27
sep
2017

N-Tonight: Warioware: Smooth Moves og Mario Kart 8-turnering

Skrevet af Zone

Som vi annoncerede i starten af sidste uge, så afholder vi fredag d. 29. september endnu et N-Tonight event. Som altid afholdes det fra 18 til 24 og der vil være time være et nyt segment. De segmenter vil vi i denne uge introducere løbende op til at eventet afvikles på fredag. De følgende to segmenter kommer til at være ren morskab!

Warioware: Smooth Moves
En af de fedeste Warioware-spil er helt klart Smooth Moves til Wii. Dette segment kommer til at være ren underholdning fra crewets side, eftersom spillet nok skal få os ud i tossede situationer. Men ikke nok med det, så introducerer vi et lille twist, inspireret af holdet bag Nintendos Tree House-streams. Der kommer nemlig til at være straf for tabere og gevinster for vinderen! Det kunne f.eks. være at taberen skal spise broccoli mens vinderen får et stykke slik. Vi glæder os til at underholde jer!

Mario Kart 8 Deluxe-turnering
Hvad er et N-tonight uden Mario Kart? Retorisk spørgsmål! Vi spiller selvfølgelig Switchens mest populære multiplayer-spil til N-Tonight. I skal selvfølgelig heller ikke snydes for en turnering her. Vi holder det rimelig simpelt dog. Reglerne er som følger:
• Alle karakterer
• Alle køretøjsdele
• Alle items
• Random bane
• 3 Grand Prixer

Der kan være maks 11 deltagere (den sidste plads tager vi, så vi kan streame turneringen) og du tilmelder dig ved at sende en PM til undertegnede (Zone). Husk at notere at det er Mario Kart-turneringen du vil deltage i. Vi udlodder selvfølgelig en præmie til vinderen.

Vi afslørede de første to segmenter igår, som var Smash-turnering og Mario Maker Challenge. Vi glæder os til at se så mange af jer, som muligt på fredag kl. 18:00! De resterende to segmenter afsløres i morgen.

Diskuter
1
Gå Tilbage
Level 20
211500 XP
#1:  Alpha sapphire - 28. Sep 2017 08:03

jeg ser frem til at se zone og hedeholm gå amok mod hinanden i wario ware Smiley

citer indlæg

Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?