige fjender.

I multiplayer kan spillere arbejde sammen om at få adgang til nye områder, og de kan genoplive holdkammerater for at overleve de farlige forhindringer som et hold. Med over 100 nervepirrende baner at udforske vil spillere bl.a. opdage Litho-sten gemt i hver bane for at åbne op for nye items, udstyr og trofaste kæledyr til tilpasning af sin figur såvel som hjælp med huleudforskningen, og du kan se en trailer for det herunder.


Allerede d. 7. oktober vil du kunne hente en demo for spillet på eShop, men hvad siger du til det? Var det et spil, som du havde håbet på at se blive lokaliseret?

Diskuter
1
Gå Tilbage
Level 21
230000 XP
#1:  Krisp - 27. Sep 2017 09:23

Jeg har aldrig prøvet det oprindelige Spelunky, men har flere gange været interesseret i det.

Det her kunne godt gå hen og bliver sjovt. Smiley. Nogen som ved om det er random genererede baner, eller?

citer indlæg

Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?